Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Harley

Members
  • Pranešimai

    149
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Harley turinys

  1. Geriausias skaitalas siulau nuominuot i apdovanojima !!
  2. Miegmaisis carinthia, zieminis 100€
  3. 1. Maidenas 2. Jdie 3. Vuvu 4. Miskinis 5. Vera 6. Depsas 7. Rytis 8. Ivenas 9. 10. skaiciuojames
  4. Taip ir sakyk, kad pasidarei žaidimą sau, Nemenčinės lygio, tik kaina ne ta... Apie vienos dėtuvės taisykles laikymąsi ir mirtingumą prie pėstininkų bazes, apskritai patylesiu, nežinau su kokiu vazelinu pas jus ėjo rytu pajegos, bet aprupinimas pas juos buvo akivaizdžiai pranašesnis, nors pradėjom visi vienodom sąlygom... P.s cia tik mano asmeninis pastebejimas, pasidariau išvadas ir priėmiau sprendimus, sekmės toliau organizuojant.
  5. YPK skaičiuojasi, kolkas uz JAV jp... 1. Maidenas 2. Jdie 3. Depsas 4. Ivenas 5. Vera 6. Miškinis 7. Rytis 8. Ciukas 9. Druteika 10 woowoo 11 Hary 12 Patvirtinta. Apmokėta
  6. YPK skaičiuojasi ( TF pajegos ) 1 Jdie 2 Depsas 3 Harry 4 Ivenas 5 Rytis 6 Woowoo 7 Vera 8 Miškinis 9 Booras 10 9.11
  7. YPK komanda dekoja Kariauk.lt uz smagu zaidima, mes pasiemem tai ko atvaziavom, smagia nuotaika ir ir malonu susitikima su draugais. Atskiras dekui komandai ESKADRONAS, tikrai malonu buvo su jumis eilini karta padirbeti, sorry , kad pasiusdavau jus i kampus kur budavo karsciausia, tikrai nespecialiai ;) Taip pat dekui senam veteranui Lucky, tu atsidurei paciu laiku ten kur reikia, deka tavo balalaikos kuria man idavei i rankas, nemirtingieji po ilgu ikalbinejimu ir grazios muzikos, vistik traukesi liemenes :D didesniu incidentu nepastebejom, aciu ir geru svenciu visiems.
  8. Cia ne dazasvydis, cia nera laimetoju ar pralaimetoju, cia yra uzduotis, jos arba ivykdomos arba ne, abi puses jas puikiai ivykde, taigi laimejo ir zali ir geltoni.
  9. zidimas super, liko tik geros emocijos, dideliausia padeka ir lenkiu galva pries vietinius gyventojus, taip isijautusiu i role zaideju , jau senokai neteko matyti!
  10. Musu uzduotis nebuvo sunaikinti jusu patrulio bazes, o sekinti , demoralizuoti jus ir stebeti kaip reaguojate i antpuolius, galiu pasakyti saunuoliai, atsilaikete puikiai :)
  11. Nors buvau skeptiskai nusiteikes ir tiesa pasakius is tokio trumpo zaidimo su tiek daug taisykliu ir tokioj teritorijoj tikejausi nesekmes, bet deja , nepaisant poros nesusipratimu, gavau daug teigiamu emociju , motivacijos ir gera linksmumo doze. Taigi didelis aciu organizatoriams ir musu pajegu vadui Limai uz saltakraujiska vadovavima,taip pat skyriams : oskar, delta ir siera uz draugiska palaikyma kovojant su priesiskom pajegom kai ypac to reikejo saugant deze sandely:)
  12. Maidenas Antoska Jdie Miskinis ISAF, lygis nesvarbu
×
×
  • Sukurti naują...