Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

vinis

Members
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas vinis turinys

  1. Sveiki, norėjau sužinoti ar nešiojant Vyčio antsiūvą ant peties jis turi žiūrėti į priekį, ar nesvarbu?
  2. http://kinogo.net/3954-ucelevshiy-2013.html rusiskai.
  3. http://www.duffelblog.com/2012/04/pentagon-study-finds-beards-directly-proportional-to-combat-effectiveness/
  4. Naujasis SEALs'u camo :) su balandzio 1-maja, kolegos! :)
  5. Shuds... jutub'as ishtryne, del shokiruojanchio turinio
  6. Diedas 123% idijotas! Gerai dar, kad mentai nenupyle, kaip kad JAV vieno vaikezo su airsoftiniu pishtalietu
  7. "bulgarkes" jiems ar "c4" gabaliuko :) idomu kaip jiem baigesi? :)
  8. Kaip manote, kas pranasiau LED ar Xenon? LED ilgaamziskumas ar Xenon ryskumas, bei efektyvesnis maitinimo elemento isnaudojimas?
  9. Priesh perkant Red Gas isitikink ar tavo iranga ji atlaikys ;)
  10. Manau, kad skilti visi skaito, tik nelabai noriai komentuoja. As labai dzhiaugiuosi, kad ir uzhsieno lietuviu tarpe atsiranda stipriu entuziastu, kurie kursto lietuvishka straikbol'o ugni. Kodel taip pasakiau? Nes pats jau kelerius metus ishvykes ish Lietuvos, negaliu pasigirti dalyvavimu big geim'uose ar ishvykomis i kitus masinio tipo renginius, kol kas ribojuosi vietiniais pasibarbenimais kulipkomis ir tikrai pritariu Air, kad dauguma vietiniu straikbolas idomus tik pasilakstymu tarp kruvos padangu, bei keletos palechiu. Mane lietuvishkas airsoft'as didzhiaja dalimi ir traukia tuo, jog jis neapsiriboja tik CQB irengtame sename apshnerkshtame rusyje ar panasiai, o daug stipriau itraukiantis ir atkuriantis beveik realia mushio simuliacija. O gal tai ka mudu su Air keikiam, tik komerciniai projekteliai, o gal tai bandymas pritraukti mases airsofto gerbeju ir daugelis uzhsienio airsofteriu nuo to pradeda? Tiesa sakant, nezhinau, bet manes tai neimponavo nuo pat pradzhiu, kai tik pradejau dometis airsof'tu. Va stai mishkas, gamta...mmm malonumas :) kol kas man tas nepasiekiama ir dar syki pasikartosiu, kad nuoshirdzhiai dzhiaugiuosi ir keliu abi rankas i virshu uzh Air ir Tommaziko projekta \o/ Shaunuoliai, vyrai! :D chia buvo mazha mano, kaip prijauchianchio airsoftui zhmegaus nuomone. :D
  11. rashyk shiuo adresu: shop2roy@yahoo.co.kr
  12. praeitame poste, Alberto nurode linka, gali kreiptis pas juos e-mail'u. jie prekiauja shios firmos produktais: http://www.armamentia.com/ :blush:
  13. Jei ka domina, tai galiu pasakyti, kad priedo galima ir adapteri "flash hider'iui", bei pati "flash hider'i" isigyti. Pirkau Fluted vamzdi, bei adapteri, bendroje sumoje su atsiuntimu gavosi ~300 amerikietishku pinigu, tai sakychiau gan nemazhai :) O dar viena problemele ishkyla, jei turite VSR-10 tipo kamera, tai vidinio vamzdzhio laikiklis, anglishkai vadinamas "barrel spacer", yra shiek tiek per ilgas, ir trukdo pilnumoje ji patalpinti i naujaji "fluted" vamzdi. Kadangi vamzdzhio viduje yra susiaurejimas, jis ir trukdo tai padaryti. Mano manymu geriausia isheitis shioje situacijoje, tai butu pachio laikiklio galiuko nezhymus aptekinimas. :) Bent ash taip bandysiu spresti shi klausimeli savo atveju. :)
  14. reikia, sakydamas "ishorinis" turejau galvoje butent tavo duota nuoroda, gal kiek labiau chia situacija patikslinti turejau :)
×
×
  • Sukurti naują...