Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pasimečiau :( Padėkite išsirinkti AK


Rekomenduojami pranešimai

Pritariu Tankistui

As vienas iš paminėtų kur dar ne dafiga "dafiga dafiga" BBS su CA. Reikia vidurius susitvarkyti aparato "po liubomu pod sebia", nes lysti ten vis tiek reikės - gumytės, laidai, dantračiai ir t.t......

Vėlgi pritariu klausimui - o kam optika? Vienas iš minėtų kolegų jau buvo pasistatęs... Na taip, vaizdelis gražus, praktikoje naudos nulis. Taip pat pasižiūrėti iš toliau, nes truputi prastas matymas, šiaip norėjo ir t.t..... Tai ir nebenaudoja... :(  Na dar suprasčiau kolimatorių, bet ir tai. Kalašas ne SVD.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Renkantis aeg reikia pereit tokius zingsnius:

 

1. issirinkt vizualiai kas patinka, darai namu darbus ieskodamas isvaizdos, skaitydamas review,(suprantu kad tactical look cm029 yra labai nice, bet ten ir korpusas ir vyduriai neitin kokie) Jei man tektu rinktis, imciau 04x serija. Biski spyruokles downgrade ir zaidi kol kazkas pabyra. Del tacticool ivaizdzio, galima uzsisakyt rail system i prieki ir viskas bus liuks.

2. jei yra galimybe palaikai patinkanti aeg rankose. Velgi is savo patirties, man gausiai lipo ergonomine AK rankena su idubimais pirstams, taciau kai tokia paemiau i rankas supratau, kad mano rankai labai nepatogu. Taigi ir paciam siulau gyvai paciupinet ir paziuret kaip guli. ir nesibodek palaikyti M'kiu ar dar kitu rankose. 

 

Optika ant AK, nepykit uz nuomone, bet nu "biski" pornografija. Pati ginklo prigimtis nera marksman rifle. Tuo labiau jei desi originalia rusiska, arba jos kopija, po vieno kito game miske prasikeiksi del svorio. Kitas dalykas, optika naudinga tik ilgesniame atstume, ten kur tu pamatysi maza taskiuka (aka priesa), tikrai nedasausi. Kai galesi dasaut, tai jau ir spalva matysi ant rankos. Dar vienas punktas, Optika bus patogu naudot tik tada kai atlenkta buoze, vadinasi lauke, CQB, optika netik kad nepades, bet dar labai trugdys. Na ir paskutinis dalykas, kai uzsitiunini ginklo isore pagal save, tai bent jau kazkiek skiriesi nuo mases tokiu paciu, ir pripazinkim, tai dziugina :) 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visiems ačiū už atsakymus. Atsižvelgiant į Jūsų nuomones, atsiliepimus ir balsavimo rezultatus, nusprendžiau pirmam laikui nusipirkti 48 serijos CYMA modelį (048M).

 

Nuotrauka

Kaina: 629Lt

 

Pliusai:
* daug teigiamų atsiliepimų internete (taip pat ir forumiečiai gyrė)

* pigus

* lyg ir plienas

* yra tvirtinimas rails'ams, jei jau nuspresiu pasižaist su optika ar kolimatorium

 

 

Minusai:

* vietomis nekokybiškas surinkimas (tiek išorinis tiek vidinis) out of the box. - užsisakiau ginklo perrinkimą

* reikės downgreitint (bet čia tikiuosi užteks tik spyruoklės M120 ar kitos už ~40Lt  - irgi bus padaryta padruotuvėje)

 

 

Kaip ir puikus variantas ir žaidimui ir pasitreneravimui gear'o (bei kitų vidinių elementų) išardymui / surinkimui kai prireiks (tikiuosi ne greitai). Kai jau jausiuos tvirtai ir galėsiu pats pasidaryti tiuną (rankos kaip ir nekreivos, tikiuosi susitvarkysiu su visagalio youtube pagalba), nusipirksiu kokį rimtesnį modelį (G&G arba LCT su nenužudomu korpusu) ir pritaikysiu savo poreikiams.

 

Šiuo metu susiskambinau su gunfire.pl, papasakojau ko norių (ginklo perrinkimas, sutepimas, patikrinimas bla bla bla ir downgreidas iki 125m/s, LiPo vietoj standartinės NiMH, 6.03 vamzdelis). Žadėjo po 2-3 dienų susisiekti ir pateikti pasiūlymą. Kiek rašoma jų svetainėje, perkant iš jų naują ginklą, tiunas daromas nemokamai (t.y. moki tik už detales, bet ne už darbą).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, nenorejau kurti naujos temos tai rasau cia. Patarkit, kuri issirinkti:

 

1. http://www.taiwangun.com/en/m92f-m9-full-metal-gas-auto-back-pistol-replica-kjw

 

 

2. http://www.taiwangun.com/en/we-g-17-gen4-black-we

 

 

Perziurejau ivairiu siu pistoletu review tai net nebezinau, kuri issirinkti. Ir neklauskit kam jis man ir tt. Tiesiog reikia. Jei nesunku parasykit savo nuomone. Aciu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ir neklauskit kam jis man ir tt. Tiesiog reikia. Jei nesunku parasykit savo nuomone. Aciu.

 

Jeigu pasakytum kam tau jo reikia ir koks tavo amžius, tai gal patartume, o dabar spėju tau kokie 15metų ir nori naudot ginklą kokioj mokykloj klasiokus pašaudyt, tai kažin ar verta tokiems patarinėt kažką.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...