Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Chebolian Conflict: The Crash 2014-04-12


Deltron
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 106
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

O man visai patiko. Teritorija gal ir iki skausmo pažįstama, bet tokio lygio kokia ji yra, daugiau Lietuvoje tokių nėra ir nebus.

 

Mediko taisyklė: labai sumanus dalykas, gauni pleistrą iš GM ir dar turi tinkamai jį išmokti klijuoti. ( buvo situacija, kad per didelį kontaktą keletas tų pleistrų tiesiog sulipo ir jie buvo sugadinti/nebetinkami naudoti, todėl automatiškai teko vėl naudoti naują, kas pridavė tikroviškumo karo sąlygomis ).
Amunicijos ribojimas: kuo daugiau tokių dalykų reikia žaidimuose, tada žmones pradeda, galvoti ir "nepyškina" iš kairės į dešinę kur papuola. Taip pat kaip ir realiame gyvenime, kažkas juk turi turėti tame pranašumo, o kažkas tiesiog negali ir privalo prasimanyti amunicijos ją perkant/mainant ir t.t 
Taisyklės: jų buvo tikrai daug, bet jos nebuvo nesuprantamos ar neaiškios, tiesiog reikėjo bent kartą pasiskaityti. PAGARBA Dvorfui už tai, kad tie kas jų nežinojo sėdėjo ir mokėsi, o ne buvo įleisti į žaidimą, kaip "pa blatu" ( Tai tik parodo, kad didžioji dalis žaidėjų negerbdami savęs negerbia kitų, nes neskiria bent karto pasiskaitymui, todėl ateity tikiuosi, kad dalyviai bus ir toliau egzaminuojami ).
Išankstinis Breefingas only: jei atvirai, jo galėjo ir nebūti.Žaidimo dieną, pusės vadas Lima aiškiai padarė pranešimą, kurio metu buvo kalbama tai, kas buvo kalbama per išankstinį breefingą. ( aišku, kad jame sudalyvavau tikrai nieko blogo, bet jis nėra būtinas, taupant jūsų GM jėgas ir miegą ). 
Ryšis: gavome tris kanalus ir tai juos sugebėjo visus užkišti bevieliu bendravimu. Buvau Bravo skyriaus ryšininkas, tai su viena ausim nieko kito negirdėjau tik pastovius kalbėjimus, kurių galėjo ir nebūti, juk mūšio metu galima naudotis ne tik racija, o ir NVS ( nebylaus valdymo signalais ) O kontakto atveju, juk galima koordinuoti veiksmus balsu, nes vis tiek priešas jus jau mato ir žino kokio dydžio jūsų padalinys. Kartais net buvo problematiška dėl per didelio užterštumo išeiti į ryšį su pusės vadu. 

Didelis Ačiū tiems su kuriais susišaudėme ir jie sąžiningai žuvo, AČIŪ ORGAMS, AČIŪ LIMAI už geras užduotis ir bonusus jas įvykdžius, Ačiū Džeimso chebrai už paramą naikinant priešą ir Atsiprašau už tai, kad JUS palikom prie trobų kaimo merdėti, nes Judėjome tikslo link ( mokslininko evakuacija ). 
Na ir pabaigai TIKRAI LAUKIU TĘSINIO IŠ SHADOW STALKERS ir jų komandos. 

 

Mūsų žygis: ( įjungėm GPS pirmame aptiktame priešo LST - laikino sustojimo taške užmaskuotam tinklu ) 

 

suvaikščiojom apie 4 km. 

 

Nuotrauka

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki

Nuo СПЕЦНАЗ :

Dėkui Boorui ir Echo, Racoonam, Vanagam ir visiems Liutams.

Atskiras ačiū Senniui uz vadovavima, 

Atskiras dėkui Balu ir co. už dovanos/pagalba ir šeip kad buvot su mumis.

Ačiū ir priešams...

 

Ir ačiū ShadowSam už puikiai organizuotą žaidymą.

Mums patiko.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip pradžiai - super :)

Toliau reikalausime daugiau ;)

Ypač sužavėjo organizavimas, taisyklių aiškinimas su video...... na toliau negirsiu

Bintai - iš viso "uliotas"

Lauksim tęsinio

 

Pagarba GM ir Laisviems, ypač tiems kurie į mane - saviškį - taip taikliai šaudė :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip pradžiai - super :)Toliau reikalausime daugiau ;)Ypač sužavėjo organizavimas, taisyklių aiškinimas su video...... na toliau negirsiuBintai - iš viso "uliotas"Lauksim tęsinioPagarba GM ir Laisviems, ypač tiems kurie į mane - saviškį - taip taikliai šaudė :)

matyt lapiu medziokle prasidejus :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labai labai patiko :) ačiū visiems dalyvavusiems ir didelis ačiū orgams. Laukiam tęsinio. Ir beabejo - būtų smagu naujas poligonas :) Labai patiko šovinių ribojimas, mediko taisyklė, pajėgų mėtymas iš taško į tašką, kai neturėjom nė minutės laisvos net pailsėt, o tekdavo kraustytis iš objekto į objektą. Žodžiu, 10 balų :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kagi reiktu ir man kaska parasyti 

 

Visu pirma didelis dekui orgams uz nuostabiai praleista diena . Zaidimas gavosi super 10 balu ir tikrai vaziosiu i sekancius . 

Pastebiejimai gal tokie kad reiktu leisti lutinti nukautus kareivius bent leistu atimti bintus kurios orgai duoda arba granatas kurias orgai dave , tai tik tiek .

 

Tai o dabar kaip Chebolios liutu Generolas o Dabar ir Busimas chebolijos prezidentas . Labai dziaugiosi savo kariais kurie taip narsiai kovojo uz musu laisve ir zemes . daug broliu paaukojo givybes del musu ateites, bet mes nepasidavem , nors ir amunicijos ir visu kitu resursu buvo, tikrai neperdaugiausei . bet atsilaikem pres piktai nusiteikusiu laisves kovotojus , bei CRA .

 

Ipadingas dekui  Buriams  Siera, Mike , Echo, Alfa 1  ir Alfa 2 .  kovetes narsiai ir paklusniai :)

Taigi laukiam paratesimo 

 

 

P.S. milzinui didelis respekt , uz suvi . :) tikiosi morale pakilo po to dar labiau  :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

S8 PMC Vilniaus padalinio komandos vardu noriu padėkoti organizatoriams ir dalyviams! Puikus šeštadienis. Kaip ir dauguma - lauksime tęsinio šias ar kitais metais. Kadangi organizatoriai išsakė prašymą surašyti smulkiau pasiūlymus, pageidavimus ir pastebėjimus - apžvelgsime viską detaliau. Visgi žaidimas buvo daromas su didele meile ir paprasto "ačiū" nepakanka.

 

Trumpai: Buvome "lapiukai" laisvės karių pusėje. Pabandysiu surašyti pastebėjimas:

 

    [*]LARP - jo buvo truputuką, iš esmės žaidimas buvo airsoftas + keletas LARP elementų. Norintiems ir LARP ir airsoft'o elementariai trūko laiko. Kadangi dauguma buvo nusiteikę airsoftinti tai LARP nelabai gavosi. [*]Dėtuvių papildymas ir apribojimas - super. Tai antras žaidimas, kur tai tikrai veikė. Tik rekomenduočiau tai išlaikyti kaip galima ilgiau, nes pusę dienos niekas nevyko, o poto pyst ir visi šaudė belenkiek. [*]Radijo ryšio pasiklausymas - super dalykas, kai žinai, kad klausosi. Bet manau nelogiška, kad kiekvienas ČRA karys turėjo priėjimą pasiklausyti. Tegu tai turi štabas, o dabar man sako "pjauk" o šalia karys jau kelia ginklą. Tebūnie kažkoks "uždelsimas" ir panašiai. [*]ČRA užduotys su mokslininkais ir visokiais artefaktais. Manau, kad galbūt jų nereikėjo. Būtų pakakę dorojimosi su grupuotėmis, jų pjudymo tarpusavyje, diplomatijos ir panašiai. Bent jau pas LK tai nesupratome mums kokia prasmė žudyti gale ČRA, kur jie kažką gabena lauk. ČL mūsų būdys per daug ir nematė. Beveik visada buvo ČRA kontakte. [*]Civiliai - taip išėjo, kad potencialiai nereikalingi bendram žaidimo scenarijui. Buvo daroma dėl savęs ir tam, kad gauti kažkiek bonusų. [*]Idėjinių vadai - nesuveikė. [*]Kilnojamos bazės - nelabai suveikė. Iš pradžių smarkiai ir nereikėjo, poto prie oro uosto paskutinei gynybai oro uoste tiesiog pamiršome :) [*]Orgų buvimas bazėje ir nuolatinis jautimas - didelis pliusas. [*]Du kanalai radijo - smarkiai per mažai tokiam žmonių skaičiui.

 

Tai tokie pastebėjimai. Prisiminsime, paredaguosime.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

keletas žodžiu taip pat.

Šaunuoliai orgai!  ★★★★★★★★★★ / 10-balu :)

Tikrai daug pasiruošimo ir darbo įdėta. Nuo ektazės dar dabar neatsigaunu.

 

Labiausiai patiko: scenarijus su ribota amunicija, mobili baze (nors ir neteko keisti pozicijų).

Jau J.J. paminėjo ir norėjo, kad ribojimą išlaikyti iki žaidimo galo, o mano nuomone buvo butent laiku išlaikyta su ribojimu ir amunicijos atsiradimu. Nes kas buvo ČL pusėje, turėjo pajusti kad nėra taip paprasta ginti pozicijas ar išvis vengti kontakto sutikus prieša, nes žinai kad ~100bb's ištuštėja labai greitai. O jei buvai išsiūstas žvalgybai/patruliavimui ar dar kur toliau, ammo pasipildymas jau tampa ne toks paprastas. Tad pataikėt, kaip tik.

Nors buvo labai stengtasi kuo greičiau gauti kulkosvaidį ar dar kokių gerų žaisliukų.

 

Civilių rolė: įdomus eksperimentas.

Tačiau gal daugiau galėtų papasakot tie kas jais pabuvo. Iš savo pusės kiek pastebėjau, trūko civilius suvienijančio vado, t.y. kad būtų noras tapti civilių ir iškarto žinai kur tau reiktų prisistatyti ir gauti tam tikras užduotėles, kur ką paxėrinti ar pavogti, ar kokį kitą bonusiuką užsidirbti. Trūko civilių susivienijimo, nes galėjo tikrai nemažai chaoso įnešti kiekvienai pusei :)

(Sorr jei kažko nežinau ir nemačiau)

 

Dėl nesusipratimo užimant sandelį: gal ateitį reiktų gauti tiesioginius nurodymus iš pusės vado, kurio pranešimas nebūtų keičiamas, nors ir kažkas įvyko ne pagal scenarijų. Visgi užimant gerai ginamą pastatą, reikia koordinuoti tiek žmonių pajėgas, tiek resursus (įpač kai jie yra riboti) ir pulti jau tiksliai žinant ką turi padaryti, o ne gauti atsakymą, kad turėjome įmesti +1 granatą, kad užimtume objektą. (nedidelis nesusipratimas)

 

Vadų sąrašas: nesuveikė.

Galvojau, kad priešų bus viena iš pagrindinių užduočių, nes vadų sąrašas buvo nemažas.

 

Viskas buvo super, oras, orgai, vadas, kompanija!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komandos vardu ir asmeniškai noriu padėkoti žaidimo organizatoriams už puikų šeštadienį.

Vienareikšmiškai, žaidimas pavyko puikiai.

Išreiškiame viltį, kad žaidimo idėja ir atskiri jo elementai, galėtų būti puikiai pritaikyti ir kituose LSB žaidimuose.

 

Asmeniškai nuo savęs, kaip ČRA vadas, noriu padėkoti BRAVO, SIERA, DELTA ir OSKAR grupėms.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ispudziai susigulejo, kojos mausti praejo, geros emocijos bei puikus ispudziai apie zaidima- liko :)  

Lietuviu liaudies patarle byloja: "Primas blynas visuomet prisviles". Shadow Stalkers pilnai sia patarle paneige!!!  :) Cia jau daug aprasyta bei apklabeta, tad i smulkmenas nesileisim: Amunicijos ribojimas, grupiu paskirstymas, mazos bei pabodusios teritorijos isnaudojimas, GM darbas, bendra organizacija ir pasiruosimas- LABAI GERAI!

 

Didelis Dėkui organizatoriams uz zaidima (tikimes, kad ne paskutinis Jusu organizuotas geimas)!

 

Dekui Čebolijos Liūtams (Battle Fox, MadHounds, Expandables, Specnaz, Vanagas, Gladiators ir LSK) uz puiku zaidima bei musu Didziajam Vadui Seniui- uz gera vadovavima!

Pagalba priesininkams uz sazininga ir atkaklia kova!

Balu ir Co dekui uz uzduotis bei papildomas detuves! O tas 2 padangas su "skersiniu" mes kada nors priminsim :D 

 

P.S. Matyt kazkur vyko Kasmetinis Anoniminiu Malkaudu Suvaziavimas ir visi buvo isvyke tenai. Nes bent Vismaliukuose nei vieno is ju neteko sutikti! O tai labai dziugina :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

mokslininkas isreiskia savo kuklia opinija: laikas prabego labai greitai ir idomiai buvo daug veiksmo. man kaip larpiniam personazui buvo per mazai aplinkiniu larpinio isijautimo. savo misijos visiskai neivygdziau del CRA kariu didelio neveiksnumo. dziaugiausi pagrobtas cebolijos liutu, tamstos buvo labiau isijaute, ir netgi vaisino saldainiais pagrobta mokslininka. aciu jiems uz tai:) 

 

lauksim tesinio

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

P.S. Matyt kazkur vyko Kasmetinis Anoniminiu Malkaudu Suvaziavimas ir visi buvo isvyke tenai. Nes bent Vismaliukuose nei vieno is ju neteko sutikti! O tai labai dziugina :)

 

Deje, bet ne visi buvo tam suvaziavime. Maciau savo akimis, kaip vienas sugebejo issisukti nu sratu skrejanciu is 4-u vamzdziu...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Deje, bet ne visi buvo tam suvaziavime. Maciau savo akimis, kaip vienas sugebejo issisukti nu sratu skrejanciu is 4-u vamzdziu...

I don't get it... Kam čia rašai šitą? Matai, kad maklaudina - prieini > paprašai nicko > nueini pas GM > problem solved. Dabar čia šake vandenį maišai. Nekalbėjai tada - tylėk dabar geriau...

 

Ačiū už grajų. VISKAS SUPER. Laukiu tęsinio. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kolegos,

 

Visu pirma dekui visiems S.stalkeriams uz nuostabaus renginio suorganizavima bei kita laisvalaiki :)

 

Aciu uz pasitikejima suteikiant tokia idomia ir sudetinga vakancija :) Laplandijos pastas rulls! :D

 

Didelis ACIU musu megadideles vakancijos nariams; Snieguolei (Zdane) ir Elfui (Otto), be jusu nebutu faina! :)

 

Naujos taisykles, rekvizitai, organizavimo tvarka, dalyviu isijautimas (Ypac Cebolijos liutu) bei taisykliu sukurta renginio mechanika (ne dinamika :) )

sukure labai artima realybei ATMOSFERA!

Tai leido paziureti i zaidima kitu kampu, visi renginio dalyviai privalejo prisiimti atsakomybe uz zaidimo kokybe ir tai tik i nauda bendram airsofto lygiui!

 

Didielis iskirtinis aciu Cebolijos liutu kontingentui: SPECNAZ bei RAKUNAMS ir co. Giaudet uzduotis kaip riesutus. Malonu dirbti! :)

 

IKI malonaus kolegos!

 

P.S. Jei ka mes buvom CIA agentais :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...