Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Padėkit dėl pistoleto ASG MK23


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu naujokas gas ginklų srityje, norėčiau isigyti ASG MK23 GNB pistoletą. Tik vat neaišku kokias dujas būtų geriausia naudoti ir koks silikonas tiktų? Skaičiau gas ginklus reikia prižiūrėti ir mylėti, kad jie veiktų tvarkingai. Kokio svorio reiktu naudoti BB's? Ir ar tiktų šitokios dujos ir silikonas - http://www.militaria.pl/protechguns/green_gas_protechguns_z_silikonem_1000ml_%28g10%29_p4955.xml , http://www.militaria.pl/action_sport_games/olej_silikonowy_do_asg_60_ml_%2814265%29_p2685.xml . Nelabai gaudausi šioje srityje, todėl ir prašau Jūsų pagalbos, ačiū labai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi shio modelio pistolete spyna nevaikshto, GNB = gas non blowback. Taigi ir silikono tau nereikia. Dujas naudoti green gas, bb'sus pradzioje bandyk su 0.20g.

 

Mano patarimas butu imti Glock serijos pistoleta, patikimi ir su vaikshtanchia spyna.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dujas naudok-green gas,jų yra manau visose parduotuvėse airsoft'o. www.airstrike.lt kaip pavyzdys,arba www.airsoftas.lt

Silikonas turi būt pecialiai airsoft ginklams,tad paklausęs pas tų pačių parduotuvių pardavėjus manau rastum silikono purškalo ir pas juos.(Nors tavo modeliui pasirinktam ir nereik jo)

Dėl bb's: Aš asmeniškai naudoju 0.2 svorio,bet girdėjes esu,kad kai kurie naudoja ir sunkesnius,aišku nuo to kenčia atstumas,bet taiklumas padidėja,esu pats išbandęs sunkesnius ant savo pistolieto,bet pasilikau prie 0.2

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

zaisk ir nesiparink, du tokius turiu...pareina detuves tik gaila...o siaip, palikinek po zaidimo truputeli duju detuveje, del spaudimo, tipo kaip ziebtuvelyje pries pat pabaiga.kartais pravalyk vamzdi,naudok 20 bbs, jei desi duslintuva, gali ir 23 -cius naudoti.trajektorija reguliok hop upu. megaukis, su glusaku jo greitis turi buti apie 110!!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū tikrai už tokius greitus atsakymus ^_^ Na glock nemanau, kad bus taip pigiai, ypač GBB, mano variantas vienas iš pigesnių. Ir šiaip manau pradžiai tikrai užteks GNB ginklo. O į dėtuvę nereikia įpurkšti silikono? Skaičiau, kad mažiau dėvisi tada viduje detalės, ir dujos pildosi gerai, neleidžia. Bėje, kada žinoti, kad jau dėtuvė pilna dujų? :rolleyes: Kad green gas dujas naudot aš žinau, bet jų irgi yra įvairių rušių, kai kur rašo "power for blowback", tai čia jau tik GBB ginkams? Ir dujas geriau pirkt su silikonu?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

su dujom yra paprasciausias marketingas. pavadini dujas "ahujenai geros dujos" ir pardavineji.

sudetis green gas visur vienoda ir ju viduje imaishytas siliconas, skiriasi paveiksliukas.

 

silikono reiketu ipurksht ant detuves vozhtuvo ji nuspaudus ir pamaigyti keleta kartu, kad susiteptu vozhtuvo tarpine.

Detuve pildyti uzhpildymo anga pastacius i virshu

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na bet dujų kainos vistiek skirias, vienos 1l kainuoja 25lt, kitos 1l kainuoja 45lt. :) Nelabai supratau dėl to vožtuvo, ji paprastai eina paspaust su pirštu? Ir nuspaudus ipurkšt silikono ant jo ir dar paspaudyt? Dėkui už foto ;) Ar tas silikonas, kur pirmame post'e yra tiktų? Ir ar bus jau ant green gas dujų tas kištukas į dėtuvę, ar reikia pirkt atskirai?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Supratau. :D O į ta vietą, kur dujas reikia pildyt nereikia purkšt silikono?

 

ne nereikia.

nebent pro ten leidzhia dujas, tada reikia puksht ir pamaigyt atsargiai.

jei nepadeda, ishsukineti uzhpildymo vozhtuva tepti gumos tarpine.

jei ir tai nepadeda, keist uzhpildymo vozhtuva.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turėjo omeny mano manymu tai,kad arba pats nuvažiuok į parduotuvę,arba pasiskambink ir paklausk,būna,kad ne visos prekės yra internetiniame kataloge,nuvažiavęs gali daug daugiau rasti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gal gali pasiūlyt koki gera purškiama silikoną? :P

 

Purškiamų nevartojęs (o ir reikalo nematau), tai nieko nepasiūlysiu. Naudoju skystą lietuvišką kažkokį. Tokioj neišvaizdžioj lipalo bonkutėj :D . Senukai - 9-10 Lt.

 

Slide'o bėgelius galima ir kokiu tefloniniu tepalu tept. Silikonas ten neilgai laikosi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šiandien gavau ginklą MK23 ASSASIN GNB. ^_^ Pirmas įspūdis tikrai geras, ginklas gražus, gerai limpa rankoje, šaudo neprastai. Bet kaip ir dažniausiai būna pirma kartą gavus tokį daiktą, iškilo pora klausimų. Dujas pildžiau taisyklingai ir manau tiek kiek reikėjo, bet pripildžius dėtuvė labai užšala, net laikant ginklą jaučiasi šaltis, ar turi dėtuvė taip šalti? :unsure: Dar kartais šaudant kartu su BB'su iššauna ir šiektiek dujų, ar taip turi būt? Ačiū. :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...