Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Turistas

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Turistas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Tai jau Šiauliuose pasirodė :) : http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/siauliuose-vyko-aviacijos-sou.d?id=58796849#!/4483334/ifoto.delfi.lt
  2. Ačiū visiems už žaidimą, buvo tikrai smagių akimirkų! Iš mano pusės būtų tik vienas pasiūlymas: pradėt kitus žaidimus šiek tiek anksčiau - 10 val ar 10:30 (aišku gal čia tik mano vieno tokia nuomonė)
  3. Va čia tai grožis :) http://www.delfi.lt/news/daily/world/skoreja-surenge-karines-pratybas.d?id=56372329#!/4431786/ifoto.delfi.lt
  4. Aš asmeniškai nedalyvaučiau. Ir pilnai pritariu išsakytom mintim prieštaraujančiom tokiem žaidimam. Man tai aktyvus laisvalaikio praleidimo būdas ir pagrindinis malonumas yra geras pasportavimas ir taktika, o ne suleidimas kažkam geros serijos šratų. Traumų aš iš šio žaidimo jokių nenoriu - ir vaikščiot be dantų ar su mėlymėm nematau jokio reikalo, skausmo suteikimas kitam ar sau man irgi malonumo nesuteikia (ir nematau aš tame jokio vyriškumo - jį geriau šeimoje parodyt, o ne su "šautuvu" po miškus bėgiojant; norisi adrenalino - yra pilna žymiai prasmingesnių ir idomesnių ekstremalių sporto rūšių kur rizikuoji tik savimi) - pasikartosiu tai yra tik žaidimas su savom taisyklėm ir jokie ne karo veiksmai (tad ten visoks lyginimas - kaip specnazai ir t.t. yra tiesiog vaikiškas)- nelabai man AEG ir ginklu norėtųsi vadint :) Iš ties man nėr skirtumo - norit žaiskit, bet dėl jūsų žaidimų nenorėčiau atgarsių žiniasklaidoje ir t.t. ir to pasekoje esamo airsofto suvaržymų bei apribojimų. Pasiūlymas - galit ir kovinius veiksmus dar legalizuot - pora smūgių tik tikroviškumo ir vyriškumo žaidimui pridėtų.
  5. Busiu M4 120m/s. Marpat. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=8160
  6. Pagal JAV armijos uzsakyma sukurtas zaidimas (originali, nemokama versija parsisiuntimui): full spectrum warrior
  7. Dekui uz atsakymą, gal nevisai korektiškai klausimą buvau suformulavęs: yra daug firmų gaminančių bb's (visi jie apvalūs, dauguma balti :) ), tačiau jų kaina skiriasi, taigi ir klausimas turėjo būti - kurie Jūsų asmenine nuomone ir patirtimi turi geriausią kainos ir kokybės santykį (t.y. geriausi)? (klausimo intencija galbūt buvo - už ką ir ar verta mokėti daugiau). Teisybė - geriausia būtų pačiam visų susipirkt, išbandyt ir susidaryt savo nuomone... tačiau tam ir yra forumas ir jo skiltis "naujokų klausimai", kur labiau patyrę, daugiau išbandę žaidėjai, gali pasidalinti savo patirtimi.
  8. Kad jau užejo tema apie bb's, tai vieną kartą ir visiem laikam - kurie visgi parduodami LT parduotuvėse geriausi: xtreme, guarder, matrix, P&J, ICS ? (excel- jei nebegaminami tai nesiskaito :) )
×
×
  • Sukurti naują...