Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

C_h_a

Members
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas C_h_a turinys

  1. Pirma karta galiu pasakyti, NEPATIKO, organizacijos ir taktikos jokios, pasivaikciojimas po miska per lietu, visa taktika ir visas zaidimas.
  2. Jums orgai geriau zinoti, as tik pasiuliau.:) O kaip del pistoletu, ju detuviu ir beabejo granatu?
  3. Na sis zaidimas juk paremtas saziningumo principu, kas nores ir taip gali apgaudineti, bet manau tokiu gali buti vienetai, o administruoti nemanau kad butu sunku, tiesiog registruojant zmogus pasako detuves talpa, ir uzfiksuojama, itarus kad zaidzia ne pagal taisykles tiesiog salinamas is zaidimo. Manau tai tikrai nesudarytu problemu. Na kai as pirkau detuves man sake kad cia med cap detuve iki 70 bb.:)
  4. Dalyvausiu Turiu klausima ir pasiulyma orgams del mech detuviu, jus nustatete kad bus naudojama po viena arba 4 detuves, nuo pasirinktos puses, bet detuviu talpos labai skiriasi, as naudoju med cap detuves, kurioje telpa tik apie 70bb, ar negeriau butu nustatyti tam tikra bb skaiciu apytiksliai, nes zmones naudoja ir high cap detuves kur talpa apie 150bb. Pvz, nustatot kad partizanai gali tureti iki 150bb, zmones naudodami high cap detuves naudos tik viena detuve, o zmones naudodami med cap detuves, mano atveju galetu tureti 2 detuves, taip pat paskirstote ir NKVD puseje kariaujantiems bb skaiciu. Manau taip sulygintume suviu skaiciu kariaujantiems savo puseje, kad nebutu nuskriaustu. Siaip ideja tureti tam tikra skaiciu detuviu yra super, tik dar patikslinus bb skaiciu butu dar idomesne.
  5. C_h_a

    Riaušės

    Super geras zaidimas, dekui orgams ir visiems dalyvavusiems. P.S. neįsižeiskit Orgai, (Kaina Pirmam kartui -121.5 % pateisinama ir Suprantama) Beet 30 Lt - hmmmmmm šiek tiek too much Nenoreciau izeisti kazko, bet Klausimas tiems kas taip galvoja, nuo kada siais laikais 30lt yra daug, tokiu atveju pigiau isijungti PC ir pazaisti shooteri :D, tada tikrai bus pigiau, o jei negalite sumoketi ar neturite pinigu uzsiimkite tokia veikla kuri nereikalauja islaidu.Kiekvienas zaidimas organizuojamas, vienas blogiau kitas geriau, bet kazkas ideda pastangas, o uz pastangas reikia moketi. :)
  6. Labai geras zaidimas, tik pastebejimas kai kurie zaidejai naudojo akla ugni. Pasiziuri pro duris islenda ranka su pistoletu ir pradeda palyti o tik po to galva iskisa, na to neturetu buti.:) Maklaudizmo pasitaike, bet vienas kitas.:D Na to neimanoma isvengti. Granatu kitam kartui ir as prisiruosiu.:D Dekui organizatoriams ir visiems zaidejams uz gera zaidima.
  7. Renatas/Vilnius CA M15A4 C.Q.B. rienal@gmail.com
  8. Medikai musyje, kodel gi ne. Nors as dar nebuvau musyje bet greitu laiku tikrai prisijungsiu. O del taisykliu as nemanau kad neimanoma ju sukurti ir isbandyti. Zaidzianciu tikrai nemazai, ir ideju tikrai atsirastu vienokiu ar kitokiu. Tik svarbiausia iskart nenusiteikti priesiskai. Ne visos naujoves ir realiame gyvenime prilimpa, bet pameginti viena is varijantu manau tikrai vertetu, ir per galva niekas neduotu. O tada galima ir rimciau butu padiskutuoti ar verti medikai ar ne.
  9. Pridedu prieda apie tai ko negali buti AEG-e, bet .... New 3rd generation Systema Professional Training Weapon (PTW). PTW-series feature hiqh quality full metal body with 1:1 sizing, most realistic takedown mechanism in electric guns, quick-change cylinderical piston unit and real size magazines. In this M4A1 version stock is Special Forces favored crane-stock with special internal space for battery. .... o gal as ne taip supratau.
  10. Istikruju noreciau susipazintiu su jumis visais. Dekui visiems uz issakyta nuomene.
  11. As jusu idemiai klausau chebra, va dabar matau ir padoriau rasyti pradejot, be sarkazmo. O del pirkimo as pasikartosiu, nepuolu pirkti, tik sakau ar systema kaip ginklas geras ir ar tinkamas. Be abejo as ismeginsiu, issinuomosiu, butu kvaila uzsimerkus akis sokti pro langa.
  12. Baikit as neturiu cia ko parintis. Nematau del ko. Tik labai jau grieztai cia chebra raso.
  13. Ar jus cia visi tokie pikti ir rimti? Chebra man ne16 ir ne 18metu, manau pasamprotaut galiu ir pasidalinti savo samprotavimais ir mintimis. Ar jus kol nepazistate tai skersai ir ziurit i zmogu kaip nepatikima?Cia gali pasirodyti kad nelabai galima uzduoti klausimu kad ir jums kvailu, o gal jusu bendruomene nelabai dziaugesi naujais nariais. Na as esu zalias airsofte, bet mes visi per ta pereiname.
  14. Kaina as tai zinau ir paskaiciavau, antra juk as ne rytoj einu su jumis ir nerytoj perku, as tik norejau jusu nuomones, aisku galima ir nuo paprastesniu ginklu, beabejones as pameginsiu ir paciupinesiu kitu firmu AEG-us. Bet jei ginklas yra vertas tu pinigu, kodel ji nenusipirkus, ir tureti gera profesionalu ginkla. Vieniems patinka parasparniai, kitiems povandeninis plaukiojimas, dar kitiems parasiutizmas, ir ka tai nieko nekainuoja norit pasakyti, kainuoja ir dar kiek. Suprantu kad tai nemazi pinigai, bet as klausiu apie ginkla kaip pati. Chebra aisku uzsipulti nereikia, jei man leidzia pajamos ir mano norai, ta ir padarysiu. Argi cia blogai kad begiosiu su profesionaliu ginklu tarp jusu, jei ji nusipirkciau? As juk neateisu pas jus taip apsiginklaves is pirma karta. Viskam savas laikas.
  15. As ne nesigincysiu gal ir nuo dviracio ar nuo pirdos reikia pradeti, o del ekipiruotes tai cia suprantama jei jau ten investuosiu tai ir ekipiruote bus. Na o visa kita jus ismokysite, ar as klystu.
  16. Gal ir tavo tiesa nieko nesakau. Cia tik pamastymai, del to ir atvirai rasau. As ir tokia minti turiu viena is CA ar ICS gaminiu nusipirkti, bet ...
  17. Na zinau kad galingumas gali buti ir apie 550fps ir tai yra gana didelis bet jis gi reguliuojamas pagal spyruokle, jei teisingai supratau, o noreciau pirkti del jo panasumu su tikru, ko nebuna paprastuose AEG ginkluose ir beabejo patikimumas ir detaliu patvarumas, o viena is naujausiu versiju turi naujausias technologijas, kaip burst, soviniams pasibaigus nebesauna, atatranka o kur dar taiklumas ir t.t. . Ir dar as sakiau kad yra minciu pirkti tai ir nepuolu jo pirkti ir mesti uzsimerkus pinigus visdelto pinigai gana dideli, tad tam ir klausiu jusu nuomones. O tureti gera daikta kuriam nereikia tiuningu nera blogai.Kiek as zinau ji perkant jis yra komplektuojamas pagal kiekvieno poreikius kiek jam reikia standartiskai fps, jei neklystu. As esu dekingas uz kiekviena nuomone ir pasisakymus.
  18. Na kaina as suprantu kad nemaza, bet paemus tai kad ginklas yra tikrai artimas tikram ir atatranka ir saudymo greiciu,o ir patikimumu kuri teigia interneto puslapiai gal ir vertas tu pinigu, neskaitant kad ir taikliai saudo, ir jam nereikia upgradu didesniu. O ir kainu yra ivairiu, as linkes ziuret i paskutines kartos del to kad jei pirkti tai truputi ziurint i prieki. Aisku tai nepaskutinis mano zodis, bet mintyse tas sukasi.Jausti ginkla artima savo tikromis charakteristikomis, tai kazkas tokio ispudingo turetu buti. Tad noreciau kad kazkas placiau aprasytu apie sio tikras ginklo savybes, jei kas yra turejes rankose, ir aisku del ko neverta butu ji pirkti?
×
×
  • Sukurti naują...