Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

mantism

Members
  • Pranešimai

    56
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

mantism's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dėkui už pastabą, nežinau skirtumų, bet vizualiai labai panašiai atrodo. Nemanau kad bus toks didelis pasirinkimas, todėl tinka abu variantai, taip pat Mosin-Naganas. Praplėsiu paiešką, todėl tiktų viskas, kas galėjo būti Lietuvos kariuomenės, Šaulių naudojama tarpukariu.
  2. Sveiki, ieškau Kar98 ar kitų ginklų, naudotų 1918 m. Gali būti neveikiantys, kaip dekoracija. 8 623 77715
  3. Gal kas turit paskolinti/išnuomoti/parduoti dujokaukės medžiaginį maišą? Žaidybinių daiktų nešiojimui.
  4. Gal kas turit paskolinti dujokaukės maišą ar kažką panašaus, nešioti žaidybiniams daiktams? Arba gal, kaip pernai, vietoje bus galima išsinuomoti už litą? :)
  5. Turiu galvoj Cybergun marketingą, ne aš su Kalašnikovu nuotraukoj ten :D Dėl kitko, parašiau AŽ.
  6. Jei pralinksmino, tai siūlau pasidomėti marketingu, licencijavimu, teisės į atvaizdą naudojimu ir pan. mane
  7. Kas bus kontrolierius, tai čia patarimai anturažui, keli kontrolieriai zonoje: tikiuosi užvaldymas vyks elektroninio komposterio pagalba ;)
  8. Aš irgi tai girdėjau, prisidedu prie klausimo, ar bus nuolaida :) Be to, kokie reikalavimai kvėpavimo įrangai, kuria galima naudotis audros metu? Nesinori atsivežus įrangą į poligoną sužinoti, kad ji netinkama.
  9. Dėkui, bet kadangi kuriu temą, tai preziumuokime, kad ieškau naudotos, pigiau.
  10. Nupirkčiau geresnę nei standartinė - 20 cm anteną Wouxun nešiojamai radio stotelei (racijai). Domina tiek nešiojamos, tiek stacionarios antenos. Taip pat, dar reikėtų ir 1-2 racijų, veikiančių PMR kanaluose (+ gerai būtų ir licencijuojami dažniai, kažkas pan: 136-174/400-470MHz). 8 623 77715
  11. mantism

    Radijas

    Būtinai parašyk, ar ką pagausi :) Beje, neaišku ar tie palydovai jau veikia normaliai, galbūt geriau ne lietuviškus, o kokius kitus gaudyt. O tai gal tuomet visdėlto eitų bendrauti ir su fūristais, vairuotojais turintiem mašinines racijas ir pan., ar ne? Ar tarp žaidimų racija guli nenaudojama tiesiog?
  12. mantism

    Radijas

    Nenusimanau apie dažnius, nėra prietaiso, kas apimtų abu ruožus? :) Šiuo atveju naudojom irgi belicenzinius dažnius, per ten ir pripasakojo pašnekovas, kad yra dažniai, kuriems reikia išsilaikyti testus, tačiau jei nelįsi į eterį, klausytis gali. Šiaip sudomino, sakė ir palydovų eina klausytis, ir kartais už kelių tūkstančių kilometrų susišneka, esant sąlygoms. Aišku nesitikiu, kad su rankine racija kažkas panašaus pavyks, bet negi nusipirkus airsoftui ten ją ir tegalėsiu naudotis? Na dar mačiau, kad FM radiją galima klausytis, o dar kas nors galima? :)
  13. mantism

    Radijas

    Ką dar galima klausytis, šnekėti su airsofte naudojamomis racijomis? Draugas mašinoje turi AM/FM raciją (CB stotelė ar kaip ten vadinasi), tai gali šnekėtis su radio megėjais, fūristais ir pan., tai kilo klausimas, ar įsigijus rankinę raciją, galėčiau ją naudoti ir airsofte, ir dar kažkam?
  14. Vilniuje ieškau paprasto airsoft kroviklio, kaip būna pridėti prie ginklų, be jokių navarotų. Kroviklis rastas. Domintų galbūt dar akumas nimh, ~8,4 V, 4 celių ilgio (1-2 eilių) arba mažesnis. Galimi mainai: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10630-papildyta-02-28-uniformos-daug-smulkmen%C5%B3/ arba į BBsus. ištrinkite, taip pat raportuoju.
  15. Ieškom, kas galėtų nuvežti 2 žmones į žaidimą iš Vilniaus. Gerai būtų, kad ir parvežtų :)
×
×
  • Sukurti naują...