Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Mulangenis

Members
  • Pranešimai

    71
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Mulangenis

  • Gimimo data 01/30/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4 120m/s
  • Komanda
    Parabellum

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Auto, F-1, Foto, Žvejyba

Mulangenis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. gali būti kad kompresija pabėga per nozzle arba pačioj hopup kameroj, tikrink šitas vietas.
  2. Perkant iš lenkų jie nemokamai sumažina galią, prie pirkimo siūlau tiesiog parašyti. O hopo kėlimas tai čia sukčiavimas, juk nežaisi su užkeltu hopu, jį turėsi susireguliuoti, o normalūs organizatoriai prieš chronuojant prašo pašaudyti, kad matytų kokia trajektorija skrenda šratas, iš to aišku ar hopas neužkeltas.
  3. Konkrečiai apie PJ CM serijas, pirkau sau ginklą dėl korpuso, nes apsodas aliuminis, lengvas, turi ilgą reilą, taip pat apačioje priekyje bei prie rankenos (mano atveju). Šiaip gera platforma tobulinimui, bet pats stokas viduj prastokas, nors šaudo pakankamai gerai, iš dėžės net rodė overtiuną, tad gali tekti pakeisti spyruoklę. Jeigu planuoji ateityje investuoti į vidų tai tuomet geras pasirinkimas, kaip stokas nelabai. Šiaip tavo konkretus modelis turi apsodo "ringa" , jis po kiek laiko pradės klibėti, rekomenduoju imti su pilnu apsodu, pvz modelis CM.068D [P&J]. Apibendrinant gera platforma už gerą kainą, su perspektyva į tiuningą. Tie kurie siūlys Specna modelius, tai už tokią kainą nei vienas jų modelis neišeis. Jei turi atliekamus 60EUR, tada imk Specnos serijos ginklus, jie jau turi greito pakeitimo spyruoklę, kas tikrai verta dėmesio, ypač ardant ginklus, ar šiaip dalyvaujant QCB žaidimuose.
  4. Nedarykite tragedijos, dėl sausros gi atšaukė. Kai kuriuose regionuose daužiama net į mišką įžengti. Borderlanduose jau buvo sausa, o per tą laiką lietaus ne kažką ir buvo.
  5. Nežinau kas šaudė, bet aiškiai matosi pažeistos taisyklės, 10:48 šaudyta neiškišus ginklą 1/3 pro langą, gerai kad niekas nebėgo pro langą, chebra būkite atidesni.
  6. mAvi, su legionu buvome sutarę jog nustatytą valandą jie pradeda kasyklos puolimą, o mes iškart imame oro uostą. Laukėme pasaloje kol legionas pradės. Mūsų šnipai tik paskui patirštino spalvas, kad oro uosto ėmime prisidėjo ir legionas. Iš ten atsirado ir gandas kad juodų berečių daugiau nei 20vnt :) Nuo tada mumis niekas nebepasitikėjo net legionas, nes dezinformacija darė savo.
  7. Pastebėjimas dėl pasiklausimų: Kadangi Malis turėjo savo atašė su Legionu, tai buvo paskirtas vienas kanalas, per kurį ėjo daugumos Legiono info. Infiltruoti 2 Malio kariai į Tuaregų gretas taip pat turėjo priėjimą prie jų ryšio, vėliau po sėkmingo bendravimo su Sukilėliais jie gavo dar kelis jų kanalus. Taip kad žvelgiant į žaidimo specifiką ryšio kanalus gauti- užsidirbti savo lojalumu buvo galima legaliai. Tad klausymasis buvo legalus.
  8. Parabellum skaičiuojasi: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
  9. Parabellum Vikingas + SKR Tadas229 + SKR Mulangenis + SKR Kandidatas Robke +PKR Pageidaujama pusė Ruslandija
  10. Nuo šiol sužeistus taip transportuosime, o ne liemenes dėsimės :) Ieškome žmonių nesunkesnių nei 60kg :) Ačiū už geimą.
  11. Padarykite balsavimą ir matysite susidomėjusių žmonių skaičių, tada nuspręsite ar verta dirbti tuo klausimu.
  12. Riebus, žaliųju mertviako zona tris kartus buvo paskirta GM. Apie galimybe rinktis net nebuvo kalbos.
×
×
  • Sukurti naują...