Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Marrrciuxas

Members
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Marrrciuxas turinys

  1. Daug cia kritikos prirasyta, taciau bent jau as galeciau pasakyti --> go for it :lol: Labai idomu kas gausis :) Sekmes su projektu.
  2. Geras straipsnis. Aciu Vini, kad idejai! O ginklas tai labai grazus, ir atrodo butu uz prieinama kaina, tik kas man nepatiko, tai tikrai labai ilgos detuves (sunku naudotis gulint), ir pakeitus pora daliu galima zygiuot i sturma :)
  3. Cia tu ka rimtai?? :unsure: Taigi vienas "8" kitas puse desimtos, tai kaip ir nebutu ko dvejoti :blush: ps --> Juokas cia...
  4. Siaip su mertviaku tai taip, tikrai ne kaip pas mus gavosi ;) Kazkaip dar is pradziu normaliai buvo, bet kai pradejo pulti isviu pusiu, tada ir pasidare tokia fignia, bet tiesa pasakius, kad kazkas saude is mertviako tai nemaciau.
  5. Aciu visiems uz linksma Geima!! :lol: Viskas buvo super, o Sriuba isvis gavosi UNREAL! O kas del maklaudo,tai buvo labai linksma ziureti is mertviako kai i viena stovinti zmogu is ~ 30 metru saudo bent jau 7 zmones :) Graziai atrode ir man, jau kaip nebedalyvavusiam, sypsena sukele :D dar viena patikusi fraze, matant kaip maklaudas bega su veliava: "taip susinervinau, kad net batas atsiriso" :)
  6. Buvo nevisai taip.... Taciau as irgi nemanau kad reikejo tiek isiplieksti. Is pradziu vienas kita pasiunte ant vieno "thing", paskui pasiule vienas kitam to pacio paragauti. O tada kazkaip jau ir i veida pasisiule. Nemanau kad nei vienam nei kitam reikejo taip elgtis. tiesiog pratruko. As bent noreciau is sios situacijos kad neprasidetu purvu drabstymas uz akiu, ir tai ivertintume kaip "karsta" zaidimo situacija, kuriu tikiuosi ateityje nepasikartos.
  7. Aciu FAST kad suorganizavo si zaidima, viskas buvo tikrai gerai! ;) Kaip komandoms, manau bent zaliesiems truko susibendravimo, bendro koordinavimo. Pvz i SOF'U saugoma bunkeri per pirma puse zaidimo atejo keli priesai ir tiek, tad galbut reikejo dali musu permesti i kitus taskus, ka veliau patys ir padarem. Bet siaip manau kad zaidimas tikrai vykes, malonu kad susirinko tiek zmoniu! Beje, uz poros savaiciu bus dar 4 laisvos dienos! :)
  8. As tikria noreciau sudalyvauti, manau niekas ir nesutrukdys! :)
  9. Atrodo kad po triju savaiciu pertraukos BUSIU!!! ;) p.s. po sitiekos laiko jau pradeda airsoftas sapnuotis... :)
  10. Dekui visiem uz vakar dienos zaidima! Patiko gintis nuo uzpuoliku kaimelyje, ilgai mes ten pliekemes :winkwink:
  11. Nice filmukas! :D Liutas su filmuku darymui zveris, ne viena gera yra sukure, respects! :) Sekmes zaidimuose, vasara gal dasidesiu prie jusu kokiam vienam kartui airijoj, jei busit neissilakste ir padesit su AEG, savo nesivesiu bet kokiu atveju :)
  12. Sauni naujiena, atvyksiu su Virgiu sekmadieni ~12val.
×
×
  • Sukurti naują...