Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ASG SVD-s dienorastis


Boogyman
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Taigi po prailgusio laukimo pagaliau siandien parsiveziau is Milzino savo nauja zaisla :)

Firmos ASG SVD-S. Gamintas pagal "Izmas" licenzija.

 

http://imageshack.us/photo/my-images/816/img1718u.jpg/

 

vat taip va si grazuole atrodo. Dirza jau uzkabinau :) Pirmas vaizdas atidarius maloniai nustebino. Labai graziai supakuota, viskas savo vietoje. Pasak instrukcijos bazinis tiuningas apie 90 m/s. Komplekte yra 120 m/s spyruokle. Truputeli nuvyle instrukcija: isskyrus saugumo technika nieko doro apie ginkla nerasoma, isskyrus kelis paveikslelius apie tai kaip funkcionuoja kai kurios detales (nepalyginti su Real Sword SVD instrukcija kur detaliai nurodytas visas isrinkimas-surinkimas).

 

Paemus i rankas-prilimpa. Visos metalines detales is plieno, uoksas is plastiko. Isorinis taikiklis veikiantis pilnai, saugiklis atitinka SVD, buoze uzsilenkia i priesinga puse negu pas AK, t.y. i desine, reguliuojama zando pagalveles padetis. Saudyti su uzlenkta buoze neimanoma kas yra logiska kalbant apie snaiperini ginkla. Koplekte taip pat vienas bunkeris 150 bb's, deja, plastikinis.

 

I vidu kol kas nelindau, bet kaip ilysiu butinai tema papildysiu.

 

Planuojamas tiuningas. 6.00 "custom" precizika ir "Ares" CO2 conversion kit for SVD-S.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Sveiki, as ir noreciau pasiimti A&K SVD DRAGUNOV http://www.hitguns.com/A-K-SVD-Dragunov-Scope-Package-Spring-Airsoft-Snip-p/ak-dragunov-scope-3-9x40.htm ....kontaktavau su parduotuve ir sako kad nelabai nori siust i uzsieni nes sako kad muitines kartais atmeta siuntinius. kaip musu salyje ar irgi atmeta tokius siuntinius? ir kaip manote jei ne sioje parduotuveje, gal kitoje butu galima isgyti gana kokybiska dragunova su scopu ir pan. iki 160 $

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nesigaus is uzsienio padorus sautuvas uz 400 lt, tuo labiau is kitajaus. Niekaip nepraeis per muitine, ten irgi ne durniai dirba, kad patiketu, jog zaislinis sautuvas kainuoja iki 75 lt. O del SVD tai pritarsiu Mikiui. SVD springas, tai pornografija, nes real life SVd yra semi auto, ir plius uztempinet normalia spyruokle su tokia rankenele prasikeiksi po 20 suvio, jei ne anksciau. Patarimas butu perziureti visas praduotuves ant Lietuvos ir skelbimus. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...