Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Apie ICS


lukashenka
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 64
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

dar klausimas to kamazas kokie bb's naudojami?

 

naudoju 0,2 exel nes 0,23ir 0,25 nepakelia isvis :rolleyes:) o,2 [pakelia, o gumele tai standartine ics. nes geriausiai uztelpa, geriu negu kitos gumeles iseina bb's ne po du o po viena tolygiai. Todel ir standartine, nes labiausiia is visu patyko.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gumelių yra nema?ai ru?ių. Pagrindine ju savybė yra kietumas. Pvz prometheus gamina dviejų ru?ių gumeles. Soft ir hard. soft skirta daugma? baziniams ginklams. O hard >m120. Taip, kad tikrai gali būt gumelės kaltė.

nezinau, gali but kad gumele kalta :rolleyes:) ( gumyte) :)) Iki tokio lygio dar nebuvau daejes :)) turesiu tai minty, reiks isbandyti :)) Dekui uz gera minty :)
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

turiu ICS M4 RIS, nusprendziau, kad maiso man ta plastikine lazerio dezute su baterija ir kad netycia kada gali nuluzti.

kaip suprantu isidejes normalia buoze, galeciau baterija kisti i ja.

 

klausimas toks: is kur gauti ICS gunui compatible buoze Lietuvoje? kiek ziurejau ivairias dalis redwolfairsoft ar intrudershop'e, ten ics stocku visai nera.

ar tiktu CA (ar kitu firmu) gaminiai?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Daug kam tas battery boxas nelimpa, tame tarpe ir man nepatikdavo. Tiesa atsidarius ginkla atsoko fantazija pervedineti laidus... Ten nelabai yra vietos jiems pervesti :lol: . Nesakau, kad tai nera imanoma, bet man pasirode per daug skausminga, kad imtis tokiu zygdarbiu :lol:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

100 kart aprasytas reikalas. Tik nepamenu kur... :winkwink: Jami salin laserbox'a su akumu, meti abu lauk (arba parduodi, cia priklauso nuo finansines situacijos), nusiperki paciu paprasciausiu kraunamu akumu (AA tipo, galiu parekomenduot "Hama Ready fo power", pas juos ten gudra technologija kazkokia, kad akumai dusinedami nepraradineja itampos, t.y. mirineja ne nuo puses ir po biski, bet laiko iki galo ta pacia itampa, bet jau kaip dvesia, tai momentaliai ir be acigavinejimu), is lemonos maitinimo fyshke (http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=28186), nusijami apsoda, vienoj vietoj isorinis vamzdelis yra ciut plonesnis, ten puikiai sutelpa du akumuliatoriai isilga. Susilituoji akumus is pradziu porom (lituot labai acargiai, nes jie jautrus temperaturai), po to po dvi poras susilituoji nuosekliai ir finale tokia grandine persilituoji tarp tu poru, kad aplink vamzdi atsigultu 4 poros akumu ratu. viskas. issivedi pakrovimo laidus i prieki, ir pasijungi ginklo maitinima nuo akumu (gali susiizoliuot visus kontaktus su lydomais plastiko klijais ar pan.), apsuki labai plonu sluoksiu izoliacijos tuos akumus (kad nesviestu is po apsodo), pati apsoda truputi teks "patiuninguot" su graztu, nes fiskes kontaktai priekije gali trumpint. ir alles, atsargiai uzmauni apsoda, ir uzsuki atgal, issikisi pakrovimo laidus, prilituoji pakrovimo fyske, uzizoliuoji kontaktus, ir pritvirtini fyske priekyje apatinej apsodo dalyje. Viskas. Grazu, primityvu, paprasta, veikia! ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 months later...

Klausimas ICS M4 ar siap ismanantiems. Saudau pavieniu rezimu, bet gan tankiai is 0.2 bbsu su katik pilnai pakrauta baterija, pustuscia apkaba. Ir vdrug gaidukas ne is vietos, tarsi safe mode. Priverziu apkabos sprandzina - nepadeda. Tada isemu apkaba ir vel idedu. Tada tarsi tuscias suvis ir ant sekancio islekia 2 bbsai ir toliau vel saudo narmaliia. Nelabai daznai, bet kartais pasitaiko toks dalykas. Nors ir nedaznai, bet perdaznai, kad atkreipiau demesi <_ kas ce galetu sitaip man tikiuosi ir dar kam nors prota knist.>

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 years later...

sveiki,

noreciau paklausti ar pavyzdziui mano ics m16a3 (niekas nekeista, isvis nelysta i vidurius) kuriame stovi 100 m/s spyruokle ilgai laikytu su 9.6 V baterija ar geriau pasikeisti i 8.4 V kad nesuvaryti pistono ir varikliuko

is anksto dekoju

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...