Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Ginklas iki 800lt


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu naujokas airsofte ir renkuosi ginkla iki 800lt, labiau linkstu prie M serijos tačiau AK nenumetu į šalį. Esu išsirinkes du variantus, tačiau neapsisprendžiu kuris geresnins, norėčiau jūsų pasiūlymu iš patyrusiu žaidėju, ką galetumete rekomenduoti.

 

 

Mano variantai.

G&G BLOWBACK GR16 DST COMBAT MACHINE AIRSOFT AEG RIFLE (TAN) - manau minusai kiek žiūrėjau reviewus tai mazas fps ir suvio nuotolis tačiau kokybe visų išgirta.

DBOYS M4 S-SYSTEM MARINE CORPS SERIES FULL METAL AIRSOFT RIFLE - minusai kiek žiurėjau tai problemos su saugikliu, tačiau lengvai pataisoma, ir šiek tiek klebantis, apskritai prastesne kokybe nei G&G varianto, taciau fps geresnis ir nuotolis, taiklumas toks abieju panašus

 

Ką galėtumete parekomenduoti?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip vietoj G&G pasiūlyčiau žvalgytis į classic army ginklus. Techniškai jie vieni patikimiausių ir jų dalys nesunkiai prieinamos. Taip pat girdėjau, kad G&G gearboxai nepatikimi, greitai lūžta.

Apie antrąjį ginklą nuomonės neturiu.

 

Nors visumoj, kaip naujokui siūlyčiau pirkti naudotą ginklą. Pigiau išeis ir vistiek bėgant laikui keisis poreikiai ir kitkas. Paskui galėsi galvot ir apie kažką rimtesnio. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...