Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ArmAdillo

Members
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas ArmAdillo turinys

  1. Neverta pirkt brangaus kulkosvaidzio. Puikia tiuningavimui tiks ir A&K. Sudas jis aisku kiaurai, bet tiuninguoti velniai veikia puikiai. Taigi jei jau lysti i vidurius tai galima pradiniame etape pinigu sutaupyti. Beja anie turi pakeitimui gan nepigiu, bet geru korpuso detaliu kaipo priekio metalini r.a.s. Originaliame A&K priekio detales plastmasines ir dar gan lengvai viskas "issizergi" neatsargiai parvirtus. Betgi yra pagudravimu kaipo apvynioti ginkla maskuojanciom kamufliazinem medziagos juostom, kas leidzia apsaugoti ginkla nuo luzimu, nuo purvo ir ginklas nebetraukia akies savo gilia juoduma zalio misko fone :) Betgi izvelgiu keblumu darant tai del bipodo. Del vidinio tiuningo as nelabai suprantu nusiskundimu susijusius su gedimais. Nekaitaliokit pavieniu detaliu gearboxe. Nusipirk visa surinkta tiuninguota gearboxa patikimesnes firmos ir niekas neges. tas pats liecia atskirus mazguis kaipo hop-up. Nebus bedu, bes visos atskiros detales suvestos tarpe saves ir sedi joms skirtame korpuse. Jei pradedat atskirai rinkineti visas detales ir kisti i neaisku gearboxo korpusa... na tada sekmes. dargi visas surinktas tiuninguotas gearboxas sutaupo netik nervus, laika, bet ir pinigus, nors pradine investicija brangesne.
  2. As kadangi JAV sedziu tai cia ir perku ir kainos cia kitokios. Mano verdiktas del situ spaceriu galutinis butu toks - kai jau viska patobulinsi ka norejai, tada jau mesk pinigus ant to speiserio :rolleyes:
  3. Neseniai ant savo ICS M4 pakeiciau i toki. pats unitas originalus ICS, guma Systema. Idejes toki spacer'i didelio ir akivaizdaus skirtumo nepasijuto. manau, kad ismeciau i bala 4$ :) Didesnis efektas pasijuto pakeitus ICS guma i Systema. Nz gal pats hop-up'as kaltas. kaip zinia jis nekoks pas ICS M4 ir ner kuom ji pakeisti. visumoi nesiskundziu nes tas derinys kur turiu dabar leidzi ginklui sauti laaabai toli ir bemaz visis bbsai sueina i zmogaus ugio taikini.
  4. a kaip tau nesiderins. Binladeno su woodland svarkeliu ropinejanciu po tora bora kalnus amerikonai jau kiek metu negali iziureti.
  5. na maciau naudoja ir gan daznas... matyt veikia.
  6. Jo cia bedu beda apkartinusi man airsofto pradzia. Dariau viska airsoftines pramonines xemijos (purskalai visokie) iki liaudies medizinos (muilas, seiles, miksturos...) niekas nepadejo. Kaip rasojo akiniai sekmingai pries tai taip ir po to. Padetis pasikeite kaip pradejau lost su tiesiog darbiniais skaidriais darbo akiniais atspariais smugiui... toie biski geresni del geresnes vormos, patogesni, dar draugas naudoja saudymo akinius... is esmes tas pats kas darbo tik, kad mandziau atrodo, stikliukai spalvoti... Geri tie nerasoja taip ziauriai... biski tik gal palei virsu kai jau laaabai paduses bunu. bet, kad dalyvauju grajuose kur neleidzia lost su tokiais akiniais ale nei su tinklineis (mesh'u). Tik full seal akiniais aka "slidininku". Patarimas tada susirast gerus. Galiu vat nuoroda pakist modelio http://www.airsoftpost.com/product_info.ph...oducts_id=29160 sitie tai maladiec. Vienas senas airsofteris forume rekomendavo. Privalumai: nebrangus (yra tokie patys bet juodi ar OD, bet jie kainuoja per 50$ brangiau - kur tai skaiciau, kad juos kure kariuomenei, bet sitie sviesesniu spalva nenusiseke todel jie ir zymiai pigesni, o texniskai tokie pat), lankstus (kazkokai standi guma) ir keiciamos lindzes (komplekte 2). Dar privalumas - fotkei matos juodos groteles virsui ir apacioj... tai jas galima isimti ir atsiranda padorios angos ventiliacijai. Apatiniu neemiau del visa ko, o virsutines issilupau (galima idet atgal nesunkiai). Dargi reikai skaityti instrukcija - lindzes padengtos nuo rasojimo kazkuom dodel ju valyti ir plauti skysciais negalimja, reikai nubraukt sausa, svaria servetele koky bruda. Jei apsinesa nepakanciamai - keisk lindze (nera taip jau brangios). Turiu juos palyginus nesenei. Losiu su jais tik kai reikalauja organizatoriai, o kirtais atvejais su "darbiniais" todel teko tik poroi zaidimu jais naudotis, bet neresojo absoliuciai, net juokinga buvo kai nurejau viena maza pirsto antspaudeli nutrint... iskvepiau garus ant stiklo... ir nieko... kiek bandziau niekaip garas nesikondencavo ant lindzes :) taipogi maciau gyvai ir yra video youtube kaip pasidarut ventiliuojamus su 1-2 mini ausinimo ventiliatoriukais ir 1 nedidele 9V baterija. Sako veikia :) pats nebandziau kolkas negaliu garantuot.
  7. parasysiu is patirties niekam nieko nenoredamas irodineti... gal kam pakis minti. Teko dalyvauti viename padiriame grajuje. Musu buriui vadovavo buves aktyvus daba atsargoi JAV juru pestininkas. Viskas daroma nuo pradziu. Zinant graju, zinant scenariju ir uzduotis buvo atatinkamai ir pasiruosta forume. Ideja paprasta - yra zemelapis su objektais taigi jis visiems objektams ir veiksmams parinko paprastus, bet nenuspejamus kodinisu zodzius. Visi kam idomu ir rimtai i tai ziurejo - daugmaz pramoko ir pasiruose. koordinates koduoti manau nelabai aktualu, nes dazniausiai losimo vietos nebuna laabai jau dideles. Visada bus tokiu kurie bus lyg is medzio iskrite nieko negirdeje, cia jau neatsiejama airsofto dalis. Bet suinteresuotos grupes ar komandos lygije galima pasiruosti nesudetingai, nereiks nei dazniu keitineti. Galima tureti aisku atskira savo burio dazniuka, bet taip pat reikai sekti ir visos komandos priskirta dazni. Vnz kaip realiame gyvenime reikia pasiruosti is anksto, o cia jau ir organizatoriu nemenka atsakomybe. Jei viskas taip tik, kad susibegam pasisaudom... nx ir tie kodai. Tokiems grajams net radijos neimu. Ir taip aisku, kad puolam visus ir visur :) Savo burio lygije tik radija bendraujam jei kas atskiles kur is respawno nori gryzti.
  8. As turiu ICS M4. Patsai esu upper (isimama) gearboxa isrinkes ir sudejes desimtys kartu. Laaabai nesudetingas darbas net naujokui. Tik reikai atydziai daryti, nes per ziopluma buvau padares keleta klaideliu. Cia atsakant i autoriaus klausima ar sudetinga/nesudetinga. Luzo pistonas ir dar nepirmas.... Kazkas tikrai keisto. Cia manau ne pistono klaida, nes naudoju irgi ICS dalis geraboxe. Cia isties ir mano patarimas - nusipirk visa reinforced upper gearbox rinkini. Susideliosi. Visos dalys tikrai geros kokybes, viskas savo vietoi, viskas gerai veikia. Kad luzo pistonas, tai man persasi mintis, kad ne pistone beda, o surinkime arba kita dalis netinka ICS geraboxui. Todel patikrink ar pistonas po surinimo stovi ant "begiu" nes kita karta del stirios sprandzinos jis pasisuka. Yra Youtube geras isrinkimo/surinkimo video butent tavo atvejui. Paskui gal kokia keistai ilga sprandzina turi arba kaip sake kolega cilinder head arbapiston head netinka. mano patarimas tau - nusipirk visa gearboxa upgreidinta kaip sis: http://www.airsoftpost.com/product_info.ph...oducts_id=29108 .Kadangi esu pats JAV galiu kaip ginklo broliui padet isigyti be antkainio jei reikes rasyk man PM. Ideja dar gera tuom, kad turesi du gearboxus blogam atvejui. Nutiko man, kad lauke nozzle plastmasinis luzo, tai per 2 min pasikeiciau gearboxa ir atlosiau diena :)
  9. bet tai kaina 300 lt... nesveika. pas save nupirkciau sitokia uz puse kainos.
  10. Gan velai atrasau, nes nebuvo aktualu nes ir neturejau. Isigijau ICS granatsvaidi (kadangi pas mane ginklas irgi ICS). Ejo kartu su 1 granata 78 uztaisas (9 skyles po 8 bbsus). Velgi delto, kad megstu ICS ir nenoriu milijonu rusiu granatu, tai isigijau dar porele tu paciu. Bijojau del bbsu kiekio, bet 78 pasirodo per akis. Veikia gerai, bet nuotolio tikejaus heresnio, bet ismokstama saudyti biski kampu i virsu :lol: Sklaida puiki... turejau tikrai gero laiko kai kareivos neturejo kurr issisukti nuo bbsu sienos :lol: Pliusas manau siu granatu tas, kad nereikia resetinti po suvio... vel uzpili duju ir sumeti bbsus. Noriu taipogi ir perspeti. Vienos vos nesuvariau granatos tik ispakuotos. Istorija: kai uzpili dujas tai paleidimo "knopke" subinei nejuda isvietos (neuzpilus duju vaiksto labai lengvai). Taigi uzpylus viena patikrinu kniopke ir ta vaiksto. Pabandziau isardyti atsukant ir kazkas buvo ne taip... kazkas strigi ir negalejau isardyti. Is nepatyrimo nesuvokiau, kad visdelto dujos uzsipyle ir soaude sprandzina zemyn, kuri ir neleido isardyti granatos ir susukau ja. Sutvarkiua viska per uzpylimo voztuva nuorines dujas, tada granata atsisuko, o beda buvo ta, kad (kas daznai pasitaiko su ICS produktais) reikejo paverzti paleidomo knopkes varzteli is vidaus. Na sprandzina patiesinau ir viskas veikia kuo puikiausiai dabar. DABAR SVARBIAUSIA. Siulyciau buti labai atsargiais su sitom granatom. Internete yra vaizdelis kaip biciukas puse pirsto galo nusikabines su ja. Taigi, kad bbsu angu krastai atstrus it skustuvai. Patartina biski juos atbukinti. Kazkas komentavo reikai buti atsargesniam ir viskas, bet kas nutiko man. Uzpilinejau dujas ir netiketai luzo flakono plastmasinis antgalis, tada po spaudimu (nors ir nespaudziau labai, bet karo lauko salygom pasilenke ranka ar kas) ranka praslydo per granata... rezultatas dalis pirsto mesos pasiliko angoje ir kraujas lejosi laisvai. Turiu gi grazu randa :lol: Na smagiausia dalis, kad visgi dujas spejau uzpilti tai gan smagiai issoviau ta mesgali kazkur i miska. Atsarguma atsargumu, bet patartina pasirupinti angu briaunom. O bendroi sumoi granatos tikrai geros.
  11. Aciu vyrai uz atsakymus. Bandysiu eksperimentuot su gumom.
  12. Gerai, o tie kas pakeitet originalu ICS hopupa SISTEMINIU ar galit pasidalinti rezultatais. Nesu labai patenkintas ICSiniu hopupu, noriu pakeist kuom geresniu. bet ar verta leisti pinigus? Konkreciai noriu sauti net ai, kad toliau, bet taikliau. kazkokia tai keista sklaida (idetas ICS ma-54 gearboxas su M120 ir tightbore vamzdys)
  13. isbandziau vakar musyje visas 3 bunkerines ICS kur turiu. kaip minejau vyniotas su izoliacija. Veike tiesiog puikiai, nustojo kamuoti tas bbsu neemimas buves nuo pat pradziu. O kas labai maloniai nustebino daba, kad apkaba ant vieno "uzvedimo" issauna visus 450 bbsus.
  14. ne, ICS sratru nenaudoju. Buvo 1000 vnt kartu su ginklu, bet visi isejo be priekaistu. naudoju MATRIX (toks amerikoniskas brendas, bet gaminti jie kazkur kitur, azijoj aisku) high grade bbsus. Priekaistu jiems nera. Bte racijos tavo pasakyme gali buti, nes naudoju tik situos sratus. Vamzdyje (naudoju siauresni) nesustrigo tfu tfu tfu nei vienas dar, bet gal verta isbandyti apkabas su kitais sratais. Nors sakau prikelta arba kita apkaba, o kaip dabar "paplatinta" su izoliacine juosta ir visi sratai eina be priekaistu... manau apkabos ICSines kaltos, nes jos siauresnes nei TM standartas. Kodel taip yra nzinau, bet net originalios iCSines iCS ginkle sukelia bedas ir ne man vienam kaip matau :)
  15. na beda issprendziau (atrodo) gan nesunkiai ir nusoviau 2 zuikius. Zemiau tvirtinimo angos ant apkabos uzsukau pora sluoksniu izoliacijos. Daba apkaba nebekliba (na zinot ics apkabu klibejimas) ir visi bbsai eina kaip sviestu patepti.
  16. Pas mane lygiai ta pati beda prasidejo. Panasu, kad kaltos apkabos. Naudoju originialias ICS hicap apkabas, bet pries kuri laika pastebejau, kad pradejo nebeiti bbsai ant pavieniu, o su auto viskas lyg tvarkoi, o stai pries pora graju net labai subludijo ir ant abieju saudimo rezimu. Hopupas nenusidrozes, nes tik nauja idejau (liko tik sena guma). Air nozle manau nei prie ko (bent jau mano variante), o taip vercia manyti 2 dalykai: kai prispaudziu apkaba eina be priekaistu visi suviai (nedaug pasispaudzia ~1mm) abiem rezimais, antras dalykas, tai, kad turiu A&K box apkaba ir su ja eina be priekaistu. Arciau apziurejus ICS ir A&K apkabas matosi, kad tas "dantukas" prie bbsu padavimo angos pas A&K akivaizdziai ilgesnis (nz kiek tas turi itakos, nes nezinau kaip jis saveikauja su hopupu). Kas leme sios problemos paumejima, tai itariu pernelyg dazna ginklo atidarinejima. Nes kaip tik panasiu metu pastebejau laisvuma tarp RAS rankenos ir ginklo... skamba keistai, bet isklausykit... pamaniau rankena knisa prora arba ziedas ant upper recieverio (virsutines ginklo dalies) ant kurio rankena tvirtinas ir iseina vamzdis. Net ardziau, nuosirdziai verziau, bet nepadejo ir buvo jauciamas minimalus klibejimas. Ir tik po kurio laiko krapstydamas pakausi pastebejau, kad kliba ne rankena, o visas upper recieveris t. y. visa virsutine ginklo dalis, pastebimai matosi padidejes tarpelis tarp upper ir low recieveriu (virsutines ir apastines ginklo daliu sujungtu pinais). Taigi tarp ju minimaliai padidejo atstumas, o kadangi hopupas yra virsutineje dalyje, o apkaba tvirtinas apatineje, tai galimai del padidejusio atstumo ir prasidejo bedos. kaip manot? Beja jei auksciau diskutave bedas jau issprendet, tai pasidalinkit sprendimo budais. Gal verta pakeisti apkabas..? skaiciau evike.com (vieni didziausiu airsofto irangos prekeiviu JAV) forume apie apkabu suderinamuma, tai ICS apkabos yra vos siauresnes nei TM standartas tai rekomenduoja STAR ir MAG. Tinka ir kiti standartiniu gamintoju apkabos, bet jos gali klibeti, netinkamai paduoti bbsus ir pan.
  17. na, kogero tik Lietuvoje ir Kinijoje isgirsi, kad CA geresnis uz ICS. Del to auksto lygio meistro. As kaip supratau jis auksto lygio meistras ant CA, o ICS'uose nelabai raukia, nelabai patirties turi (nes nuo seno visi su pigesnisi CA vaiksciojo) ir nebelabai nori gilintis tai kaip ir betkoks betkurios srities aukstas specialistas pyz...vos tai ko nelabai supranta. Nu cia siap gal jis ir geras anyway. Del klibejimo vamzdzio. Jo maniskis kai parejo tai irgi krito i akis vamzdzio laisvumas. Isties isardziau ji, kad daverzt, bet nereikejo, nes jei kaip pas mane RIS rankena, tai ten yra kiaurymes sitiems dvieju daliu vamzdziams paverzt. ten is virsaus berods du varzciukai, o is apacios 1. Sunkiai jie ten matosi tokie smulkuciai, bet kai juos pasukau tvirciau vamzdis nebekliba, o daugiau nieko ten perinkineti nereikia ir perverzineti. Nu tik atlenkiamos buozes varztas karts nuo karto atsipalaiduoja, bet cia nebeda tep sakant. Na kliba pas man HICAP magazinai ce nepatinka sitas isties. Paskui kai ardziau tai nulauziau pina hopupo dangcio - gyvate pasilenke, o kai atitiesinejau luzo. Teko pirkt nauja :winkwink: ir atsargiai su RIS rankenos varzciukais, nes kai prisukinejau perverziau ir skeltos verzles persprogo - kas per sud... lidinys. Tai nusipirkau ukinese pora verzliu standartiniu, uzmeciau juodais matiniais dazais ir daba tvarka ir ziuris dar geriau, labai tinka sesekampiai varztai prie tos briaunuotos rankenos.
  18. Gerai, issikalbejot, tikiuosi apie balistoli ;) Daba paklausiu del valymo. Suprantu, kad po kozno grajaus gerai butu viska nuosirdziai issivalyti. Turiu ICS tai nusispirkau ir prieziura tos pat pirmos: ICS silikonini lubrikanta greiciu dezei :) ir ICS silikonini sutepeja (aerozoli). Na vienas kaip suprantu gearboxams o kitas viskam kitkam sutept, na sitas aiksu. Bet vat kas neaisku: kada ir kaip ir kur ta gearboxa, o tiksliau du sutepinet, o ir kokias kitas ginklo dalis gerai supurkst lubrikantu, o kuriu negalima? Prasau, jei kas netingi trumpai pamokinkit. is anksto aciu vyrai uz kantrybe ir teviska rupesti.
  19. ArmAdillo

    Kolimatoriai

    Kas yra taikliai? Kokio dydzio taikinys uzu 30-35 m? Komplektacija nz ka konkreciai ir rasyti... sprandzina 120, motoras Turbo 3000 High torque high speed Motor, ICS Reinforced Gearbox. Jis kaip ir gamyklinis, nes nieko i vidu nekisau ir nekisiu kol kaz nesuges.
  20. ArmAdillo

    Kolimatoriai

    negaliu pasakyti istiesu kas per kolimatorius, jis ejo su ICS M4, tipo anyversary komplektas. krc niekur neparasyta net kur pagamintas ar kita info... tiesiog kaip ACOG atrodo...
  21. ArmAdillo

    Kolimatoriai

    Nuosirdziai aciu uz paaiskinimus, bet is viso to ka pasaket tai ir pats zinau isskyrus kas tas "paralakso efektas" (teoriskai zinau ir dabar pasitikslinsiu internete), bet sakau kai taikaus ir kraipau galva tai taskas taikiklyje juda priesingai galvos judejimo krypciai ir taikinyje esanciame uzu 5 m tai prilygsta panasiai 5 cm nuokrypiui. Tiagi ar sitaip turi buti ir tai norma uzdaro tipo (kaip suprantu) red dot kolimatoriui. Kitavertus gi ne saniperinis ginklas ir gal to uztenka. Paskui kitas niuansas, kad as raudona taska palei pataikymo vieta nuleidau zemiausiai kiek tik leidzia reguliavimas ir vistiek sauna zemiau uz pataikymo taska, nebent ziuriu taip, kad raudonas taskas eina per m4 metalinio taikiklio zidinio pacia apacia, o tai nera patogu, nes labai reikia galva prispausti prie buozes. sukeliou hopupa. neturiu galimybes reguliuotis ginklo didesniu nuotoliu nei 5 m. Nz gal kokiu patarimu turit. Matot nelabai suprantu ar man kolimatoriu reguliuoti ar ginkla ar abu kartu ir kokia texnologija sitam priocesui. Prdaug cia :pritaskijau", bet gal suprasit apie ka as.
  22. ArmAdillo

    Kolimatoriai

    gerai,o kokia metodika tu kolimatoriu reguliavimo... kaip su tais rupuzem taikytis, kaip susireguliuot, nesgi reguliuojas pastarieji, o tai kai galva padedi ant buozes vienaip, kitaip, tai ir taikymasis tuda siuda... numeskit keleta hintu. Suprantu, kad ce ne snaiperiams skirtas ziuronas, bet apibrezkit, man naujokui, jo ribas, kad zinociau jog norma, kad biski man ne visai per kelis comus ten sauna kur noriu, o kai galva pakreipiu ciut, tai atrodo, kad gerai daba sauna.
  23. Klausimas ICS M4 ar siap ismanantiems. Saudau pavieniu rezimu, bet gan tankiai is 0.2 bbsu su katik pilnai pakrauta baterija, pustuscia apkaba. Ir vdrug gaidukas ne is vietos, tarsi safe mode. Priverziu apkabos sprandzina - nepadeda. Tada isemu apkaba ir vel idedu. Tada tarsi tuscias suvis ir ant sekancio islekia 2 bbsai ir toliau vel saudo narmaliia. Nelabai daznai, bet kartais pasitaiko toks dalykas. Nors ir nedaznai, bet perdaznai, kad atkreipiau demesi
×
×
  • Sukurti naują...