Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

list83

Members
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas list83 turinys

  1. Būsiu. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/2518-alvin/
  2. kažkaip niekas nerašo. tikrai vyks? :)
  3. http://www.delfi.lt/news/daily/hot/article.php?id=19520989 ;)
  4. skirtingos partijos. neseniai gavau is naujos partijos - tai ji sviesesne negu praejusiu partiju. atrodo kad ir gamintojas kitas...
  5. list83

    Apie ICS

    tai nesikuklink, papasakok :)
  6. pas mane lyg ir susitvarke: kuo daugiau shaudau, tuo daugiau isshaudo - atrodo shitas patarimas geras...
  7. list83

    Apie ICS

    tipo small female to big male?
  8. list83

    Apie ICS

    turiu ICS M4 RIS, nusprendziau, kad maiso man ta plastikine lazerio dezute su baterija ir kad netycia kada gali nuluzti. kaip suprantu isidejes normalia buoze, galeciau baterija kisti i ja. klausimas toks: is kur gauti ICS gunui compatible buoze Lietuvoje? kiek ziurejau ivairias dalis redwolfairsoft ar intrudershop'e, ten ics stocku visai nera. ar tiktu CA (ar kitu firmu) gaminiai?
  9. a) Alvin ;) 25 c) Kaunas d) ICS M4 RIS (baze)
  10. list83

    LiPo baterijos

    tai konkretu modeli atskleisk.
  11. list83

    LiPo baterijos

    tai koki chia pakroveja reklamuojate ir kur parsiduoda? :ph34r:
  12. Nusipirkau SIG P226, uzpildzius dujomis pirma karta issaude 2 trecdalius apkabos ir baigesi, su tolesniu pildymu issaudo max 10-8 shuvius ir dujos vel baigiasi. klausimas: ar gali taip buti del blogai sureguliuotu ventiliu, ar tiesiog detuve dujas leidzia? gal kas turit toki pati, pasidalinkit savo patirtimi kas liecia sita modeli.
  13. http://www.vetmed.lt/veterinarijos-vaistai-aprasymas-19.php
  14. turiu ICS M4 R.I.S. girdejau kad yra neatitikimu su detuvemis t.y. CA M4 detuves netinka sitam ir atvirksciai klausimas: http://www.airsoftas.lt/find.php?action=Find&category=20 ar "M16 , MAG 8 vnt." detuves tinka sitam ginklui?
  15. klausimas toks: ar su situo pakroveju http://www.evita.lt/det-3673-nicdnimh-2-10...mas-minwa.html) galima iskrauti baterija (kad paruosti sandeliavimui)? raso kad yra discharge funkcija, bet ar ta funkcija isijungia automatiskai ir paskui pereina i pakrovima ar galima tik iskrauti ir paskui automatiskai krovimas nevyksta?
×
×
  • Sukurti naują...