Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Buga

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JB
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Buga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Tikiuosi orgai nesupyks jei pasakysiu numatomas mokymo temas, jo bus pritrauktos prie zaidimo uzduociu. Pagal saraša: PKR 3, 11 ir 12 temos SKR 10 tema
  2. Esmė ir yra kad viskas vyktu gyvai-fiziskai. Seka principas tokia ta pusė kuri reka agentus pavdinkime A pvz. 1 d. Dalyvauja 4 agentai jie sms gauna info apie susitikimo vieta laika ir t.t... kita grupė kuri seka pavadinkime B gauna pirmos susitikimo A gr. vieta laika ir vieno is agentu foto o likuse grandine turi isnarplioti patys. Principas toks veliau paipsniui viskas isauga i greitas operacijas o tam reikalingos valdymo grupės ir t.t... O aplamai ar butu poreikis tokiam zaidimui ar jis nepriimtinas nes nebus kai kuriuse etapuose naudojami ginklai.
  3. Mintis ir buvo tokia kad 3d. Veiksmas be ginklu t.y. tam tikruose taskuose susitinka ir vienas kita identifikuoja agentai taip surenkama saika kita grupe renka info apie agentus ir t.t.. tai ne orentacinis o slapto sekimo o kitos grupes slapto verbavimo variacija. Taigi sekancios 2d.staigiu operaciju naudojant ginklus bei sekimo operacijos ir kulminacija 1d. dienos zaidimas su vinklais. Dalyviai gali nedalivauti visomis dienomis tie patys išskyrus štaba ten geriau kad tie patys butu, o informac ija pries kiekviena operacija pateikiama per brifa. Šio zaidimo esme pakelti zaideju-zaidimu leveli bet jei idomus tik tiras o kita veikla pritraukta prie realybes neidomi... Nes zaidimas paremtas spec pajegu veikla i kuria itraukiamos vadavietes ju veikla apsauga komunikacijos grandines greitu operaciju planavimas vykdymas salptas sekimas informacijos rinkimas pogrindzio organizavimas ir t.t...
  4. Sumanimas toks kad apie tos dienos operacija komandos suzino per instruktaza (brifingo metu ivedami i situacija ir veikia pagal tos dienos modeli veiksmus kuruoja štabas) dienu modeliai skiresi vidutinis dienos atstumas kuri iveikia žaidejai apie 12 km. Jei SF valdymas panašus kaip nupasakojau tai kitos puses valdymas tik tel. ryšiu visu niuansu nenoriu atskleisti nes dar planuojama ji paleisti. Kas liecia pradzios laika ar 18 ar 19 manau nuspresime debatuose.
  5. Laba diena kolegos noriu pasidometi ka galvojate apie neivykusio zaidimo SPY modeli t.y. zaisti darbo dienomis po darbo valandu? Šis modelis orentuotas i spec operacijas ir iš esmės skiresi nuo egzistuojančiu.
×
×
  • Sukurti naują...