Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

BANANA WARS 4. NICARAGUA


balu
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Labai malonu, kad airsoftas pajuryje gyvas. Ir net labai. Labai visiems dekoju uz smagu zaidima: organizatoriams, priesui ir expediciniam korpusui, po kurio veleva teko kautis. Oras super, ginkllas veike be priekaistu. Jei ir buvo kokiu nesusipratimu, tai jie tikrai neapkartino zaidimo. Ju net minusais nepavadinsiu, todel ir nesigilinu. Viskas super..

 

P.s. malonu, ponai, pamatyti Jusu veidus bent jau kas puse metu... ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Iš Šakalų pusės:

Puikiai apgalvotas scenarijus, nuo pradžios iki galo, nebuvo jokių ilgų pauzių, ar nesusipratimų.

Ekspedicinio korpuso vadas... Tai geriausiai dirbantis pusės vadas kokį temo matyt žaidimuose kuriuose dalyvavau. Jo buvo visur, pastoviai koregavo judėjimus ir t.t. Matėsi, kad žmogus stovi įsispyręs į savo klumpes... :D

Gerai Maj. Viesulas sakė :

- Šiandien kovojo airsofto profesionalai.... Šaunūs kariai, puikus vadovavimas, stiprūs priešininkai, štai kur šiandien buvom patekę...

Ačiū visiems...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka


Sveiki visi,
pirmiausia sveikinu visus su išpuolusiu geru oru žaidimo dieną - kokią šikna buvo penktadienio vakarą, toks geras išpuolė šeštadienis.

Žaidimas mums patiko. Pirmojoje žaidimo fazėje gavome gerokai patūpynėti aplink bazę, kol svečiai audėsi kaži kur miškuose. Ta dalis šiek tiek prailgo, tačiau prasidėjęs puolimas visus greitai išbudino. Mūsų apkasui kliuvo didžiausias priešo įtūžis, jame buvome 4se, o per kelią perėjo ir mūsų pozicijas atakavo 22 priešai. Adrenalino buvo į valias. Noriu pasveikinti du LTcamo jaunuolius, kurie sugebėjo labai arti prislinkti prie apkaso dar žaidimo pradžioje ir praktiškai užklupo mane nepasiruošusį...vos nepaspringau cigarete!
Pagrindinės atakos metu mūsų bazė krito, buvo nemalonu stebėti kaip žūva mūsų vadas Corka... :)Aš manau, jog šį mūšį laimėjo mūsų oponentų šaunieji medikai. Nors jų daug nukovėme, tačiau likę keli atliko darbą po ugnimi labai profesionaliai. Tuo tarpu, kažkokio nesuvokiamo kūrybinio proceso metu buvo nuspręsta, jog mūsų 4 medikai išeis į kovinį patrulį, kurio metu jie netrukus žuvo. Todėl nei apkase nei pačioje bazėje medikų nebeturėjome... Na o mūšis miške, tai jau visiška beprotybė. Negali nei matyti nei nuspėti priešo pozicijų - BB tiesiog praskrieja iš tankmės, girdi kulkosvaidį ir matai saujomis lekiančius šratus. Kas kaip iš kur... Sustabdyti evakuaciją mūsų pajėgos buvo per mažos, tai ne atviras ir matomas pozicijas šturmuoti, o lįsti į širšių lizdą.
Nepaisant visko, žaidimas buvo labai geras. Labai teisingai sukomplektuotos priešininkų pajėgos, labai ryžtingos ir užtikrintos. Mums patiko nes buvo sunku prieš juos kautis.

Norime atskirai padėkoti Balu už šią žaidimų liniją, kuri padėjo labai tinkamai okupuoti daug savaitgalių. Prisimenu visus BANANA WAR'sus, visi buvo šaunūs ir kokybiški. Visuose buvome, atvyksime ir dar jei bus.
Kolegos, o ar jūs matėte, koks custom made pakabukas/žiedas prie raktų? Viduje išlieta BANANA VETERAN - visiems tiems, kas kovėsi iki galo ir kiekvieną mūšį.
Štai koks dėmesys buvo parodytas dalyviams, todėl labai dėkojame BALU už mums dovanojamą savo brangų laiką - AČIŪ.

PS.: po paskutinio serijos žaidimo visi per greitai išsilakstė - reikėjo laužo ir integracijos... not good not good.
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Savo ir komandos vardu taip pat norisi padekoti uz gera zaidima ir Balu uz organizacija ir ypac Egiui (Zverys) uz operatyvu ir protinga vadovavima. Manau kad nieko netruko, ir baze pasaugojo ,ir visi musiuose sudalyvavo polygiai. Atskiras dekui ginklo broliams-professionalams :D , ir ne tik, Viesului uz gera nuotaika ir moralini kariu palaikima ;) ,pagarba priesams uz atkakluma. Jau daugelis tapom "veteranais" ir toliau mielai dalyvausim Balu ir co zaidimose.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"Noriu pasveikinti du LTcamo jaunuolius, kurie sugebėjo labai arti prislinkti prie apkaso dar žaidimo pradžioje ir praktiškai užklupo mane nepasiruošusį...vos nepaspringau cigarete!"

 

atleisk, nenorejom, kad paspringtum. :)mes norejome tik pasidairyti...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na pasidalinsiu ir as savo ispudziais. Pirma faze kai musu buriui teko saugoti baze man truputi prailgo (susalau be guliedamas), bet viska su kaupu atpirko puolimas Korkos bazes. Nustebau kai gavau srata is prieso su pistoletu gal is kokiu poros trejeto metru. Nors i ta puse saude bent trys musu sauliai..... :ph34r: . Kulkosvaidis atsiskleide visu grazumu paskutineje fazeje, manau priesai patvirtins gave ne viena srata ;) .

Kariavo visi tikrai kaip tikri Airsofto profai.

Aciu Balu uz puikia zaidimu serija.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vyrai, kas jums sake kad tai paskutinis BANANA žaidimas? :D

 

Ateinančių metų didelis tarptautinis - BANANA WARS 5. Nuclear Voodoo

 

Penktas ciklo žaidimas ir bus paskutinis.

 

P.S. Postas iš organizacinės pusės - savaitgali.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū už puikų žaidimą ir puikią organizaciją!

 

Ačiū vadams (ypač - linksmuoliui Viesului iš Kilo grupės!), kurie atidavė daug energijos, veikė koordinuotai ir profesionaliai.

 

Esu pripratęs laukti gynyboje ar pasaloje kone visą žaidimą, bet šį kartą šaltas, bet ne per ilgas laukimas atsipirko su kaupu.

Buvo pilna veiksmo, kuris tęsėsi iki pat paskutinės akimirkos, kai Korkos chebra visomis jėgomis puolė Ekspedicijos evakuacijos vietą, kur įvyko tikros skerdynės su dideliais, bet apylygiais nuostoliais.

 

Ačiū visiems dalyviams už garbingą žaidimą ir gerą kompaniją.

Aš - už sriubą po kito žaidimo!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komanda UNITY, taip pat nori padėkoti:

Visų pirma - žaidimo dalyviams, puiki kompanija, netgi sakyčiau - profesionalai... :blink:

Taip pat prisidedame prie padėkų, skirtų žaidimo organizatoriams.Jum dėkojame už galimybę gerai praleisti laisvalaikį.

Iki kitų kartų.

 

P.S. Atsiminkite, kai tupite pasaloje, nelaikykite rankų kišenėse... O jei jau taip, tada nešaukite garsiai, kad PAREINAAAA

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki VISI, malonu girdeti grazius zodzius apie si zaidima. Bet pirmiausiai reiketu PADEKOTI BALU ir JUMS. BALU uz tai, kad kaskas rupinasi kitu "poreikiais", o JUMS patiems pirmiausiai kad yra kam organizuoti ir susirinkot, o antra BALU dave Jums MOLIO gabala ir koki zaidima Jus patys nusilibdet taip viskas ir ivyko. Zaidimas buvo tikrai linkstantis tai i viena puse tai i kita (pranasumo atzvilgiu). Bet manau, kad nugalejo tas kas labiau buvo pasiilges "IŠSITAŠKYTI". :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

DIDELIS DEKUI VISIEMS DALYVIAMS!!!

IPATINGAI VETERANAMS !!!

 

Didelis atskiras aciu Zveriui, Katinui ir Jiggai!

 

Tikrai jautesi kad dalyviai (ipac seni zaidejai) yra "profesionalai" :) :

Zaidimas be panikos, be nereikalingu "aistru", svelniai globojami naujokai.

 

Norejau pranesti kad BW serija dar nesibaige: sekanciu metu tarptautinis zaidimas Banana wars 5. Nuclear voodoo

 

Iki sekancio

 

Balu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...