Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kasmetinis airsofto šou SAVING PRIVATE SANTA KLAUS 2013


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 74
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Kalėdų proga, oficialūs remėjai: "Armija ir Civiliams", bei šarvuočių poligonas "TANKS.LT"

dovanoja 3 prožektorius Ir šarvuočio vairavimo kursą. Šiuos prizus bus galima laimėti žaidime vyksiančioje loterijoje. 

 

Kibiną, sultinį, karštą arbatą, garantuojame  :) 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komandos vardu - Žaidimą užskaitom. Geras oras, gera kompanija, neblogi kibinai (nors aviena būt geriau), priešininkai irgi visai nieko. Puikiai praleista septintadienio popiete.

 

P.S. Vis gi pasigedom žadėtų Puponautu . Kada ir kur juos galima būtų atsiimti????? :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo tikrai LAAAAAABAI fainas zaidimas...Tiktais biskuciuka pyktis ima, kai tie kurie nusauti, jie dar stovi savo buryje ilga laika, vaikstineja pirmyn atgal be liemeniu. Tu prie ju artiniesi 5 min... prieini,.. sauni.. O jie tau pasako: - Eeee, mes gi nusauti... Bukit geri, tie kas nusauti, iskarto uzsidekit liemenes ir iseikit i musio lauko, o ne 5 min dar stoviniuokit ir zvalgykites i musio eiga. Tai, kad jus nematot prieso ir galvojat, kad niekam netrukdot, tai dar nereiskia, kad priesas nemato jusu. O seip, zaidimas labai gavosi fainas, daug zmoniu, pas visus gera, kovine nuotaika.. Zaidziau nepusryciaves, tai tas buljonas su kibinu po zaidimo taip gerai suejo :D ...liuks ;) Aciu visiems...

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

ačiu organizatoriams ir geltonųjų pusei už žaidimą. Gerai praleidau laiką. 

Viienintelis negeras dalykas kurį mačiau, liečia mediko taisyklę. Apie trumpus bintus sakė pats gerbiamas Nerijus :) o man užkliūvo sužeistojo tempimas už rankovės į priedangą. T. y. nušoviau priešą nuo bolštelio žaidimo pabaigoje.(nemačiau kokią komandą). Stovi jis laukia mediko. Staiga pribega komandos draugas, pačiumpa jį už rankovės ir tempia į šoną... Vos ne už rankutės paėmė ir nuvedė :). Suprantu kad brifingo metu nieko nebuvo pasakyta apie tai ar galima aplamai tempti sužeistąjį, o tai galima suprasti kad nedraudžiama, na bet ne taip gi. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui organizatoriams ir žaidėjams, kad nepabijojo sniego ir susirinko į šį tradicinį žaidimą :) man patiko. Neteko perilgiausiai užsibūti pozicijose ir šalti, buvo judesio, puolimų ir gynybos, susirėmimų, geros dūminės :) skanūs kibinai ir sultinys.

 

p.s atsiprašau Visva, padariau klaidą šaudydamas iš už sužeistojo, dėkui už pastabą.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis dėkui iš mano pusės už žaidimą,sušalusios kojos ir kitos galūnės po pirmo kontakto sušilo taip,kad daugiau neatšąlo. Dėkui seneliui,kad palaikė nuotaiką ir kompaniją. Dėkui Shadows'ams už komandinį žaidimą. Minusas buvo tik į pabaigą kai šturmavo pastatą geltonieji,buvau likęs vienas su santa,nušoviau visą grupę,DAR KARTĄ ATSIPRAŠAU UŽ SERIJAS PASTATO VIDUJE. Poison su chebra jūs ten negarbingai pasiielgėt,išlindau aš pas jus,nešoviau nei aš,nei jūs,bet išėjau ti kvienas aš,galėjot kas nors paskui eit :D O šeip tai dėkui.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis dėkui visiems.,dėkui organizatoriams,.

Ačiu ir iki kito geimo..

Laukiam foto :)

Buvo gerai, tik pati pabaiga išėjo truputi "suvelta".

Pastebėjimas - užpakalius rodyti nėra gražus elgesys kitų žaidimo dalyvių atžvilgiu (čia kai pabaigoje). Kas matė, tas supras apie ką čia. Nesu toks jau "gerietis", tačiau turėkim kultūros vienas kito atžvilgiu.

Zona - foto jau yra, nebent nori dar daugiau..... :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui organizatoriams, visiems susirinkusiems, Fūrai už vadovavimą, bei Žvejui su kuriuo praleidau didžiają dalį dienos :). Miki, juk vietoje išsiaiškinom, pats pasakei gerai, viskas tvarkoj. Už kitus aš negaliu atsakyt, kodėl jie neišėjo, bet manęs tu nei matei, nei šovei, nei pifpafinai, juk tavo tik ginklo nosis išsikišus buvo. O ir visiem 8 pasakyt vienu pifpaf jūs visi nušauti, sutik, sudėtynga, tavo vietoje stengčiaus lupt po kulką kiekvienam :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na taip, kitą kartą taip ir darysiu,negailėsiu nei savęs nei kitų,nes jau geriau mirt gavus bbs nei ranką šeip kelt,o buvo chebros kurie įlipę per langą ir gavę bbs'ą dar sako nešaudyk čia savi :DD

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...