Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

domazas

Members
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4A1
  • Komanda
    BravOs

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas
  • Interests
    http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11204-domazas/

domazas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Iki fantastiško žaidimo manau reikia šių pakeitimų: 1. Tokiam žaidėjų kiekiui būtų pilnai užtekę 5 ginybinių objektų. 2. Respaw'ną puolantiesiems daryti dažnesnį. Ačiū žaliųjų komandai ir vadui už kovos dvasią ir tikrai neblogą komunikaciją :)
  2. dalyvauju http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/user/6258-domazas/
  3. Matai kulkosvaidis ar snaiperis yra visai kita kalba, jie daro kurkas didesnę žalą, todėl turint tokį ginklą jau privalu turėti pistoletą, nes 15m. atstumą jau tikrai gali suvaldyti, nei kad 5m. (pastate ar net lauke jei pvz lipi į kalną ir užtinki priešą prie pat..) ir spėti išsitraukti pistoletą, Čia mes kalbam apie "rifle/automato" šaudymą pastatuose situacijas. Bet 5m. galioja ne tik pastatuose bet ir lauke.
  4. Safety first - SEMI ir netaikymas į galvą. nuo vieno ar kelių šratų į korpusą ar galūnes niekas nenumirs, net jei liks mėlynė - užgis. Jeigu tau juokina, tai gerai, turėsi daugiau vitamino C, svarbu kad nevirkdo. Manau visi masto - ir nuominkai ir seniau žaidžiantys. Kurioje vietoje tau čia taip pasirodė kad laukau kažką nemastančia būtybe ? Ką turi omenyje "mastyt ką darai" ? Aprašiau visą situaciją, kiek žaidimų žaidėm, vadinasi visada visi pažeidė šitą taisyklę ir ne vieną kartą, tiek mano atžvilgiu tiek priešininko. Niekas niekada nieko nesakė (nesiskundė), tik kaip gyvenimas parodo visada būna "pirmas kartas". Išvada manau tada turėtų būti tokia, chronuojami prieš žaidimą ginklai (rifle ir kt.) iki 100 m/s žymimi skirtingu žymėjimu o kur daugiau nei 100m/s kitu žymėjimu. Vadinasi žaidėjas su ginklu daugiau nei 100m/s. turės vengti, neturint antro ginklo, eiti į pastatus kur galimai galės pažeisti taisykles.
  5. Atsakant dėl ginklo, minėjau jog pistoleto apkaba leakino, todėl jo su savimi neturėjau. Vadinasi tu atsakai į mano klausimus: 1) Jeigu atsivedu naujokus į žaidimą su nuomos įranga,jie pistoleto negauna, tai pastato sturmuot jie negales neturint pistoleto tas tam tikruose pastatuose ir situacijose yra manau neišvengiama. nesukontroliuosi 5m. taisykles visada nes patalpu isplanavimai skirtingi, kaip siuo atveju siaura laiptinė, kur kontaktas buvo artimas). TAIP ? 2) Priėjus pastatą kur mažos patalpos, palaukti kolegų kurie ateis su pistoletais ir tada pulti ? Nes kitaip yra rizika pažeisti taisykles. TAIP ? Tik klausimas, ar nuomininkų ginklai šaudo iki 100m/s ? tada problema su nuominkais išsisprendžia.
  6. Aš tokios pat nuomonės - dėkuj. Organizatoriai per instruktažą informavo kad "pyfpaf" nesiskaito, bet jei sauni tai ne i veida bet į koją ar ranką. Bet bėda tame, kad likau kaltas nes turėjau turėti pistolėta, o mano pistoleto apkaba "leakino",neturėjau ir likau kaltas, tą patvirtino ir instruktorius. Bet esmė ta kad nenoriu žaisti pažeisdamas taisykles. Jei neturiu pistoleto, negaliu eiti į laiptinę? Rašau čia norėdamas rasti konkretų paaiškinimą, kaip elgtis ? Nes žaidimo metu diskutuoti ir švaistyti smagų laiką - negerai.
  7. Sveiki, Tikrai smagaus žaidimo metu kilo diskusija su žaidimo dalyviais dėl šaudymo pastatuose su automatais kuriems leistinas greitis iki 130 m/s. Trumpai papasakosiu situaciją. Laiptinėje, šturmuojant pastato aukštus sekiau iš paskos kolegai kuris buvo priekyje su skydu. Įjungęs "SEMI" pataikiau priešui į ranką, atstumas manau buvo tikrai mažesnis negu 5m. galbūt 3-4m. po tokio mano atlikto veiksmo gavau pastabą kad pažeidžiau taisykles nes šoviau iš ginklo mažesnio nei iš 5m. atstumo. Vadinasi dabar supratau kad visą tą laiką (apie 5 metus) žaidžiau airsoftą, pastatuose ne pagal nustatytas taisykles. Taip pat ir tie žaidėjai kurie ir mane"N" kartų iš automato yra nušovę pastate ( su "SEMI" ) iš mažesnio nei 5m. atstumo irgi žaidė ne pagal taisykles. Man kyla natūralūs klaisimai kaip žaisti man ir mano draugams toliau: 1) Jeigu atsivedu naujokus į žaidimą su nuomos įranga,jie pistoleto negauna, tai pastato sturmuot jie negales neturint pistoleto tas tam tikruose pastatuose ir situacijose yra manau neišvengiama. nesukontroliuosi 5m. taisykles visada nes patalpu isplanavimai skirtingi, kaip siuo atveju siaura laiptinė, kur kontaktas buvo artimas). 2) Priėjus pastatą kur mažos patalpos, palaukti kolegų kurie ateis su pistoletais ir tada pulti ? Nes kitaip yra rizika pažeisti taisykles Žaidimas vyko čia: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/15477-%C5%A1turmas-ep-of-alepo-assault-2018-04-22-gudiena/ Iš anksto ačiū už paprotinimą :)
  8. Sveikas, Kokiam mieste? Gal dar numeri imesk kad paskambinti galeciau ir pakamantinėti :)
  9. Sveiki, Reikia paremontuoti ginklą, nes kliba. Taip pat perlituoti jungtis akumuliatoriaus ir ginklo. 861447027
  10. Žaidimas patiko, nepaisant žaidėjų, kurie apskritai neturėjo ryškių liemėnių. Jie buvo šaudomi mažiausiai po kelis kartus :) Taip pat pastebėjau tolerancijos stoką dėl nukautųjų judėjimo šaudymo zona. Prašai pasitraukti nuo šaudymo trajektorijos - nesitraukia, kai gauna per kojas pyksta :) Buvo girdėta keiksmų, bet vykstant tokiai kovai natūralu nusikeikti, bet visada reikia mokėti valdytis, nes žaidė ir mažų vaikų! Papildomos diskusijos (kas ką nušovė ar nenušovė) kitiems gadina žaidimą. Patiko kad teritorija žaidimo buvo padidinta. Patiko kad buvo chronavimas. Žaliųjų mergina medikė - super, drąsiausia iš visų vyrų. Pasiūlymai/palinkėjimai: Instruktažo metu visi turi iškelti ryškią liemenę, kas neturi - perka iš orginizatorių už 10EURŲ ;D Žaidėjams - Tolerancijos ir mažiau/trumpiau pamokslauti. Nustatyti žaidėjų amžiaus limitus ir jais vadovautis, mano nuomone buvo per jaunų žaidėjų. Tikrai vykęs 70-tasis Patrioto žadimas! Didelis dėkui organizatoriams ! P.S. gal bus kokių nuotraukų ? :)
×
×
  • Sukurti naują...