Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Freud

Members
  • Pranešimai

    82
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Freud turinys

  1. Tik dabar išsikrausčiau daiktus ir pastebėjau, kad pas mane yra maišelis su bbs ir užpildymo švirkštu, kažkieno iš kaimo.
  2. meti ir perki naują, greičiausiai koks mikro diodas pakepė ir viskas
  3. Jeigu jau objektyvai, tai tada geriau skirstyti pagal ginklų markes: m4, ak, scar ir t.t. Nes kaip ir sakė, kolegos, kaip kurie modeliai yra gerai, kiti ne.
  4. antri metai, tai kaip ir senas. Kol kas bėda pasitaiko retokai, tai netrukdo, vėliau bus matyt
  5. Pasisakysiu ir aš kaip vietinis: veiksmo aplink buvo pilna, bet deja ne mes jame dalyvavom. Mūsų agronominė veikla buvo niekam neįdomi, išskyrus PMC, su talibais patys susisiekėm ir įsiūlėm, tik niekas iki galo ir nepabaigė reikalo(nors jie turėjo būti pagrindiniai pirkėjai). Kiek gaila, nes iki plantacijų korėm nemažą kelią. TIEK ISAF, tiek talibai ir ANA kaimui nerodė didelio susidomėjimo, nesulaukėm rimtų pasiūlymų prisijungti, informuoti ar humanitarinės pagalbos, nors buvome nuėję prie isaf bazės priminti apie save, bet deja(gal reikėjo savižudišką akciją padaryti?) PMC buvo pagrindiniai, kurie palaikė su kaimu ryšį ir verslą, pagarba jiems už tai, JJ, kaip tikras frajeris su peiliu šoko ant dviejų kaimiečių, alachas buvo jam gailestingas, o mes pas mergeles nukeliavom. Pastebėjimai kitam PAG- talibų pajėgos gali būti panašiu skaičiu, bet reikėtų stipriai apriboti resursus, kad didesnę žaidimo dalį jie kauptų resursus stambesnei operacijai, tai leistų ISAF vykdyti savo misijas ir talibus priverstų mąstyti, o ne frontu pulti visus.
  6. Ne visi šratus sklaido į visas puses:D
  7. ne varžto nematyti. Tik atsirado bėda su keitikliu, ant pavienių nustoja šaudyti, perjungi į auto vėl šaudo, perjungi į pavienius vėl šaudo. Nelindau dar aiškintis, gal susidūrei?
  8. tikėtina, kad tą gedimą man pašalino, kaip gamyklinį broką
  9. reklama, ten parašyta, kad be priedų. Jau kuris laikas turiu ir ką galiu pasakyt: Korpusas super, truputį kliba buožė, bet pataisoma. Buvo vienas garantinis, nustojo šaudyt, nusiunčiau į lenkus sutvarkė. Nerimti guoliai, reiktų pasikeisti Nesireguliuoja hoopup(kaltas galiu būti aš, nemažai ardžiau, gal reiktų pasikeisti gumelę, o gal ir patį hoopup) Greitis iš dėžės geras, bet pasikeitus batareiką į lipo, nebepraleido į žaidimą, gavosi overtiunas. Arba lipo padidino m/s arba chronas grybas Išvados: Bazė gera, reikia pridėti ranką ir bus puikus ginklas
  10. Taip tas gelbėja ir dar turi sutikti organizatoriai, o ar jie sutiks, tai čia jau didelis klausimas.
  11. Nusiperki ekipuotę, nes tai irgi reikalinga, kaip ir ginklas. Liks pinigų, parduosi savo už 50 ir pasieiškok kokio naudoto
  12. Taip, b00ras teisingai sako, kad viskas priklauso nuo tavęs. Yra variantų kurie patogūs, yra kurie nelabai, išbandysi sužinosi. Aš asmeniškai nenaudoju, nes 80% laiko jų nereikia, o 20% kai jų reikia prisimenu, kad 80% laiko jie mane užknisa.
  13. Kelių apsaugos svarbios tiek kiek tau jos patogios. Daugelis kelio apsaugų labai smunka, trukdo šliaužti, vasarą kaista keliai. Kitas variantas kaip kuriose taktinėse kelnėse yra vieta įsidėti kelių paminkštinimą, tai savi pliusai, bet reikia naudoti tokį paminkštinimą kuris nesugeria vandens, nes kitaip vaikščiosi su drėgnais keliais.
  14. ji niekur kreivai negali vaikščiot, žiedas tai spaudžia vienodai iš visų pusių. Susirandi kas prekiauja o-ringais ir ieškaisi tinkamo
  15. imi slankmatį matuoji cilindrą ir ieškai galvos arba perki visą rinkinį. Arba gali ieškot didesnio žiedo, bet čia jau eksperimentas
  16. panašu , kad kompresijos nėra. Reik ardyt ir žiūrėt, gali ir pats jeigu rankas turi
  17. Freud

    PJ FPS

    Geriausia laikyti apie 115-120 nes skortingu organizatoriu skirtingai rodo chronai.
  18. tai žmogus gal ir norėjo pasakyti Lipo. Ir aplamai, vėl tas tingėjimas prasideda, galvojau išpradžių nukreipti google>7,4 lipo, bet juk visi pradeda rėkti, kad negi sunku info pateikti, kodėl tokie visi nagli.
×
×
  • Sukurti naują...