Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

blinkasxc

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36 Ak47 M5 M24

blinkasxc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Na ok pabandysiu testa su stokiniu vamzdeliu paskui imesiu vamzdeli 363 6,02 paziuresim sklaida bbsu (naudojam bbs is gunfirepl high quality 0,2mm) imesiu foto. Nedesiu jokiu tarpiniu i duslintuva, pradziai paliksiu kabanti ore. Info butinai pasidalinsiu su Jumis, info manau bus naudinga. Dekoju uz patarimus. Planuose greitesni dantraciai taciau sita reika testuojasi kolega irgi pasidalinsim patirtim su jimis nes forume irgi apie tai neuztikom.
  2. Ok bandysim ikist vamzdeli 363 6,02. Parasysiu efekta ateities kartom. Ka rekomenduotumet dar papildomai isidet? Tokiu ginklu turim 3 todel norim padaryt tvarkingus ir nezalojancius kitu zaideju.
  3. Stokonis vamzdelis 26,7 trumpas tikrai, todel reikia ilgesnio manau. Matau rasot apie kompresija. Hopupas bus metalinis nusiziurejau prowin (dauguma sako kad geriausias) spyruokle desiu madbull 110ms keisiu tarpines galva, ka dar idet? Yra mosfetas nanossr akumas lipo 7,4v 2800ah. Kas dar itakoja kompresija ir kaip pasimatuojat nuostolius kompresijos. Kiek supratau tai kompresija dingsta gearboxe arba hopup kameroj. Depsas dekoju uz patarimus, bet tada ar verta det tada ta ilgesni vamzeli? nes tavo stokinis 375 o mano 267 (trumpas ypac kai teko pasaudyt is ginklu su ilgais vamzdeliais stokiniais) + duslintuvas man leistu ta vamzdeli paslept ~10cm.
  4. Sveiki klausimas del ilgesnio vamzdelio statymo: Ginklas: http://www.german-sport-guns.com/de/KSK-1-Tactical-RIS_203246 1, Noriu statyt ilgesni vamzdeli (tikiuosi sulaukt patarimu koki geriau det ir kiek mm. Reikalingas taiklumas is didesnis atstumas) 2, Yra duslintuvas, kuris papildomai leistu idet ilgesni vamzdeli, taciau dalis vamzdelio "kabotu" ore. Galvociau issitekint kokia ivore is medzio, kiti sako makroflekso pripurksht kad standziau butu ir uzteks. Gal kas turi idomesniu minciu? O gal protingiau palikt standartinio ilgio? Dekoju uz patarimus
  5. Dėkui už patarimus. Patarimas dėl kitos, gersnės kameros man labiau patiko, bet paieškoje meta tokį varinatą: http://www.sklep.airsoftguns.pl/eng_pl_Hop-Up-chamber-set-for-the-G36-type-replicas-1152195260_2.jpg (ieškau tik metalinės kameros). Pirmojo varianato (http://www.sklep.airsoftguns.pl/eng_pl_Komora-hop-up-z-gumka-HU-do-replik-typu-G36-1152201565_2.jpg) tik plastmasinės arba aš labai prastas ieskotojas. Forume ieškojau temos, kur būtų lyginamos šios dvi versijos, tačiau nepavyko. Kurio tipo kameros gersnės? ir jei keisčiau į tokią metalinę ar man tiktų? Suprantu, kad reikėtų keisti ir kamera ir tą adapterį plastmasinį, kur laiko apkabą ir paduoda bbs'us(atsiprašau dėl airsofto kalbos žinių trūkumo, nežinau kaip vadinasi). Ginklas: http://www.german-sport-guns.com/de/KSK-1-Tactical-RIS_203246
  6. http://www.sklep.airsoftguns.pl/eng_pl_Komora-hop-up-z-gumka-HU-do-replik-typu-G36-1152201565_2.jpg Ta, kuri spaudžia spacerį (vidurinė apačioj po hop-up guma)
×
×
  • Sukurti naują...