Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Arturas

Members
  • Pranešimai

    49
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Arturas

  • Gimimo data 05/24/1973

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4A1 , M9
  • Komanda
    Brotherhood

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.airsoftportal.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Naas,Ireland

Arturas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Svetaine ir poligona uzdarem dabar vazinejam i Enniskorthy jei kam reikia info Skype arturasbad
  2. :unsure: nebutum skeptikas :ph34r: kokia cia kalba parasei :ph34r: i lietuviu panasu :blush: Bet pradziuginai nors tu skaitai ka as cia paistau :angry:
  3. ar yra kas domisi Airsoftu Airijoje?Toks jausmas kad cia as vienas su savimi bendrauju :rolleyes: Musu www vel veikia www.abzireland.info
  4. Mes naudojam medikus zaidimuose, taisykle tokia - gavai bb guli ant zemes ir sauki medika bet jei zinai ar matai kad nera sansu buti pagyditam eini i mertviaka,medikas turi limituota skaiciu bintu( 10 zm du medikai po tris bintus kiekvienam) bintas viniojamas ant kojos arba rankos pilnai ( 1,5 m) . Per tris zaidimus tiek prisiziurejau :D (kolkas dar tik tris padareme :) ) vieni patys pas medikus nueina, dar maciau medikas saudo o suzeistasis pats bintuojasi :D , 80 % bintas uzdetas ne pagal taisykles. Mano nuomone kad medikas tikrai yra ydomu ir suteikia savo prieskoni zaidimui tik tereikia laiko kad zmones suprastu ir ismoktu ( cia tas pats kas imti hitus)
  5. Blokuoja del dainos :D o video padarytas pagal daina
  6. Video is paskutinio geimo Foto slide show
  7. [Ech!-amzina tema :winkwink: Islikimo instinktas , ne kitaip, bet vienas faktas : kaip tu gali buti tikras kad pataikai? Iliuzionistai ne tokiu fokusu pridaro ,o ir is savo patirties zinau kaip tai apgaulinga :) saudai is 40 metru o tas nemirsta,ot maklaudas :) padarykit testus ypac su optika, pamatysit idomiu rezultatu(patyre tikrai ta zino, as tik 2 metus kariauju) Yra ir kitas tipas Airsofteriu super snaiperiai ! Pirma imam savo hitus o paskui aspsaukime maklaudais ! As tikrai netoleruoju maklaudizmo, bet yra ir kita medalio puse!
  8. Visiems is Lietuvos esantiems Airijoje kurie neabejingi Airsoftui! Mes atsidareme!Laukiamia visu kurie nori zaisti kazka panasaus kaip Lietuvoje!Mums labai reikalinga jusu pagalba kad padaryti Airsoft-Battle-Zone geriausia vieta airsoftui Airijoje.Esame tikrai geroje vietoje ir pats miskas nemazas (8 ha) o ir po gero laiko supratau kad lietuviai ,lenkai, slovakai yra patys geriausi kariai.Mums reikia JUSU kad padarytume ABZ vieta,kur noretusi atvaziuoti dar karta.Be to mes jau turim jums priesu :winkwink: kaimynu lenku komanda laukia issukio( test game metu sumuse airius,ir mane :) Atlekit pasisaudyti! P.S. Nebutume pradeje jei butu kur pasisaudyti!(nu negaliu as ziureti i padangas ir i paletes -bloga darosi) Aciu !
  9. Test game part 2. http://www.youtube.com/watch?v=xUEwHpd-WgY
  10. Nu va -prikarksejai :wacko: vakar 100 metru ir nugvelbe :) o sestadieni jau planavom zaidima :D
×
×
  • Sukurti naują...