Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

GEGUŽĖS ŠAUKIMAS 2014-05-11


kariauk
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

 

Šaukimas  - tai renginys skirtas populiarinti šratasvydį, kaip hobį, bei pristatyti naujokams Vilniaus airsofto bendruomenę, kaip aktyvaus kokybiško laisvalaikio organizmą. Šaukimas skirtas naujokams (nuomininkams) ir patyrusiems žaidėjams, prieš žaidimą bus NEMOKAMI dviejų valandų baziniai kariniai apmokymai, po jų žaidimas.
Baziniai kariniai apmokymai vyks kiekvieno ŠAUKIMO metu.
Renginys skirtas ne tik naujokams, bet ir Vilniaus airsofto bendruomenės nariams ir komandoms, norinčioms papildyti savo gretas.

 

Data: 2014-05-11 ( sekmadienis ).

Vieta: >>> Kariauk.lt poligonas

 

Buvęs karinis poligonas (40 ha saugoma teritorija adresu Vismaliukų g. 18). Poligone asfaltuota stovėjimo aikštelė , daug požeminių ir antžeminių garažų, bunkerių. Daug pastatų, apkasų, spygliuotų tvorų :)

Daugiau tokio lygio poligonų Lietuvoje nėra.

 

Laikas: 09:00 (Karinių apmokymų pradžia).

             11:00 (Karinių apmokymų pabaiga).

             12:00 (Kariauk.lt žaidimo pradžia).

             16:00 (Kariauk.lt žaidimo pabaiga/košė,arbata).

 

Apmokėjimas: kariauk.lt dirba skaidriai ir aiškiai, todėl moka mokesčius - jokių žalių žmogeliukų !

Pavedimu - 25 Lt. ( rekvizitus gaus kiekvienas užsiregistravęs dalyvis ir privalės apmokėti ne vėliau kaip iki 2014-05-09 ).

Vietoje - 40 Lt.

Įrangos nuoma - tel. 865511157 (būtina išankstinė registracija, kiekvienas dalyvis nurodęs prie savo registracijos, kad atsiveš nuomininką, JAM neatvykus privalės padengti pusę įrangos nuomos sumos ).

 

Registracija į apmokymus ir žaidimą: nemokamuose kariniuose apmokymuose dalyvaus TIK pirmieji 30 užsiregistravusių žaidėjų, kurie nurodys prie savo registracijos, kad dalyvaus kariniuose apmokymuose.

 

Registracijos pavyzdys: >>>

 

Nick 1 ( LSK kario anketos nuoroda )  dalyvausiu žaidime ir apmokymuose ( šis dalyvis gauna į PM rekvizitus, nes ketina dalyvauti ir apmokymuose, ir žaidime ). 

Nick 2 ( LSK kario anketos nuoroda ) dalyvausiu tik apmokymuose ( jei šis žaidėjas nėra pavėlavęs atlikti registraciją iki 30-to žaidėjo, jam apmokymai nemokami ).

Nick 3 (LSK kario anketos nuoroda ) dalyvausiu tik žaidime ( šis žaidėjas atvyksta 11:30 ir dalyvauja tik Kariauk.lt žaidime ).

 

Registruojantis reikia nurodyti savo LSK kario anketos nuorodą. ( LSK registracija čia: http://www.airsoftgu...tik-nuo-18-met/ )

 

Bus karinis džipas Chevrolet Blazer ( atsižvelgus į registraciją ).

 

Bus karštos arbatos ir kariškos košės. ( atsižvelgus į registraciją ).
 

Laikomės LSB tiuningo limitų, matuosime ginklus.
 

Tikrinsime ar kiekvienas dalyvis turi raudoną (oranžinę) liemenę (automobilinę).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 59
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Sveiki kariai !!!Liko tik 6 vietos į Karinius apmokymus. Toliau registracija vyks tik į žaidimą.Primenu patvirtintos registracijos gauna PM žinutę su rekvizitas ir laiku kada turite atvykti į poligoną.Apmokėjimas vyksta iki 2014-05-09 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...