Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Waris

Members
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Waris

  • Gimimo data 07/13/1985

Previous Fields

  • Ginkluotė
    CYMA AKS-74U (105 m/s), CYMA AKM (125 m/s)
  • Komanda
    laisvai samdomas

Contact Methods

  • AIM
    +37068276738
  • Website URL
    http://h
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    +37068276738
  • Skype
    waris_bulwe

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipeda
  • Interests
    Airsoft

Waris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dalyvausiu. Vykstu su savo transportu - yra laisvų vietų! Tel. nr.: +37068276738
  2. o man patinka esam padetis - jokios civilizacijos, jokios taikos, vien anarchija ir baime, kai raideriai ateis su jumis pazaisti! :)
  3. akivaizdu, kad taisyklinga skyryba i issilavinima neieina... :)
  4. Gal kas gali ideti zemelapi kaip atrasti zaidimo poligona ir vieta?
  5. Ieskau keleiviu is Klaipedos, kurie mestusi ant degalu islaidu, arba ieskau pakeleivingos masinos i Fallout2 zaidima (ir atgal). Prasau man rasyti pm.
  6. butu smagu jei kas granatas zaidimo metu pardavinetu - butu irengtas turgelis, kaip, kad buvo RH08.
  7. su Bear mintimis sutinku, bet vis tiek manau, kad 1 diena tokiam zaidimui truputi per mazai. Kazkada teko pasiskaitineti apie, regis, Ukrainoje, organizuojama S.T.A.L.KE.R tipo zaidima. Daug misiju, zaidejai bande atkurti kai kuriuos personazus is game ir pan. Tik tas zaidimas tenai truko visa savaite. Pasiziurejau ta karta nuotraukas is to renginio, seile warvinau ir pavydejau tenai ta kart zaidusiems. Del Restore Hope, dalyvavau as tenai tada, 1 diena zaidimo ta karta buvo permazai. Zaidziau uz babajus, vos pradeje vystyti kazkokius santykius, aplanke visas stovyklas, turejome gryzti ginti pagrindines stovyklavietes. TAip, kad laiko pritruko siek tiek, taciau vis vien zaidimas buvo smagus, gerai praleistas laikas ir pan. To tikiuosi ir siame organiuojamame zaidime. P.S. koks bus granatu veikimo principas? 3 metrai nuo sprogimo - negyvas, ar kol nepaliete sratas - tol gyvas?
  8. idomi zaidimo tema :) Tik ne prie sirdies man kai kurie punktai: 1. apie pataikyma: 1.1. i galva saudyti dziaudziama. tai jei zmogus sedes kokioje duobeje i saudyti apskritai neapsimoka? 1.2. "pataikymas i koja, zemiau kauliuko ir plastaka nesiskaito" - mano nuomone truputi nesamoningas punktas, krc, kai saudys i mane mosikuosiu rankomis, kad tipo pataikytu i plastakas arba bandysiu su bato atmusti bbs (tik neaiskinkit, kad tai neimanoma, kartais galima pastebeti ir sugebeti isvengti atlekiancio bbs). jei teko zaisti falouta (Falout 1, Falout 2, Falout BOS), ten kai pataikydavo i ranka, tu negaledavai paimti ir naudoti ginklo isisgydydavai tik su "doctor case" ar kazkaip pan vadinosi item. galetu panasiai buti ir cia. Isimtis tik paciame naujausiame - Falout 3 zaidime, kai istiesu stimpakas tiesiogiai suleistas i suzeista, sulauzyta kuno organa, galune isgydo. 2. zaidimo trukme - labai noreciau, kad toks rimtas zaidimas testusi ilgiau nei 1 diena, bent nors 2 dienas. 3. GT (gyvybes taskai) - zaidimo metu, manau, gausis betvarke su dalyku. "iki 5 GT zaidejui" - nelabai suvokiu kaip tai galima bus padaryti ir kaip tai tinkamai panaudoti, nes per trumpas pacio zaidmo laikas. as siulyciau 2 GT Enclave ir BOS kariams, na dar tiems mutantams, kitiems tik po 1 GT. 4. ZAIDIMAS: 4.1. Noreciau maziau, bet aiskesnes informacijos apie zaidima, tai perskaites dabartines taisykles, as "supratau, kad nieko nesupratau...". Lietuvoje LARPG zengia pirmuosiu zingsnius, naivu tiketis, kad visi zaidejai iki galo supras ir vadovausis sitokia daugybe taisykliniu reikalavimu ir ipareigojimu. 4.2. nevisi zaidejai yra apskritai bande zaisti Falout tipo zaidimus, jei isijungei zaisti Falout3, tai dar nereiskia, kad jau zinai kas tai Falout apskritai yra. visas sis zaidimas butent remiasi ir remiasi 4 Falout dalimi (Jei kas nezino si zaidima sudaro, pakolkas, keturios dalys su 4 skirtingomis istorijomis. Dalys: FALOUT, FALOUT 2, FALOUT - BOS (BROTHERHOOD OF STEEL), FALOUT3). Cia mano pastebejimai ir mano nuomone. Betkokiu atveju, niekas nesame tobuli, bet tikiuosi, kad mano pastebejimai nebus praleisti pro akis. Falout game serija man patiko, nesvarbu kokiu trukumu ar logikos juose truko. Tad meginsiu as dalyvauti ir siame "zaidime" :) Apzvelges turima amunicija, nuspresiu uz kuria grupuote/organizacija zaisiu. Bet kokiu atveju - SIGN ME IN.
  9. nznau ar labai i tema, bet as turiu CYMA AKS-74U, su baziniu tiunu 105m/s. Jau puse metu intensyviai ji naudoju, nei esu lindes i vidu ar dawes kam lysti, nei walau ji taip kaip reiktu, nei priziuriu ji labai, nei ka, taciau tai mano megiamiausias ginklas, labiausiai limpantis prie ranku :) Bedu, kaip sakiau neturiu ju (pakankamai vykes kinu gaminys), isskurus tai, kad del trumpo vamzdzio yra sklaida siokia tokia, kartai pagrybauja HOP-UP'as. Jei klausti mano nuomones, tai 120 spyruokles i aks-74u nedeciau, nesmano nuomone, padidinus galia, padidetu ir bbs'u sklaida (sis teiginys jokiais tyrimais ar patirtimi nesiremia, cia autoriuz issako tik savo nuomone), o ir siaip sis ginklas kurtas buvo artimai kovai, tad pernelyg issidirbineti nemanau, kad verta.
  10. as su vienu savo kolega isigijome iskart po CYMOS AKM, jo ginklas norml veikia, mano - jau pati pirmaji zaidima jis man uzlinko, teko siusti atgal airsoftas.lt parduotuvei, sutvarke, bet po 2 zaidimu, jis man vel pradeda kelt problemu su veikimu, turiu as dar ir CYMOS AKS74U (ubliudkas) normaliai veikia jau puse metu, net sirdis dziaugias ir pan. :) , o vot su AKM... :)
  11. Del alkoholio draudimo esu ir pries, ir uz, nes kuo vaisius draudziamesnis, tuo jis yra saldesnis...Taciau mintys apie alkotesteri ir promiliu limita (0,4 prom.), mano nuoomone butu visai priimtina. Toliau, wisa tai ka rasot apie alkoholo draudima, tai saunu...vasaros laiku...bet gi yra cia tokiu, kurie net ziema, prie speigelio zaidzia, ir susisildo mesdami burnele is flages. p.s. tam kas rase apie tai kad drausti alkoholi yra "mil-sim", tegu gal eina pailset, nes tie, kurie nors kazkiek domisi karu ir musiu istorijomis, zino kad alkoholis wisada budavo pries ir po musio (pvz, WWII, rusai ir kai kurie kiti, neidavo i puolima, kol negaudavo 100gr. spirito islenkt...), tad as esu uz protingus sprendimus, o ne LR Seimo lygio nutarimus...
  12. siaip klausimas o kuo suo labai pranasesnis uz zmogu? as pavz, pries valgydamas desra ispradziu duodu gabaleli suniui, jei jis pauostes nulekia kaukdamas (joke), nevalgau tos desros kad ir kokia ji brangi butu... tas pats ir su antkakliu, kiek jau ji devi mano suo, jis ne karto nepareiske jokiu pretenziju, nesikrasto ir nesidrasko, ko pasekoje galima daryti isvadas, kad tai nera labai kenksminga (pakolkas), beto gi kieks nereikalauja tokio dirzelio deveti visa para, tu gi ne suo, ji gali ir nusiimti...:angry:
  13. besirupindamas savo suneko sweikatele, krautuvej pamaciau antkakli nuo erkiu (8 lt), is paziuros lyg ir nieko pernelyg ypatingo, bet kilo keletas minciu apie kompleksine apsauga nuo erkiu - skiepai + po toki antkakli sunims nuo erkiu ant ranku ir ant koju ties rankovemis... nes skiepai negarantuoja 100% imuniteto, taip pat ir su ivairiais repelentais, taciau, o kas, jei juos visus panaudojus vienu metu...?
  14. niekis, laimo liga yra gydoma, as taip supratau nuejes i epidemic centra pasiskiepyt, ju reklaminiam TV rode, apie 90 % atveju jau galima sia liga kontroliuoti...
  15. Waris

    AGM MP40

    dvi apkabas - tas po kur telpa 50 bbs?
×
×
  • Sukurti naują...