Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

FLEIMAS (video, bajeriai, nesamones)


Warbeast
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Per savaitgalį pasidomėjau tais 3D spausdintuvais daugiau.

 

Jį įsigyti gali kiekvienas.

Jei pasigaminti pačiam kainuoja apie 500 USD http://www.reprap.org/wiki/Main_Page pradinės medžiagos.

Po to su tuom pagamintu 3D printeriu galima pagaminti to pačio printerio detalės draugui, gaunasi taip, kad pats printeris gamina save.

Jei nusipirkti 3D printeri jau veikianti - kainos svyruoja įvairiai (1200 USD - 2200 USD - ...) jūs gaunate pilnai veikianti aparatą, tarkim kaip paprastas popieriaus printeris. https://store.makerbot.com/replicator2.html

Jū tikslumai, vienu metu galimų spalvų spausdinimas, medžiagų iš kurių gali spausdinti skaičius, taip pat priklauso nuo kainos.

Spausdinimui naudoja ABS ir pan. medžiagas (Lego kaladėlės iš tos medžiagos kaip pvz.).

Panaudojimas įvairus: architektura (mini modeliai), medicina (skeletai), auto pramonė ir t.t. ir pan.

Namie sulūžo koks menkniekis, nusibraižei su programa 3D maketą ir printeris tai atspausdino.

 

Šitoje srityje nesu specialistas, tai jei kažką netaip pasakiau pakoreguokit.

 

3D skaneris kainuoja apie 3.000 USD http://www.nextengine.com/

 

P.S. Jei kas norėtų įsigyti RepRap printerį - prisidėčiau. ;)

 

Mes darbui domėjomės. Atsimušėme į tai, jog pigesni neturi geros printinimo rezoliucijos - todėl daiktai gaunasi laiptuoti. Buvome susiradę vieną tikrai gerą, kuris visus lenkia super gera printinimo raiška, tačiau kaina jo nuo 2000$. Pildomas polimerų gijomis, pusė kilo rodos 30$.Tiems kas galvoja tokį įsigyti, patarčiau dar luktelėti iki vasaros vidurio, žadamos nemažos naujienos šioje srityje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 2.9k
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

3D printerio pigaus pirkt neapsimoka. Pačiam darytis tai nebent kad pasižaist, nes tikslumo nėra ir kaip buvo pasakyta rezoliucija maža. Lietuvoje tokiais printeriais užsiiminėja gaminu.com, bet kaina tokia, kad pigiau gaunasi nusipirkt originalų daiktą, negu jį spausdint.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kAS DEL 3D peinterio nemanau kad kiniecius perspjausi kad ir kaip norietum , nes jie per daug lieti , kol bent viena modeli atspausdinsi , kinietis jau seniai su kirviu bus iskirtes keturis :). o seip as pats domiejaus jeis geras , kainuoja nemazai , o ir sanadaus jo pakankamai brangios , tiek medziagos tiek laiko atsvilgiu , 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labai įdomu ar ginklo savininkas Lsb narys ar šeip protinguolis nusipirkęs glock'ą gasdinimui. Kažkaip pastebėjau,kad po truputuką dažnėja atvėjų kai airsoftiniai ginklai naudojami ne pagal paskirtį ir pritraukia policijos dėmesį,ko pasekoje manau didėja galimybė sulaukt įstatymo griežtinimo ar tam tikrų sankcijų dėl mūsų naudojamų žaislų. Baisu...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pagal paminetus kriterijus bet koki zaisla galima itraukt I pavojingu sarasa. Ir reikia ne zaislus draust, o va tokiem naudotojam taikyt grieztesnes bausmes. Juk ne pistoletas saude, o tas asilas kur nuleistuka maige. Tikiuosi zmogai valdzioje ir pasielgs pagal sita principa, o ne kaip iprasta uzdraust ir viskas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...