Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

svinder

Members
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie svinder

  • Gimimo data 12/27/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

svinder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. tai va tau gerai kai tu esi nors karta, kazkur ciupinejas ji, as tokio net rankose nesu laikes, na apie tikrus ginklus nekalbu teko laikyti ir saudyti, o apie tuos pistoletus kur zaisliniai yra mechaniniai , su dumblem ar kaip ten jie , na kur plasmasiniai budavo, kai mazas buvau saudydavau :rolleyes: , tai ju nelyginu su sport line ir net su professional line. na gerai tikrai jau uztenka man cia reikstis ir visa kita. Reikia nulekti kada i klp ir nusipirkti, kaip bus taip. Nereikia noreti viskas, kad gerai butu iskarto.
  2. Atsiprasau kad tiek perskaites forumo esu dar zalias , bet stengiuosi is to isbristi :rolleyes: Cia irgi minty davei gerai. Niekur as nevaziuosiu. Vat durnai yra kai gyveni vietoje nuo kurios visos airsofto parduotuves yra atstumu 200-208~ km .... ta ginkla sunku nusipirkti kai jo rankose nelaikai, o kad palaikyti tai reikia belstis velniai zino kur. Gerai manau uztenka jau sia tema, reikia uzdaryti.
  3. "kad pamacius kitu zaideju aeg gali suimt "nepilnavertishkumo kompleksas" biggrin.gif." na noreti galima daug ko bet jeigu negali to ipirkti arba gali ipirkti, o paskui badauti turesi menesi tai kam to reikia ? :excl: "Svarbiausia kad ginklas liptu prie ranku." tas tiesa, Man asmeniskai is MP5 serijos AEG'ai labai patinka. Kiek skaiciau jie tinka pastatu zaidimuose, bet ne miskuose, nebent pasiryzes esi dideliam veiksmui :) bet vat mano pastebejimas, kad is http://www.sklep.airsoftguns.pl , perkant ginklus gaunasi shiek tiek pigiau, bet jeigu perki dar JG gamintoju produktus tai kaina krenta dar zemiau negu Ca, TM arba ICS. Perkant ginkla is kitu, zinai norisi nauja tureti dar nenaudota, as sutinku su tuo, kad zmones pardavineja tiuninguotus AEG uz pigesne nei bazine kaina. Bet va ta durna mintis : NAUJAS, NAUJAS, :rolleyes:
  4. tai vat as ziuriu dabar kad geriau pirktis kur yra gearbox'as metalinis, nes su plasmase ilgai nepagyvensi, o metalas kaip visi zinom beveik amzinas :rolleyes: . p.s mano nuomones nestabilios ir keiciasi kas 5-ias perskaitytas temas :excl:
  5. To Vini_the_Puh : Aciu, tokio issamaus atsakymo net nesitikejau, bet jau informacijos uztektinai, reiskias kaip man naujokui, patartina butu lekti ir pirktis toki AEG. bet dar vienas klasimukas siek tiek neitema: Ar nebus skirtumo zaidime turiu omeny, jeigu visi zaidime zaidzia su profesional line, o cia Sport line kiek suprantu AEG yra. Tai nuo to i zaideja kiti zaidejai neziures "skersai" ir bus jam taikomos tokios pat salygos ? (kalbu apie tai kad zaidejas bus priemamas zaisti ir su tokiu ginklu)
  6. Na, kaina tikrai gundo, bet tuo paciu metu ir atbaido. Prasideda mintys : gal slamstas, o gal cia kaledine kokia akcija, Kitaiskas s*das ? :) Kodel kaina tokia ? Kiek matau yra be baterijos ir pakrovėjo, bet tai juk sudaro tik na apytiksliai 300-350 Lt , ne ? :excl: kokia jusu nuomone apie sia preke ? P.s jeigu kas blogai tai istrinkit tema. Ir prasau No flame :rolleyes:
  7. Su artejanciais naujaisiais metais !! :rolleyes:
  8. ka cia bekalbeti, apie ta sazininguma ir apie tuos metus, visi gi zinome, kad (mm, nenoriu taip vadinti, bet tenka ) vaikai arba tikslingiau pasakius nepilnameciai, tik isheja i zaidimo lauka ir ishakrto pralaimeja arba nu kaip airsofte buna nusauti ir turi prisipazinti , dazniausiai apsimetineja, kad ju nenusove (nes tai lyg pagal vaikiska mastyma neidomu jeigu ishakrto tave nusauna, o tu nespejai nei kojos padeti i zaidimo paty ikarsty) , o jeigu dar ir kas mate, kad nusove tai vaikas dazniausiai susinervina pradeda varyti ant to zaidimo, prasideda daigtu lauzymas ir taip ishkyla neaiskus konfliktas i kuri isisupa kiti karsciau bereguojantys zmones .... skaitant taisykles yra parasyta, kad zaidimas yra saziningiems zmonems (na nzn, nebeatsimenu gal ten taip ir nera parasyta :) , bet esme supratom ) P.s sry jeigu ka nors parasiau jau neitema , o apie tai jau buvo kalbeta ^^ BETO JEIGU GALIMA, PRASAU UZDARYTI SHIA TEMA , MANAU NIEKAS NEPRIESTARAUTU
  9. nu ash pvz, pasakysiu taip, aisq pats esu dar nepilnametis, bet pilnametyste neuzkalnu , keli menesiukai... manau pats paciu laiku pradejau dometis airoftu, kad paskui nereiketu kariaujant klausineti to ano ir velnias zino dar ko. Zmogui dar 2 metai laiko , tu geriau eik pasiskaitynek, nieko nesipirk, tiesiog rinkis info ateiciai , pamatysi pravers, nepulk akis ishdeges i pirkimu liuna. Matai zmones sako, kad jeigu ir gausi leidima zaisti, vistiek niekas nenores zaisti su tavim, arba pagal taisykles kaip yra rasoma tik 18+ taigi shiek tiek atsliug nuo to savo bandymo rushinti airsofto bei kariu civiliu parduotuves ir eik geriau skaityti ka nors ^^ (pvz: taisykles)
  10. Kazkodel man atrodo kad ish airsoftas.lt man nusipirktu kokybishkesnis ginklas , nezinau kodel taip manau, tiesiog muset pasitikiu Lietuva :) , taip aisq, pradziai man rekomenduotumet issinuomuoti ginkla ir pasizeti kuris geriau "prie rankos limpa" negu ishdegusiom akim begti ir pirkti belekoki .
  11. pasitengiau irgi nekurti eilini syki naujos temos, nes yra kitu taigi parasysiu cia, shiaip vaiksciojau po saitus ir uzejau i viena, suradau full metal Ca carabin stai numesiu nuoroda http://www.airsoftgi.com/product_info.php?...b404d3fc9bac487 , ir pasistenkit pasakyti kaip tas ginklas ar jis nu, normalus turiu omeny kaip AEG ? ar toki apsimoketu pirkti ir ar patys toki pirktumete, o gal tokio ir priesui nesiulytumet ? p.s atsirpasau uz zaliskuma
  12. ai ka cia bepridursi, tiesiog, norejau tuo paciu postu pasakyti kodel susidomejau airsoftu, nieko blogo tame nematau :)
  13. apie nuoroda dekui, o tas krilenko, lukasenko, nu panasus vardai, o kadangi man krilenko, ish kases labai sunervino, tai .. atsiprasau jeigu suklydau
  14. nu mes veinu zodziu su broliu megstama tuos dalykelius su army ir navy , ir t.t. jis pasakojo kad pas ji netoli jo bataliono laksto ten su tikru ginklu kopijomis kurie uztaisyti bb's, emem dometis priesh pora cia dienu gal daugiau shiek tiek. taigi nusprendeme ir mes pradeti airsofta, bet pirma norime pameginti issinuomuoti ginklus ir pasizeti kaip, kur ir kas ... nu kaip tas jausmas kariauti, ir taip toliau. nu kas du malonumas turiu omeny. pats esu dar aisq nepilnametis , bet uz poros menesiuku sueis pilnametyste, iki to laiko kiek zinauu reikia tevu leidimo ( o tai yra neproblema) , kiek skaiciau cia daug gal puse forumo vienu zodziu pastebejau kad cia labai jau daug visi siulo ish lukasenka nomuotis ginklus , bet jis ish vln, o man su broliu butu artimiau ish klp kas nors. atvykti i shiaulius arba klaipeda butu tikrai neproblema .... . (aisq nereikia pamirsti ir real life, kad darbai irgi yra svarbus) Man aisq labiau prie shirdies butu Sniper rifle, nzn kodel. man m14-m15 modeliai nepatinka apie ak47 dar nzn . ishviso kazkaip sniper atrodo lb jau malonu. taigi vat tiesiog domiuosi apie ta nuoma , pradejau sekti yvikius, pradejom rinktis ekipuote visa , ir zesim kaip cia mums seksis o su ginklu nuoma uzsiemanciais veikejais, reikia ishkarto susisiekti ar i vieta atvaziavus galima issinuomoti ginklus ? bei saudmenis ?
  15. nenoriu cia naujos temos sukurti, sweiki visu pirma , dabar noriu paklausti apie nuoma, jeigu issinuomuoji ginklus tai gauni ar negauni BB'su ? jeigu gauni, tai pasibaigus jiems gali musio lauke uzpildyti savo pirktais bb'sais ? ar nea ? o jeigu negali , kas tada ?
×
×
  • Sukurti naują...