Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kokius dazus patartumete naudoti ginklo dazymui?


Euphoria
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

(dažai Montana rudi ir tan, bei Montana matinis lakas (taippat yragyvas galas atspalvių Senukuose ir kokybė nenusileidžia krylon))

G36.jpg

 

Arba būtų galima nesiterliot su rankenos dažymu ir ją arba užmaskuot arba nuimt prieš dažant.

Nors iš esmės dažai (montana+lakas) nuo rankų ar pirštinių bent ant apsodo nesitrina. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

klausimas koks ištikųjų yra ginklo dažymo tikslas? Ar kad maskuotų ginklą, ar kad gražiai atrodytų ant sienos? Jei dėl maskuotės, tai nesukčiau sau galvos del nusitrynusių dažų, man aptrintas ginklas aplamai daug gražiau žiūrisi negu idealiai nudažytas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mano atveju tai tik grožio aspektas. 

 

Ant dabartinio ginklo apsodas, dėtuvė ir rankena yra asmeniškai šlykštokos slyvinės spalvos. Dėl to noriu persidažyti juodai.O, kad juoda apsitrins tai irgi nieko tokio, net gražiau kai AK apsitrynęs. Bet nesinori, kad apsitrintų juoda ir iš po jos plėmais išlįstų ta slyvinė spalva.

 

Dabartinis variantas yra toks:

 

http://nsm05.casimages.com/img/2010/12/02//101202090241143727237465.jpg

 

Norimas rezultatas po dažymo:

 

http://ipix.lt/di/P6RQ4MJC/123.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kad mano galva, tai ne dazymas, o metalo juodinimas plius naturalus devejimasis. Tam reik biski kitokiu priemoniu. Nzn kaip veiks su airsoftiniu ginklu metalu, bet gali pabandyk kad ir oksalis.lt paziuret juodinimo priemoniu.

kad apsodas ir rankena būtų metaliniai, tai vargu bau - slysta juk. aš siūlyčiau dažyti sniper paintu iš aic http://aic.lt/maskuojantys-aerozoliniai-daa-ai-150ml/amunicija-ekipuotae-/maskuotae-s-reikmenys/prod_2247.html

skirtumas nuo montanos tas, kad nuo plastmasės nesilupa ruožais. jei brūkštelėjai, tai turi šviesesnį įbrėžimą, bet jis nenueina lopinėliu (patirtis iš šalmo dažymo). dėl Krylon, tai.. grafičių entuziastams. niekad ant sienos nemačiau skirtumo tarp montanos ir krylon ar kokių lenkiškų, visa esmė būdavo paletėje ir caps'uose ☺

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kalbejau apie metalini korpusa, Bet aciu uz pastaba. Jei kam idomu tai rankena SAW type for AK. Dazai is aic labai labai super. Sau daziau AKSU, TAN spalva, be jokio metalo paruosimo, Tai apsitryne per 2 metus, bet ne per daugiausia, toks naturalus nusdevejimas. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...