Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Būtų įdomu sužinoti :)


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Nesupykit jei klausimas atrodys kvailas ir nesuprantamas. Iš anksto ačiū B). Esu pradedantysis, taigi norėčiau sužinoti ką galėčiau nuveikti su 500lt? Ta prasme kokį ginklą už tokią sumą galėčiau isigyti :) kolkas daugiau lėšų skirti negaliu taigi planuoju kažką pirkt už 500 :) lauksiu patarimų. B)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Nesupykit jei klausimas atrodys kvailas ir nesuprantamas. I? anksto ačiū B) . Esu pradedantysis, taigi norėčiau su?inoti ką galėčiau nuveikti su 500lt? Ta prasme kokį ginklą u? tokią sumą galėčiau isigyti :) kolkas daugiau lė?ų skirti negaliu taigi planuoju ka?ką pirkt u? 500 :) lauksiu patarimų. B)

normalaus automato uz tokius pinigus nenusipirksi.

Vienintelis patarimas- Taupyk ir investuok :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na geriau man babkes iskart padovanok B) jei negaila (kaip suprantu paskutiniu) 500Lt tai gali pirkt CYMA, bet geriau arba paklauskyk Soldierio ir pirk pistoleta, arba paklausyk manes ir kol kas nieko nepirk, pataupik litu ir nupirk gera daikta. Kainos aciu Devui krenta dabar... ir manau uz 900Lt gali jau paimt koki nors verta demesio daikta.. O jei dar nevelu tai is pasiuziurek gerai, forume kazkas MP7 pardavinejo, buse kankoraizo toks daiktazz. kaip tik uz 500Lt

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Nesupykit jei klausimas atrodys kvailas ir nesuprantamas. Iš anksto ačiū :). Esu pradedantysis, taigi norėčiau sužinoti ką galėčiau nuveikti su 500lt? Ta prasme kokį ginklą už tokią sumą galėčiau isigyti :) kolkas daugiau lėšų skirti negaliu taigi planuoju kažką pirkt už 500 :) lauksiu patarimų. B)

Vienareiksmiskai - perki padeveta bet normalu biski pasitaupes pinigu. "Low budget" is kinieciu kalbos verciama kaip "Shudas, kuris suges dar nepradejus saudyti arba po pirmo zaidimo" B)

 

Kol kas - bandyk nuomotis, arba ieskok draugo su dviem AEG'ais. Pistoleto nepatarciau - turejom viena tki KLP... Nusipirko automata jau po antro zaidimo :) :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na , man tik 16 taigi daugiau bapkiu šiuo metu paimt negaliu B) o ka manot apie ta snaiperi? Jo svoris nemažas, tai pagal idėja turėtų būti nemažai metalo. B)

Dabar pasakysiu paprastai... BLE, TAISYKLES SKAITEI?????????? Per du metus (kol galesi zaisti) zinai kiek babkiu gali susitaupyt???????????

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ai mačiau Lukashenka parduoda MP7 už 500Lt. Ką manot apie šį aparatą? B) žaist su tokiu įmanoma ar nelabai?

Aparatas normalus, zaisti galima, nors ir atlieka daugiau "pagalbinio ginklo" role. tik kiek supratau, jau parduoti abu egzistuojantys. O dabar nepatingek paskaityti auksciau, o taip pat - airsofto taisykles... kuriose parasyta, kad tu artimiausius du metus zaisti negali...

 

Nebent "morozu lygoje" .... arba su teciu B)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Atsipeikek jaunuoli nuo pigiu narkotiku B) Tau kati kaiskiai isreze - taiskykles pasiskaityk!! Pirkti kazka, zaisti galesi tik NUO 18!!! Tad taupyk pora metu bangu nekeles.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei gali skirti tik 500lt tai neskirk nieko. Be ginklo dar reikia pirkti, apranga, ekipuote, miegmaisius, palapines ir t.t. Dar reikia papildomu detuviu, akumuliatoriu, apsauginiu akiniu papidomu detuviu, ash jau nekalbu apie sovinius ir keliones!

 

Ginklas tai pradine ir nepati didziausia investicija.

 

Paauk, kai sulauksi 18 pradek uzhsiimti tuom.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na.. Aprangą turiu, miegmaišį turiu, palapinę irgi, apsauginius akinius nusipirksiu artimiausioje medžioklės parduotuvėje, mačiau yra B) taigi reikėtų ginklo :> Šiaip ačiū už nuomones ir patarimus ^^ kogero sužinojau ką norėjau. Moderatoriai, galite ištrinti šią temą B)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Butent kad buvom. Ir puikiai pamenam, kokie tada sau atrodem nerealiai suauge ir supetr protingi. O realybeje- nesusitupeje paugliai.

Todel ir bandom tokiem ikalti i kietas galveles, kad airsoftas nuo 18 metu.

Marciau, na gerai, nupirks tau tetis AEG, israsys leidima. O su kuo tu zaisi? Visuose normaliuose zaidimose +18 taisykle galioja.

Be to, jei neuzilgo AEG itrauks i "D" kategorijos ginklus- jokie tevu leidimai negelbes (tam paciam tecius dar klius, kad vaikui toki zaisla nupirko).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nu ash pvz, pasakysiu taip, aisq pats esu dar nepilnametis, bet pilnametyste neuzkalnu , keli menesiukai... manau pats paciu laiku pradejau dometis airoftu, kad paskui nereiketu kariaujant klausineti to ano ir velnias zino dar ko.

Zmogui dar 2 metai laiko , tu geriau eik pasiskaitynek, nieko nesipirk, tiesiog rinkis info ateiciai , pamatysi pravers, nepulk akis ishdeges i pirkimu liuna. Matai zmones sako, kad jeigu ir gausi leidima zaisti, vistiek niekas nenores zaisti su tavim, arba pagal taisykles kaip yra rasoma tik 18+ taigi shiek tiek atsliug nuo to savo bandymo rushinti airsofto bei kariu civiliu parduotuves ir eik geriau skaityti ka nors ^^ (pvz: taisykles)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

To svinder:

Jei tikrai taip mastai, esi saunuolis :)

 

Be to noriu pasakyti, kad ta 18metu taisykle nera is pirsto lauzta. Cia ne tam sugalvota, kad seniai galetu jaustis virsesni. Tai rimtas uzsiemimas, reikalaujantis rimtu, atsakingu ir saziningu zmoniu + dabar AEG ir ginklu skaitysis, taigi pilnametyste tapo dar svarbesne.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

ka cia bekalbeti, apie ta sazininguma ir apie tuos metus, visi gi zinome, kad (mm, nenoriu taip vadinti, bet tenka ) vaikai arba tikslingiau pasakius nepilnameciai, tik isheja i zaidimo lauka ir ishakrto pralaimeja arba nu kaip airsofte buna nusauti ir turi prisipazinti , dazniausiai apsimetineja, kad ju nenusove (nes tai lyg pagal vaikiska mastyma neidomu jeigu ishakrto tave nusauna, o tu nespejai nei kojos padeti i zaidimo paty ikarsty) , o jeigu dar ir kas mate, kad nusove tai vaikas dazniausiai susinervina pradeda varyti ant to zaidimo, prasideda daigtu lauzymas ir taip ishkyla neaiskus konfliktas i kuri isisupa kiti karsciau bereguojantys zmones ....

skaitant taisykles yra parasyta, kad zaidimas yra saziningiems zmonems (na nzn, nebeatsimenu gal ten taip ir nera parasyta :) , bet esme supratom )

 

 

 

P.s sry jeigu ka nors parasiau jau neitema , o apie tai jau buvo kalbeta ^^

 

 

 

BETO JEIGU GALIMA, PRASAU UZDARYTI SHIA TEMA , MANAU NIEKAS NEPRIESTARAUTU

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...