Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Problema su naujomis baterijomis


perestukinas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kraunu naujas Sanyo baterijas su krautuvu i? Lemonos. Problema tame, kad kai ?variai i?kraunu ir vėl pradedu kraut (500 mA), krautuvas ?iek tiek pakrauna ir rodo, kad baterija pilna (krautuvas su Delta-V). Kad įkraučiau daugiau, turiu kaskart i?jungt, įjungt krautuva ir savoti?kai vis pramu?inėt bateriją. ?itaip, mano manymu, netūrėtų būt. Taigi gal ką nors galit patart? (Kad reiks krautuvą geresnį ?iurėtis, jau supratau)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane irgi is Lemonos (toks pat) su dV ir kraunu ant 500 mA, nors jis turi galimybe ir 1000 mA, baterija irgi sanyo 8,4v 2000 mAh, iskrauna ir pakrauna BE PROBLEMU.

 

90% kad kazkas pas tave brokuotas..., ARBA nustatei ant pakrautuvo neteisinga celiu skaiciu, tada atitiktu tavo problemos aprasyma visu 100%.

 

Jei ka tai pas tave 8 celiu (9,6v) akumas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pries normalu naudojima, geriausiai pilnai iskrauti ir pakrauti kokius 3-4x, kad akumuliatoriaus celes "isivaziuotu" i darba. Krauti geriau letesne srove, jei yra galimybe pasirinkti.

Pirma karta kraunant akumuliatoriu, yra normalu, kad pakrovejas kelis kartus rodo kad jis jau pasikrove. Taip buna tik pirma karta ji kraunant.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...