Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

"Pirmas kartas", keli klausimai


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

   

     Na pagaliau ruošiuosi šiais metais pradėti šį žaidimą (nes manau šaudymas su  draugais nesiskaito). Pora klausimų turiu:

1. Esu iš Vilniaus, tai pagrindines mūšių datas reikia stebėti šiame forume ar kur nors daugiau skelbiama?

2. Turiu airsoft ginklą, pora dėtuvių, akinius apsauginius. Ar būtina apranga vykstant į mūšį? Kerzus turiu, tačiau karinės uniformos (ypač geresnės) kainos nemažos. Su laiku susipirkčiau, bet ne iškart. Taisyklėse skaičiau, kad su treningais ir pan negalima žaist. Tačiau gal praktiškai dažnai būna kitaip?

 

 

Dėkui u ž atsakymus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na bet apranga reikalinga gerbiant kitus dalyvius, ir šiaip nėra ji labai brangi, galima pirkti dėvėtą iš AIC parduotuvės, kartais neblogų variantų atveža iš užsienio kariuomenės sandėlių, galima tam kartu ir už kelioliką EUR paimti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nu supratau. Galima iš bėdos ir be aprangos, bet geriau su :) Tada kol čia neskelbiamos mūšių datos ką veikiat? Kažkur kitur ieškot ar laukiat kol čia įmes?

Galima iš bėdos ir su treningais, tik labai iš konteksto išsiskirsi.  Jei neturi galimybės ar taupai normaliai uniformai, tai tuomet nors užsidėk ką nors tamsiai žalio ar haki spalvos.  O žaidimus praktiškai galima kiekvieną savaitgalį ar kas antrą rasti. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...