Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

mantism

Members
  • Pranešimai

    56
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas mantism turinys

  1. Dėkui už pastabą, nežinau skirtumų, bet vizualiai labai panašiai atrodo. Nemanau kad bus toks didelis pasirinkimas, todėl tinka abu variantai, taip pat Mosin-Naganas. Praplėsiu paiešką, todėl tiktų viskas, kas galėjo būti Lietuvos kariuomenės, Šaulių naudojama tarpukariu.
  2. Sveiki, ieškau Kar98 ar kitų ginklų, naudotų 1918 m. Gali būti neveikiantys, kaip dekoracija. 8 623 77715
  3. Gal kas turit paskolinti/išnuomoti/parduoti dujokaukės medžiaginį maišą? Žaidybinių daiktų nešiojimui.
  4. Gal kas turit paskolinti dujokaukės maišą ar kažką panašaus, nešioti žaidybiniams daiktams? Arba gal, kaip pernai, vietoje bus galima išsinuomoti už litą? :)
  5. Turiu galvoj Cybergun marketingą, ne aš su Kalašnikovu nuotraukoj ten :D Dėl kitko, parašiau AŽ.
  6. Jei pralinksmino, tai siūlau pasidomėti marketingu, licencijavimu, teisės į atvaizdą naudojimu ir pan. mane
  7. Kas bus kontrolierius, tai čia patarimai anturažui, keli kontrolieriai zonoje: tikiuosi užvaldymas vyks elektroninio komposterio pagalba ;)
  8. Aš irgi tai girdėjau, prisidedu prie klausimo, ar bus nuolaida :) Be to, kokie reikalavimai kvėpavimo įrangai, kuria galima naudotis audros metu? Nesinori atsivežus įrangą į poligoną sužinoti, kad ji netinkama.
  9. Dėkui, bet kadangi kuriu temą, tai preziumuokime, kad ieškau naudotos, pigiau.
  10. Nupirkčiau geresnę nei standartinė - 20 cm anteną Wouxun nešiojamai radio stotelei (racijai). Domina tiek nešiojamos, tiek stacionarios antenos. Taip pat, dar reikėtų ir 1-2 racijų, veikiančių PMR kanaluose (+ gerai būtų ir licencijuojami dažniai, kažkas pan: 136-174/400-470MHz). 8 623 77715
  11. mantism

    Radijas

    Būtinai parašyk, ar ką pagausi :) Beje, neaišku ar tie palydovai jau veikia normaliai, galbūt geriau ne lietuviškus, o kokius kitus gaudyt. O tai gal tuomet visdėlto eitų bendrauti ir su fūristais, vairuotojais turintiem mašinines racijas ir pan., ar ne? Ar tarp žaidimų racija guli nenaudojama tiesiog?
  12. mantism

    Radijas

    Nenusimanau apie dažnius, nėra prietaiso, kas apimtų abu ruožus? :) Šiuo atveju naudojom irgi belicenzinius dažnius, per ten ir pripasakojo pašnekovas, kad yra dažniai, kuriems reikia išsilaikyti testus, tačiau jei nelįsi į eterį, klausytis gali. Šiaip sudomino, sakė ir palydovų eina klausytis, ir kartais už kelių tūkstančių kilometrų susišneka, esant sąlygoms. Aišku nesitikiu, kad su rankine racija kažkas panašaus pavyks, bet negi nusipirkus airsoftui ten ją ir tegalėsiu naudotis? Na dar mačiau, kad FM radiją galima klausytis, o dar kas nors galima? :)
  13. mantism

    Radijas

    Ką dar galima klausytis, šnekėti su airsofte naudojamomis racijomis? Draugas mašinoje turi AM/FM raciją (CB stotelė ar kaip ten vadinasi), tai gali šnekėtis su radio megėjais, fūristais ir pan., tai kilo klausimas, ar įsigijus rankinę raciją, galėčiau ją naudoti ir airsofte, ir dar kažkam?
  14. Vilniuje ieškau paprasto airsoft kroviklio, kaip būna pridėti prie ginklų, be jokių navarotų. Kroviklis rastas. Domintų galbūt dar akumas nimh, ~8,4 V, 4 celių ilgio (1-2 eilių) arba mažesnis. Galimi mainai: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10630-papildyta-02-28-uniformos-daug-smulkmen%C5%B3/ arba į BBsus. ištrinkite, taip pat raportuoju.
  15. Ieškom, kas galėtų nuvežti 2 žmones į žaidimą iš Vilniaus. Gerai būtų, kad ir parvežtų :)
  16. VRM http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10095-mantas/ Antrankiai suteiks kokią privilegiją? :D
  17. Taip, 030, kiek turėjau tai visuose Cymos pistoletose toks pat akumas, tik kartais talpa skiriasi šiek tiek. Jo, bėda tikrai akume, nes jį pastovėjusį įdėjau į naują pistoletą - iššovė irgi tik iš kelinto karto. Kai jau išauna, šaudo gerai, kol vėl kuriam laikui nepalieki stovėti. Pirmą kartą susiduriu su tokiu akumu :) Kažką dar įmanoma daryt, ar sakytis naują? edit: akumas Ni-MH, 500 mAh, 7,2 V, 6x2/3N. Jei kas turit normalios būklės, nupirkčiau.
  18. Dabar paėmiau į rankas, įdėjau naują akumą - iškart iššovė. Idėjau senajį akumą - iššovė tik iš kelinto karto, pamaigius. Tai kiba akumui kažkas blogai?
  19. Sveiki, Cymos AEG Glockas elgiasi keistai - paėmus ir spaudžiant nuleistuką garsas kaip nusėdusio akumo, vos kažkas sukruta, kelis kartus paspaudinėjus pradeda šaudyti ir šaudo gerai tiek semi tiek full auto. Palikus ir paėmus po kurio laiko vėl nebešaudo, pamaigius ima šaudyti. Gal įtariat, kas gali būti ir kaip spręsti problemą?
  20. Civilinis kodeksas privalomą rašytinę formą sandoriams numato nuo 5000 Lt. Jei toks sandoris nėra įformintas reikalaujama forma, jis nėra negaliojantis, tik tada jį įrodinėjant negalima remtis liudininkų parodymais, išskyrus numatytas išimtis. Šiuo atveju, kaip suprantu, yra susirašinėjimas Facebooke ir kitur, vieši pareiškimai, taip pat galbūt kitų įrodymų, kuriais galima būtų įrodyti panaudos sandorio egzistavimą, todėl galbūt nėra taip, kad teisiniu keliu nieko nepavyks išpešti. Ar ginti savo pažeistas teises ir kokiu būdu - jau pačio asmens reikalas. Civiliniuose santykiuose nėra laisvės atėmimo bausmės, nepriklausomai nuo sumų. Nebent čia būtų kokia BK numatyta sudėtis, pvz sukčiavimas. Dėl vardo, pavardės ir nuotraukos paskelbimo - gali būti bėdų, daugiau nekomentuosiu :) Jei kam reikės pagalbos susirašant ieškinį - kreipkitės, atrodo visai įdomiai :)
  21. Negi nėra motorizuotų Stalkerių, kas prigriebtų kur nuo miesto pusės? :mellow: Priversit kolegą žingsniuoti iš autobusų stotelės :( Jei ką, mano numeris 8 623 77715
  22. Nors turiu porą dujokaukių, bet maišai namie palikti, tai paimčiau jei už 5 Lt, nebūtų gaila pjaustyti ir pritaikyti apsauginiams akiniams. Gal ir visa Stalker komanda ar kitos komandos norėtų apsirūpinti, tada kas nors nupirktų, o poligone išdalintų, manau stiklus išpjauti nebūtų didelės problemos ir vietoje.
  23. Ką tai reiškia, kas tai per granatos? :) Ar galima bus tik įsigyti, ar galima ir savų pasiimti? Taip pat - ieškau pasiskolinti ar už porą litų įsigyti dujokaukės maišą ar pan. dalyką, nešiotis daiktams apieškojimui. Ar saugu bus kur nors pasidėti telefoną, dokumentus ir pan. daiktus (mertveke greičiausiai)? Nes kiek žinau, į poligoną užklysta ir pašalinių. Beje, jei snaiperių šoviniai neatimami, manau derėtų ir trasuojančius šovinius padaryti neatimamais, vistiek juos panaudoti galės tik turintys spec. įrangą, o įsigyti turbūt nebus galima. O naudojant vistiek reikia "skiesti" su paprastais šoviniais, kuriuos jau teks įsigyti.
  24. https://maps.google.com/maps?q=%C5%BDirm%C5%ABn%C5%B3+gatv%C4%97+127,+Vilnius,+Lithuania&hl=en&ie=UTF8&ll=54.724546,25.305591&spn=0.009703,0.01929&sll=37.0625,-95.677068&sspn=53.87374,79.013672&oq=zirmunu&t=h&hnear=%C5%BDirm%C5%ABn%C5%B3+gatv%C4%97+127,+Vilnius,+Vilniaus+miesto+savivaldyb%C4%97+09119,+Lithuania&z=16 Žirmūnų 127, netoli Kareivių ir Žirmūnų sankryžos.
×
×
  • Sukurti naują...