Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

optika 4x32


Rekomenduojami pranešimai

sveiki, renku info apie optika 4x32. Riebus siūlė imti artinančia ir nesukti galvos :) pritariu jo idėjai nes už 40 m nebesimato šaratų,  tik klausimas kokia :) o gal kur praleidau tema apie tai, meskit linkus patikrinsiu :)  kol kas favoritas.

NR1. tik nesu pirkęs iš alli, nelabai žinau kuris patikimas pardavėjas. gal kas toki turi ? 

NR2  Žmogus siulo už 60 euru, bet minusas kad labai žemas, nes ant ginklo iron sight yra per žemas ir nepatogu šaudyti, todėl žiūriu kur šaratai skrenda :D 

NR3.  Tas pats kaip NR1 tik brangesnis ir patikimas pardavėjas :) 

Keli žmonės siūlė imti kalimatorių ir dėtis lankstoma optika bet vėlgi atrodo žemas profilis ir biški gremėzdas :) 

arba siūlykit savo variantus, pigesni geriau, kas liks bus aprangai :) ( tik kotai jie kainas sukėlė)  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Asmeniškai aš pasiėmiau kalimatorių ir optiką 4-16x50. Kalimatorius gerai tokiose labiau CQB žaidimuose, o optika pasiimi į mišką. Tiesa ant optikos galima dėti ir kalimatorių, bet tada jau atrodo kaip iš žvaigždžių karų, kaip minėjai - gremėzdas. Mano šaunykas irgi turi nenuimamą iron sight, bet kadangi optika yra didoka 50mm, tai iron sigt nelabai trukdo. Tokią optiką pirkau, nes ateity dar galvoju snaiperį įsigyti. O užsidėjus ant automato gali pasireguliuoti artinimo nuotolį nuo 4 iki 16 kartų. Kalimatorius žinoma nepamainomas dalykas valant pastatus, tokioje urban aplinkoje. Vežiausi praėjusį savaitgalį į šaukimą, tai labai gailėjausi, kad optikos nepasiėmiau. Aišku su automatu nepasnaipinsi, bet vis taikliau ir matai geriau. Tiesa, vienas dalykas, kuris užknisa optikoje, kad akis turi būti tam tikru atstumu nuo optikos, kad fokusuotų (eye relief ar kaip jis ten).

Pirkiniais esu patenkintas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu Nr. 1 iš Ali. Identiška gunfire.pl parduodamam modeliui. Naudoju ant AK-105 su šoniniu kronšteinu. Veikia pašvietimai (nors nenaudoju), taikiklio kryžius reguliuojasi nesunkiai, pasistačiau +-50m atstumui, BBS pataiko ten kur nusitaikai. Problemu dėl jos neturiu. Pirkčiau ir antrą kartą tokią iš ali. Nematau prasmės mokėti +30 eurų už toj pačioj gamykloje pagamintą optiką, bet parduodamą gunfire. Jeigu nori, Vilniuje galiu duoti gyvai pažiūrėti. Eye relief'ui užsidėjau gumkę. Optika pirkau čia. Gumkę - čia mažesnę ėmiau kur 33-35 mm. Su reguliuojamu priartinimu irgi nežinau ar reikalinga. Jeigu miškuose atstumas 30-40 metrų būna, tai aš dažnai net optikos nenaudoju, nes nėra kada ten taikytis.Didesniems atstumams iš pasalos paleisti seriją bbs - tinka. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei nezaisi su ginklu kuris šaudo +70 m optika nereikalingas dalykas, nes labai susiaurina matymo lauka ir kol tu ieskosi savo taikinio i tave jau bus paleista serija bbs. Kolimatoriaus ar reddoto airsofto automatui pilnai pakanka.

Kolega pamirsot ivertinti kiekvieno personalu akluma :D as pvz nelabai gerai matau nors akiniu nenesioju, tai man optika kaip issigelbejimas. Antras dalykas miske tamsiau, ar vos pritemus vel krenta matomumas. Optika jei diametras didesnis vel gelbsti.

 

Taip kad ir nesiekiant 70m tikrai pravercia optika, jei ji su mini kolimatoriumi tai galima per ji taikytis. Nors praktika rodo kad daugelis taikosi ir dar koreguoja pagal suvio trajektorija. Visgi vejas ir siaip kreivumas hopup :D taip kad kolimatoriaus butinumas net nezinau ar reikalingas...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...