Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

TomasPower

Members
  • Pranešimai

    221
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas TomasPower turinys

  1. Ermitaze ieskok "Montana Black" dazu stendo. Daug atspalviu, gerai laiko.
  2. Pasiulimas zaidejams tureti laikrodi, nes tada jau buvo po 1000 :)
  3. ESS ICE. Naudoju ta pati komplekta jau apie 10 metu, super akiniai.
  4. Man nieko nesako AK47 :D gamintoja bent parasyk, o siaip manau bus panasiai kaip ir pas visus aeg - atitraukus spyna, bus koks nors ratukas, ar dantratis kuri sukdamas reguliuosi hopupa, beje tikrai manau turejo kartu ateit ir manualas kuriame viskas parodyta.
  5. Saudom komandoj jau senokai LiFe batareikom ir nieks nedega ir jokiu problemu neturim :)
  6. jeigu taip labai nori pameginti, ir dar net nezinai ar uzsikabinsi, tai manau pats geriausias variantas tau butu ISSINUOMOT. Ir pinigu sutaupysi, ir nesusigadinsi pirmo ispudzio su nieko vertu kienietisku ginklu.
  7. Tim's military suprulus, ar panasiai, tikrai yra ir siuncia i LT, tik su pardaveju pasneket reikia, kad kaina siuntimo pasakytu.
  8. Ebay paieskok surpulus parduotuvelese, tikrai yra, ir tikrai ne karta mates :) Nauja, vakuume supakuota gali uz kelis zalius paimt :)
  9. Man buvo irgi panasiai, kad slegio cilindre nebuvo, idejau guma kita, storesne truputi , ir labai labai lengvai silikonu patepiau - padejo.
  10. Ta prasme reikia tept pries kiekviena musi atskirai, ar pries zaidima aplamai uztenka sutept?
  11. Tim pirim pirim, TONY su snapsadieniu!!!! :unsure:
  12. Viena akuma is triju celiu. Tik nezinau ten storos ar plonos, nes tik vieno tipo esu mates, net nzn kokia ten ju talpa :D
  13. Pastebi kad truputi sunkiau kabina ir nustoji saudyti, nes negalima pilnai iskraut. Saudau A123 tai jos pilno iskrovimo bijo. Bet turint raumeny kad dar tokio lietuvoj geimo nebuvo kad net daug saudydamas iskrauciau tris A123 celes tai manau bedos nera :D
  14. Pirk JG, gera kokybe palyginus, turejom JG HK416, tai su 10 ar tai 12v baterija ir 120 sprandzina labai ilgai ir smagiai saude be gedimu.
  15. Tai gerai, patirtis taip ir ateina. As pats irgi kiek kartu rinkes perinkes, lauzes sulauzes :winkwink:
  16. Yra naudoje. Greitis paprasto pistoleto priklauso nuo jo parametru, Tokyo Marui visai galingai saudo, beveik kaip AEG atstumu issteni, kaip kiti nzn. Dar priklauso ar yra modifikaciju, pvz precizika, nes ji pistoletui duoda nemazai papildomu metru per sekunde
  17. Tiks. Tinka net kai nukopini pinigu pervedimo informacija is paypal, ten jie neisrankus.
×
×
  • Sukurti naują...