Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tom500

Members
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Tom500 turinys

  1. Rekomenduočiau A&K PJ25 nes apie ji galima surasti daug informacijos (pvz. http://www.airsoftsniperforum.com/43-longrange-aegs/892-holy-grail-building-your-dmr-aeg.html) , turi prailginta gearbox v2( padės pasiekti didesniu atstumu). Apie APS nieko gero nesu skaitęs, bet dažnai vadina Another Piece of Shit, apie Jing Gong 0447A AU-4G (AUG4) jų svoris gan nemažas todėl jei krenta dažnai būna skila abs korpusas.
  2. Sveiki Gal kas galėtu parekomenduoti ne brangia maitinimo šaltini ? Pakrovėjui Redox alpha v2.
  3. Ačiū už patarimą , siandien paskambinau, sake kad viskas ok šiandien išsius, sake palaukti, bet baigėsi sąskaita :unsure:
  4. Sveiki taigi neseniai (2015.02.14) užsakiau iš gunfire siuntinį. Laukiau pirmą savaitė iki trečiadienio tada jiems parašiau, o jie atsake kad „labai daug siuntiniu reikės palaukti 4-6 dienos “ laukiau dabar iki antradienio parašiau atsake kad vėl „labai daug siuntiniu ,bet pasakė pasakys Tech Dept manager kad sutvarkytu siuntinį kuo greičiau, taigi norėjau paklausti ką daryti ? Kantriai palaukti pora dieneliu ar jiems vėl rašyt ?
  5. Jeigu keisi vamzdelį į ilgesni tada reikės keisti ir cilindrą nes kaip sakė "Depsas" bus problemos su kompresija. Airsofte vamždelio ilgis nedaro daug įtakos taiklumui ir atstumui. Kaip gerai pasakė man užsienio forumuose , geriau savo stock'ini vamzdeli išvalyk su alkoholio ( man tai labai padėjo) , bet jei vistiek norėsi nupirkti nauja vamzdelį tai nupirk tą , kuris skirtas tavo ginklo ilgiui , o dėl taiklumo ir atstumo. Didžiausią įtaka daro 1. Hop up 2. Kompresija ( kad po kiekvieno šuvio fps arba m/s skirtumas butu ko mažesnis ) 3. Geros kokybės bb's ( 0.25+ )
  6. Žinau kad offtopic , bet nenorėjau kurti naujo "topic" , norėjau paklausti ar kas siuntė iš taiwangun ? Kaip ten ?
  7. Aš tai imčiau madbull black python v2 (http://airsoftas.lt/Siauri_vamzdeliai_(Precision_barrels)/6.03mm/455%20mm.%206.03%20MB ) Kiek esu skaites užsienio forumuose tai "Matrix" vaimzdeliai yra blogos kokybės. Tik turėk omenyje kad madbull vamzdeliai susilenkia lengvai , tai istatant reikia būti biški atsargesniu Ir man atrodo tau geriausiai tiktu 455mm
  8. Kariauk visada nuomuoja JG ( Jing Gong ) G36c
  9. Siauresnis nereiškia geresnis. Jeigu kalbama apie "sniper" tipo ginklus tai 6.01 idealus bet pastačius ji i aeg bbs strigs dažniau. 6.03 yra ta "sweet spot" aeg'ams ir dar neužtenka kad vamzdis būtų siaurus dideli įtaką daro kaip viduje ar jis "smooth" ? Kad vamzdelis veiktu gerai turi buti "smooth" ir siaurus taigi ir reikia atkrepti dėmesį kas gamina tą ar kita nes pvz: PDI 6.05 visada bus geresnis nei koki element 6.03.
  10. SveikiKokio galingumo lazeri galima naudoti zaidimuose ? Ar Class IIIa
  11. Aš imčiau cyma ak47 todėl kad cyma firma išleidžia gerus ak , šitas ak turi 3v gearbox kuri yra pats stipriausias gearbox , jo vidinės dalis yra neblogos kokybės korpusas irgi , geras variantas pradedančiam . JG išleidžia gerus g36 bet apie mp5 mažai žinau.
  12. http://www.airsoftsociety.com/forums/f88/jg-m4-s-system-dboys-m4-s-system-50232/ http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2055331076 http://www.airsoftgiforum.com/viewtopic.php?f=7&t=15868&start=0&st=0&sk=t&sd=a
  13. Gal kas turėjo Dboys M4 s-system (http://www.airstrike.lt/airsoft-ginklai/aeg-elektriniai-ginklai/m4-m14-m16-scar-klase?product_id=758 ) ? Buvau perskaites kad jo vidines dalys nėra geros ar tai tiesa ?
  14. Man daugiausiai domina kuris iš šių aeg G&G CM 16 Raider ir JG G36C turi geresnius vidinius dalys ir korpusą.Nes skaičiau airsoftforum.com kad G&G CM 16 Raider korpusas ir vidinė dalys yra geresni už jg g36c
  15. O kokie nuomones apie G&G Combat Machine 16 Raider http://www.airstrike.lt/airsoft-ginklai/aeg-elektriniai-ginklai/m4-m14-m16-scar-klase/gg-combat-machine-16-raider-airsoft-aeg-rifle-black Ar geriau pirkti JG G36C ?
  16. Bet tikrame koviniame glock jo frame yra padarytas iš high-tech plastic polymer called nylon 6
  17. Žinau kad korpusas iš plastikos bet labai daug dabar aeg is ABS plastic padaryta. Karaiuk.lt nuomuoja aeg kurie is abs plastic ir atrodo viskas ok. JG daro G36 modelius iš abs plastic bet turi labai daug geru atsilepimu tai aš manau čia nieko blogo jei is korpusas plastmasinis. Mane domina ar ICS M4A1 patikimas aeg , ar lengvai surasti jam detalu , kiek maždaug gali iššauti bb , kaip jo vidinės dalys it t.t.
  18. Kokios nuomonės apie šita aeg http://aic.lt/airsoft-automatas-ics-m4a1-tactical-carbine-plastic/a-ratasvyda-io-ae-ranga/aeg/prod_709.html
  19. Sveiki Ka galite pasakyti apie šį aeg http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/G3_modeliai/G36C
×
×
  • Sukurti naują...