Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

KOMOKHEPBOB

Members
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas KOMOKHEPBOB turinys

  1. Ilgokai čia nesilankiau. Matau, kad pasktunis įrašas buvo sukurtas 2019 metais. Kažkas pasikeitė? Prisimenu, kad buvo bent keli organizatoriai - dabar 0 aktyvumo.
  2. Zaidimas + mokymai http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11061-komokhepbob/
  3. Keista, as tik rockets ir naudoju. Nieko blogo pastebejes nebuvau....
  4. Tikrai rekomenduoju, atsiuncia labai greitai, del garantinio irgi nusiskundimu neturiu, na nebent kad zada suremontuoti per 14 d.d., tai ir laiko 11d.d. ir po to pradeda remonta (bet gal is tikruju tiek daug darbo turi). Patarimas: jeigu perkate replika, labai siulau uzsakytit papildoma paslauga - pilna replikos perziura ir testavimas (kainuoja ~25lt). Nes pirkau 2 replikas be sios paslaugos ir abi buvo su defektais out of the box, tai teko siusti atgal pagal garantija.
  5. Sveiki, Ieskojau atsakymo forume, bet vienintelis dalykas kuri radau: Na o konkreciai nieko ir nera, todel paklausiu:Turiu CYMA 048S su standartiniu NiMH 8.4 1200mAh akumu, kuris yra brokuotas, nes nuseda jau po ~130 suviu (kroviau gerai / teisingai). Teko pirkti nauja akumuliatoriu ir nupirkau LiPo 7.2V 1100 mAh 20C akuma.Klausimai: 1. Ar ji galima saugiai naudoti ar replikai reikia kokiu nors modifikaciju?2. Matyt blogai ieskojau, bet neradau kur / kaip gauti LiPo cutoff, kuris pradetu pypseti arba nustrauktu srove, kai akumo cele nuses iki 3.0 V (nes kiek skaiciau, tolesnis iskrovimas sugadins akuma).
  6. Aciu visiems dalyvavusiems ir organizatoriams, tikrai labai smagus ir gerai organizuotas zaidimas :) Taip pat aciu zmogui, paskolinusiam man akuma :)
  7. 90%, kad busiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11061-komokhepbob/
  8. 1) Jan 2) 30 3) Vilnius 4) АКМС CYMA 048S (125 m/s), Glock 18 CYMA 030 (56 m/s)
  9. Sveiki, Per zaidima kazkas buvo uzsimines, kad Vilniuje imanoma nusipirkti Digital Flora nauja uniforma. Esu 174 cm ugio. Gal kas parduoda mano ugio nauja uniforma? Buvau uzsakes is eBay... Dingo pardavejas. Babkes susigrazinau per resolution centra.
  10. Del garantijos - taip, puikiai suprantu, kad siusti i uzsieni yra problematiska ir gan ilgai. Bet esme buvo, kad Lenkai gauna 12men garantijos (ir gali nunesti preke i parduotuve), o pas mus - 1 men :) Bet neesme :) Ir taip, jis saudo net nepaspaudus nuleistuko. Pamirsau uzsakyti uz 60lt ginklo patikrinima, sutepima ir t.t. :( Pagalvosiu, gal vis delto nusiusiu atgal, kad remontuotu. Rods iki 10kg gaunasi tie patys 50lt :) Tik kad laukti ilgai reikes...
  11. Sveiki, Nusivyles as CYMA gamyba :) Tiek su pistoletu yra smulkiu problemu tiek su situo kalasu, bet cia jau turbut rimciau :) Taigi, ginklas: http://gunfire.pl/product-pol-1152194999-Replika-karabinu-szturmowego-CM048SU.html Rimtos problemos: 1. Prijungus akuma is karto be perstojo saudo full-auto rezimu (nepriklausomai nuo to, kurioj padety yra ugnies selectorius). Kaip suprantu cia jau nieko kito nelieka kaip listi i geraboxa ir aiskintis? 2. Prie kalaso nupirkau ir 5 mechanas CYMA gamybos... Viena kazkaip sunkiai, bet telpa, kitos (nors ir vienodos) - ne. Originali bunkerine - telpa laisvai. Lieka parduoti sias detuves ir pirkti kitas....? Ar kazka galima padaryti? Kiek lyginau su bunkeriu, vienintelis skirtumas plastmasine dalele, kuri laiko BB'sus detuveje. Tai speju jis ir isiremia i hop-up kameros dali, kuri pasiima BB'sus..... Detuves: http://gunfire.pl/product-pol-1152194505-Magazynek-do-replik-typu-AK47-Mid-Cap-.html Na ir ne tokios svarbios, bet vis tiek problemos: 3. ZIAURIAI sunkiai nusiima virsutine ginklo dalis, po kuria dedasi akumas... Taip pat be smugio neuzsidaro... Ar taip ir turi buti? (Instrukcijoje raso, kad paspaudi mygtuka ir da talis pati turi i virsu pasikelt...) 4. Idejus akuma, labai sunkiai vaiksto metaliukas, kuris atidaro hop up reguliatoriu.... Lyg ir gerai idejau, kitaip tiesiog netelpa... Gal kas pasidalintu gerom mintim? :)
  12. Na o jei rimtai, per zaidimus niekam pataike nebuvo? Man tai ~7cm truko.... DIIIIDELE raudona deme ant kojos buvo. Aina nfig, geriau apsauga nusipirkt
  13. Am.... Pila kaip is kibiro.... Kas del rytojaus zaidimo? Jis ivyks? Bus zaidziama pastate?
  14. Hm... Del idomumo pagooglinau - green gas tai tos pacios propano dujos bet su priemaisomis: kvapiosios medziagos + silikonas. Nuorodos: * [RU] http://airsoftsiberia.ru/forum/viewtopic.php?t=1646 * [EN] Tai gaunasi ir su green gas negalima prie atviros liepsnos saudyti :)
  15. Visiems ačiū už atsakymus. Atsižvelgiant į Jūsų nuomones, atsiliepimus ir balsavimo rezultatus, nusprendžiau pirmam laikui nusipirkti 48 serijos CYMA modelį (048M). Kaina: 629Lt Pliusai: * daug teigiamų atsiliepimų internete (taip pat ir forumiečiai gyrė) * pigus * lyg ir plienas * yra tvirtinimas rails'ams, jei jau nuspresiu pasižaist su optika ar kolimatorium Minusai: * vietomis nekokybiškas surinkimas (tiek išorinis tiek vidinis) out of the box. - užsisakiau ginklo perrinkimą * reikės downgreitint (bet čia tikiuosi užteks tik spyruoklės M120 ar kitos už ~40Lt - irgi bus padaryta padruotuvėje) Kaip ir puikus variantas ir žaidimui ir pasitreneravimui gear'o (bei kitų vidinių elementų) išardymui / surinkimui kai prireiks (tikiuosi ne greitai). Kai jau jausiuos tvirtai ir galėsiu pats pasidaryti tiuną (rankos kaip ir nekreivos, tikiuosi susitvarkysiu su visagalio youtube pagalba), nusipirksiu kokį rimtesnį modelį (G&G arba LCT su nenužudomu korpusu) ir pritaikysiu savo poreikiams. Šiuo metu susiskambinau su gunfire.pl, papasakojau ko norių (ginklo perrinkimas, sutepimas, patikrinimas bla bla bla ir downgreidas iki 125m/s, LiPo vietoj standartinės NiMH, 6.03 vamzdelis). Žadėjo po 2-3 dienų susisiekti ir pateikti pasiūlymą. Kiek rašoma jų svetainėje, perkant iš jų naują ginklą, tiunas daromas nemokamai (t.y. moki tik už detales, bet ne už darbą).
  16. As turiu sita: Kaip matai is 30 metru saudo puikai (ziureti nuo 6 minutes) + nereikia duju + turi full-auto saudymo galimybe. Po zaidimo likau juo labai patenkitas.
×
×
  • Sukurti naują...