Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PJ FPS


kelmas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • 8 months later...
  • 1 month later...

mano pj 15 stokinis saude apie 130-135 m/s gamintojo tinklapyje rase jog stovi spiruokle m130, aisku tai kinietiska spyruokle, pradejau sioki toki tiuningo projekta, pakeiciau spyruokle i guarder sp 120 padariau shiminga, aoe, nupoliravau cilindro galvo ir pakeiciau airnozle i geresni su o-ringu ir dar idejau guarder inner barrel 455mm 6.02 mm. Kitaip tariant pakeliau kompresija ir pasilpninau spyruokle, siai dienai ginklas saudo 137 m/s (is 20 suviu 20 vienodu rezultatu). svarbu ne tik spyruokle, bet ir kompresija bei oro nuotekis. Nezinau kiek tai pagelbes.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 months later...

Stokinis  PJ M4A1 šaudo ~ 130 m/s. Aprašyme nurodyta, kad spiruoklė yra M120. Kokią turėčiau įdėti spyruoklę, kad šaudytu 125 m/s? Ar M115, ar M110?

 

Nezinau kaip pas tave, maniskiam PJ nors spyruokle ir 120 m/s, kaip raso, bet standartinio ilgio vamzdeliui stovi type 0 cilindras (be skyles). Todel idejus 510x6,08 vamzdeli taiklumui, greitis, kai pamatavo, truputi sokiravo - 142 m/s. Matyt teks kazka daryt...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Airsofto parduotuvėje matavo ginklo greitį. Buvo 125-128m/s. Galėsiu su tokiu žaisti ar apribojimai neleis?

 

Sveikas,

 

Leidžiamas greitis kiekvienai ginklų klasei priklauso nuo organizatoriaus. Kiekvieno žaidimo skelbime yra nurodomi maksimalūs leidžiami greičiai. Pas mane asmeniškai ginklas šaudo ~128 ms ir problemų neturiu, kadangi dalyvauju tik tuose žaidimuose, kuriuose yra laikomasi Mobilizacijos greičio limitų ( 2 klasė, iki 130 ms).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...