Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tomasx3

Members
  • Pranešimai

    80
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Tomasx3 turinys

  1. Gal but su nauja kombinacija tavo minimalus srato nuspaudimas yra per didelis. Jeigu naudoji "omega nub" - cia gali but beda. Pamegink kitus nub.
  2. Tai va, o matei bent viena registruota... ? :D Realiai lietuvoje turetu but J Limitas 2.5j. Kur jis?
  3. Niekad nemaniau, kad sutiksiu su tokai tema kuria iskele temos autorius, bet sutinku. Turbut pats laikas nustatyt J ginklo klasem, o netiket tik greiciu. Daugelis draugu turbut nesutiks, bet tai yra tiesa, kai ginklas issauna 0.2 srata pro vamzdeli, o dar visas cilindro turis nebuna issejes, to pasakoje nera uzfiksuojamas visas airsoft ginklo greitis. Esu mates sniperiu (tikrai neminesiu pavardziu) kurie saudo iki 200m/s, o su savo sratu turi 5.5-5.7J, ir sau netrukdomai zaidzia. Pneumatiniai sautuvai ( oriniai) prasideda nuo 7.5J, o tikrai daug. Todel kai isejo naujas Novrich Full Thrust kit, pagalvojau, kad teks mest airsoft, nes zmones pas mus su ribotu mastymu prades darytis sniperius su 200 m/s greiciu ir saudys su 0.58g sratais? Kiti pamirsta arba daznai susiduriu, kad net NEZINO, kad gamintojas mano, jog dauguma naudoja J limitus, o ne greicio limitus. ( zinoma., jam yra px, jis gamina pinigus...) Kitas dalykas. Kokia leistina Lietuvos istatymu pneumatinio saunamojo ginklo galia kuri nepraso registravimo? P.S. Zmones su mastymu - ginklo greiti/galia didinu del: "kad magklaudas jaustas", "kad garantuotai prisipazintu pasautas" "kad priesas jaustu srata" , gal jus tiesiog nebezaiskit airsoft... ;)
  4. Jeigu nezinai kur ieskot airsoft ginklu, tai atsakymas www.airsoftas.lt . Susisiek, patars papasakoks kas kaip ir pasakys kodel nepirkt tavo pasiulyto ginklo is oksalis. Kita vertus, Darenas sako tiesa, pirma pasiskaityk taisykles .
  5. Sveiki. Ieskau liemenes / chestrig /tactical, skirtos AK ginkluotei. Labiausiai domina NERPA liemene, bet tiktu ir kiti modeliai. Tel. numeris susisiekimui: 863391801 Ikeliu pvz nuotraukas. https://www.sovietmilitarystuff.com/image/cache/data/IMG_0850-1500x1000.JPG https://grey-shop.ru/image/cache/catalog//auto/2017/12/DSC0218818-1000x1000.jpg https://grey-shop.ru/image/cache/catalog//auto/2017/07/IMG_9592-1000x1000.jpg .https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/8106s3AViXL._SL1500_.jpg
  6. Pritariu SnaipaS komentarui. Viskas priklausys nuo "kokybes". Kuo daugiau airsoft fields salia Kauno - tuo geriau. Bei man visada patinka isbandyti naujas zaidimo aiksteles kaip manau ir daugeliui kitu.
  7. Pritariu siai idejai. Pats esu nerukantis ir nemalonu stobeti rikiuoteje tarp 3-4 asmenu kurie ruko. As uz, kad rukymas butu draudziamas arba apribotas rikiuoteje. Tikrai zmones gali pakentet tas 15-30min.
  8. Is lazerio matau daugiau zalos nei naudos airsofte... As zaisdamas esu susidures su lazeriu kuris "degina akis"... Nesuprantu kaip kai kurie orgai leidzia lazerius, kurie visiskai kenkia tavo akims ( yra gerokai per galingi....)
  9. Parduota.
  10. Parduodu nenaudojamus/naujus daiktus: Kaunas, 863391801, esant reikalui galiu issiusti jei apsimokat islaidas. Veido kauke (naudota pora game) - 5eu Valve key for GBB (neispakuotas) - 15eu Speedloaderis ~450bbs (neispakuotas) - 4eu Pyramex I-Force (Novritsch tokius naudoja) 1 game zaistas su jais - 20EU Visas nuotraukas rasite paspaude ant KAUKES nuotraukos!
  11. Papildant Sangi, as pats susidomejau airsoftu jau 16 metu. Bet nebuvo galimybiu gaut ginklui, per mazai domejausi nuomomis, bet zinoma buvo didziausia beda jog, buvau nepilnametis, ir gyvenau toli nuo zaidimo zonu. Po 8 metu pagaliau nusipirkau ginkla, pradejau po truputi zaist. :)
  12. part.lt nueik, imesi foto... laukiam foto.
  13. Siaip turetu but, nes toks realiai gi ir yra..
  14. Kokios midu talpos? Paimciau 2-3 mid jei virs 100bbs talpos
×
×
  • Sukurti naują...