Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

YETI

Members
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie YETI

  • Gimimo data 07/09/1984

Previous Fields

  • Ginkluotė
    1. M4A1 (124 m/s); 2. Glock 17 (90 m/s)
  • Komanda
    LSK

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mažeikiai

Paskutiniai lankytojai

1146 profilio peržiūros

YETI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Doesn't work anymore. Please re-new it! :) Thanks in advance ;)
  2. Offtopic, bet man kemperis su patogumais ir STALKER žaidimas... nu kažkaip nesuderinama. Net eilinis MilSim ir patogumai (kemperis) nesiderina. Čia mano nuomonė.
  3. > ..., bet lietuvių buvo labai mažai, tad apgavysčių nepasitaikė. Kai pamastai, tai vai vai... Net ir žaidimuose esam "pateptieji" :(
  4. Įdomu pasidarė. Kaip tikrina galią? Skaičiuoja? Kaip nustato šrato svorį, pasitiki garbės žodžiu? Mentalitetas vienok :)
  5. Dalyvausiu + PKR http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14708-yeti/
  6. Žaidimas + PKR http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14708-yeti/?hl=yeti
  7. YETI

    Comogrom

    Aišku. Dėkui už konkretų atsakymą. Tai ko ieškojau.
  8. YETI

    Comogrom

    Sveiki, gal kas naudojat Comogrom rašto uniformą? Ar labai skiriasi raštas nuo multicam? Lyg ir tamsiai žalios spalvos ten kiek mažiau ir šiaip šviesesnis raštas? Įdomu ar dėvint Comogrom uniformą ir multicam (kiniečių) liemenę, labai matosi, kad kažkas ne taip :) Susidomėjau lenkų Helicon uniforma. Kaina patraukli ir kokybė puiki. Turiu jų kelis produktus, tai labai patenkintas. Nusitaikiau į Multicam uniformą ir ekipuotę, o čia, še tau, kad nori - Comogrom :)
  9. Asmeniškai aš pasiėmiau kalimatorių ir optiką 4-16x50. Kalimatorius gerai tokiose labiau CQB žaidimuose, o optika pasiimi į mišką. Tiesa ant optikos galima dėti ir kalimatorių, bet tada jau atrodo kaip iš žvaigždžių karų, kaip minėjai - gremėzdas. Mano šaunykas irgi turi nenuimamą iron sight, bet kadangi optika yra didoka 50mm, tai iron sigt nelabai trukdo. Tokią optiką pirkau, nes ateity dar galvoju snaiperį įsigyti. O užsidėjus ant automato gali pasireguliuoti artinimo nuotolį nuo 4 iki 16 kartų. Kalimatorius žinoma nepamainomas dalykas valant pastatus, tokioje urban aplinkoje. Vežiausi praėjusį savaitgalį į šaukimą, tai labai gailėjausi, kad optikos nepasiėmiau. Aišku su automatu nepasnaipinsi, bet vis taikliau ir matai geriau. Tiesa, vienas dalykas, kuris užknisa optikoje, kad akis turi būti tam tikru atstumu nuo optikos, kad fokusuotų (eye relief ar kaip jis ten). Pirkiniais esu patenkintas.
  10. Tai jau supratau, kad ne ten nosį įkišau :( Informacijos stoka vienok. Yra ir pliusų, ką tik airsoftas dar įdomesnis pasidarė :) Ačiū už paprotinimą :)
  11. Suprantu bus rimtas žaidimas. Bet labai daug klausimų. Paklausiu čia, gal ir kitiems tai neaišku. 1) Žaidimo pusės, kiek jų, kokios? Kiek skaičiau supratau dvi, bet nuotraukoje užmačiau lyg ir civilių bus? Žodžiu neaišku? 2) Žaidimo lygis "Konfliktas". Bandžiau forume paieškoti žaidimo lygių, neberandu, lyg kažką seniau buvau skaitę, bet ten lyg buvo 1, 2 ir 3 lygiai. Ta prasme neaišku kokia dėtuves bus galima naudoti, koks aprangos kodas pusėms (gal nėra), privalomi dalykai (antras ginklas...) ir pan.? 3) Suprantu nuomininkams čia vietos nėra, ginklai nebus nuomojami? 4) Kas įeina į žaidimo paramos kainą? 5) Taisyklės bendros LST? 6) Bus chronuojami ginklai?
  12. Dalyvausiu + PKR http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14708-yeti/
  13. 1) YETI 2) 33 3) Mažeikiai 4) [M4] G&G TR15 Raider-XL (124 m/s) 5)
×
×
  • Sukurti naują...