Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Ujimako

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Ujimako turinys

  1. Sveiki, Gal kas nors yra tiuninęs bolt action snaiperinį šautuvą ir gali pasidalinti patirtimi. Klausimas yra toks: kokią spyruoklę reikia dėti, norint išgauti max šūvio greitį bet neviršyti 200m/s su 0,2g Bbs greičio limito? Airsoftpro.cz siūlo dėti M170 (max variantas M190), bet daugumoje forumų su M170 žmonės pasiekia apie 550 fps kas yra ~170 m/s. Tiesa, neaišku su kokiais Bbs. Žinau, kad šūvio greitis nėra svarbiausias parametras, bet jeigu tiuninti tai jau max.
  2. Turiu grynai šitą: http://gunfire.pl/product-eng-1152189698-Warrior-I-sniper-rifle-replica-with-scope-and-bipod-black.html Stockinis turi visai normalų šaudymo atstumą su 0.28g BBsais. Tačiau kaip ir komentaruose rašoma, ties tam tikru atstumu šratas pasisuka į šoną. Kažkas su hop-upu, yra fixas youtubeje. Upgreido nedariau, nes dar nesupratau ar snaiperis patinka. Bent jau man pasirodė kad reikia keisti žaidimo stilių, su kitais žaidėjais lakstant nebūsi efektyvus. Stockinio šūvio nuotolis neviršija plačiai naudojamų automatų nuotolio, o šaudant po vieną šratą kol tave lesa būrys priešų yra negerai. Daug informacijos galima rasti youtube, nes daug žaidėjų perka šį modelį (L96) ir jam yra daug upgreido galimybių. Taip pat gera vieta informacijai http://www.airsoftsniperforum.com/ Daugelio rekomenduojamas upgreido komplektas - http://shop.ehobbyasia.com/army-force-enhanced-upgrade-kit-for-type-96-sniper-rifle.html#.VTzEZ9KqpHy Disassembly/upgrade guide - http://www.airsoftsniperforum.com/42-maruzen-rifles/684-l96-upgrade-paths-disassembly.html Žodžiu, internete informacijos yra pakankamai. Sėkmės :)
  3. Dalyvauju, mokymai + žaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11594-ujimako/?hl=ujimako
  4. Ačiū visiems už žaidimą, veiksmo tikrai netrūko :) Didelį įspūdį padarė geltonųjų dūminė uždanga puolant radaro kalną :) Truputį offtopic klausimas: per vieną šaukimą pastebėjau, kad kai kurie žaidėjai turi Vismaliukų poligono žemėlapį. Gal kas žinote iš kur jį gauti arba galėtumėt pasidalinti?
  5. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11594-ujimako/?hl=ujimako + 3 nuomininkai Mokymai + žaidimas
  6. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11594-ujimako/?hl=ujimako Mokymai: gegužė (RPG nuoma), rugsėjis, spalis
  7. Žaidimas + mokymai http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11594-ujimako/ Gal bus nuomininkų, vėliau papildysiu.
×
×
  • Sukurti naują...