Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Puska

Members
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Puska's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Ar įmanoma kaipnors sutvarkyt?
  2. Sveiki, vakar gavau pistoletą MK23 Assassin GNB, o šiandien jis pradėjo šaudyt po 2, po 3 kulkas vienu šūviu. Nesuprantu kame problema. :( Norėjau nuimti pistoleto slide'a , bet kažkodėl neina. Žiūrėjau kaip reikia, bet nepasispaudžia mygtukas, kuris turi išstumt detalę. Gal žinot kodėl man taip? :( Ačiū už pagalbą.
  3. Ačiū labai. O gal turit kokių priežiūros ir naudojimo patarimų? :rolleyes:
  4. Šiandien gavau ginklą MK23 ASSASIN GNB. ^_^ Pirmas įspūdis tikrai geras, ginklas gražus, gerai limpa rankoje, šaudo neprastai. Bet kaip ir dažniausiai būna pirma kartą gavus tokį daiktą, iškilo pora klausimų. Dujas pildžiau taisyklingai ir manau tiek kiek reikėjo, bet pripildžius dėtuvė labai užšala, net laikant ginklą jaučiasi šaltis, ar turi dėtuvė taip šalti? :unsure: Dar kartais šaudant kartu su BB'su iššauna ir šiektiek dujų, ar taip turi būt? Ačiū. :rolleyes:
  5. Na reiks nusipirkt kadanors to silikono. :) O pirma mėginsiu su 0.20g, pažiūrėsiu kaip šaudo, gal vėliau ir sunkesnius išbandysiu.
  6. Ačiū, bet aš kalbėjau apie silikoną, žinau, kad yra dujų. :D
  7. Dėkuj. ;) Niekaip nerandu airsoftas.lt parduotuvėje silikono, o iš ten pirksiu ginklą, tai tuo pačiu ir silikono paimčiau, ar yra jo išvis ten?
  8. Supratau. :D O į ta vietą, kur dujas reikia pildyt nereikia purkšt silikono?
  9. Na bet dujų kainos vistiek skirias, vienos 1l kainuoja 25lt, kitos 1l kainuoja 45lt. :) Nelabai supratau dėl to vožtuvo, ji paprastai eina paspaust su pirštu? Ir nuspaudus ipurkšt silikono ant jo ir dar paspaudyt? Dėkui už foto ;) Ar tas silikonas, kur pirmame post'e yra tiktų? Ir ar bus jau ant green gas dujų tas kištukas į dėtuvę, ar reikia pirkt atskirai?
  10. Ačiū tikrai už tokius greitus atsakymus ^_^ Na glock nemanau, kad bus taip pigiai, ypač GBB, mano variantas vienas iš pigesnių. Ir šiaip manau pradžiai tikrai užteks GNB ginklo. O į dėtuvę nereikia įpurkšti silikono? Skaičiau, kad mažiau dėvisi tada viduje detalės, ir dujos pildosi gerai, neleidžia. Bėje, kada žinoti, kad jau dėtuvė pilna dujų? :rolleyes: Kad green gas dujas naudot aš žinau, bet jų irgi yra įvairių rušių, kai kur rašo "power for blowback", tai čia jau tik GBB ginkams? Ir dujas geriau pirkt su silikonu?
  11. Sveiki, esu naujokas gas ginklų srityje, norėčiau isigyti ASG MK23 GNB pistoletą. Tik vat neaišku kokias dujas būtų geriausia naudoti ir koks silikonas tiktų? Skaičiau gas ginklus reikia prižiūrėti ir mylėti, kad jie veiktų tvarkingai. Kokio svorio reiktu naudoti BB's? Ir ar tiktų šitokios dujos ir silikonas - http://www.militaria.pl/protechguns/green_gas_protechguns_z_silikonem_1000ml_%28g10%29_p4955.xml , http://www.militaria.pl/action_sport_games/olej_silikonowy_do_asg_60_ml_%2814265%29_p2685.xml . Nelabai gaudausi šioje srityje, todėl ir prašau Jūsų pagalbos, ačiū labai.
×
×
  • Sukurti naują...