Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Avotion

Members
  • Pranešimai

    53
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Avotion

  • Gimimo data 07/21/1984

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36C
  • Komanda
    Mad Hounds

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    А всё могло быть лудше!

Contact Methods

  • Skype
    WIllyb0y

Avotion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Visems, didelis ačiū už žaidimą ir smagią kompaniją.
  2. Tebūnie :) nekelsiu bandų ir nekonfliktuosiu. iš mano pusės (buvau kito stalo pusės) linksmai atrodė, kai nukreipęs ginklą į priekį, o link tavęs raunasi žmogus su peiliu :) na bet emocijos daro savo, nežinia kas teisus, o kas ne. kaip bebūtų buvo tikrai smagu. Didelis Ačiū visiems, Ypač Shadow Stalkes ir tiems kas prisidėjo prie nuostabaus žaidimo kūrimo. Likau nusivaręs nuo kojų, bet morališkai bei dvasiškai pailsėjęs nuo kasdieninės rutinos. Su nekantrumu lauksime tęsinio.
  3. 1) BattleFox 2) Masia 3) Taip-taip 4) Special - Krovosos 5) +/+/-/- 6) planuojamas 4-5 Patvirtinta
  4. Battlefox masia - не получаеться, в др. раз.
  5. kokios čia klasės petarda, kad turėtu tokia tutą susprogdinti?? Ir dar skaldyti žirniai! Jėga!! Tai gal prie dinamito iškart pereinam.... // Apie gera :) Taipogi norėčiau padėkot Organizatoriams, musu vadui Leshui ir visiems dalyviams už nuostabu fiziškai išsekinanti ir morale pakelenti žaidimą! Laukiam tęsinio.
  6. Savo ir komandos vardu norėčiau padėkot organizatoriams ir visiem sudalyvavusiems už nuostabu neapsakomą ir neaprašomą, ko gero geriausia Žaidimą. pagarba ir dar karta pagarba. Lenkiu galva prieš monstrus, jus tikrai buvot baisus! Ačiū vyrams už šiltą ir gerą kompaniją šaltais ir lietingais ZONOS vakarais, man buvo garbė jums vadovaut. Отдельное спасибо сталкеру КОМАР и его компании, с вами было приятно иметь дело! Taipogi norėčiau išreikšt pagarbą visam DOLG ir jų Vadui, malonu kad sutikot bendradarbiaut bendram tikslui išsaugant zoną ir jos gyventojus. Ačiū gerb. mokslininkams už laiku suteiktą med. pagalbą, manau be jos vargu ar būtų įmanomą ištvert iki pergalingos pabaigos. Ačiū monolitui ir suktiem banditams, kad nedavėt nuobodžiaut. Хочу выразить свою благодарность, а так же благодарность от лица команды за удивительную, неописуемую, пожалуй лучшую игру в которой мне удалось поучаствовать. Низкий поклон и уважение всем участникам, в особенности Монстрам - вы по настоящему были ужас наводящие! Спасибо всей СВОБОДЕ за вашу тёплую компанию холодными и мокрыми вечерами ЗОНЫ. Я рад что мне представилась честь вами руководить. Отдельное спасибо сталкеру КОМАР и его компании, с вами было приятно иметь дело! А также хочу выразить честь всему ДОЛГ и их Главнокомандующему, я рад что вы согласились сплoтиться для достижения общей цели, чтобы спасти зону и её обитателей. Спасибо Ув. Учёным за вовремя предоставленную мед. помощь, вряд ли дотянул бы до победного конца без нее. Спасибо монолиту и коварным бандитам за то, что не дали скучать.
  7. Labai įdomus žaidimas, Ačiū orgams už dideles pastangas, buvo tikrai linksmą ir visiems atvykusiems. tikrai geras turiningas savaitgalio galas.
×
×
  • Sukurti naują...