Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

AK serija


bulbash
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Planuoju pirktis pirma savo ginkla, norejau imti SVD, bet kaip paskaiciau Snaiperinis ginklas naujokui nelabai rekomenduojamas. Tai noretusi kazko is AK serijos, bet labia didelis pasirinkimas ir sunku apsispresti, galite gal ka rekomenduoti, butu geriau, kad ant to modelio tiktu kokie priedai ten maciau yra granatsvaidis ir Scopas. Dekui uz patarimus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

VFC AKS-74 arba AK-74M - patikrinti laiko, kokybiski, korpusas labai patvarus, gearboxas normalus. Brangus (nauji ~1500 Lt).

DBoys AKS-74 arba AK-74M - yra dvi versijos - sudmetalio (pot metal) ir plieno. Plieno variantas neblogas. Berods ateina ~120m/s galingumo. Pakeitus hop-upo guma visai neblogas AK. Pigus (500-700 Lt, bet kaina atitinka kokybe). DBoys vadinasi ju RK-03 serija.

 

Situos aprasiau, nes juos dazniausiai naudoja rytu bloko pajegas atkurinejantys zaidejais (pvz. red-alliance.net praktiskai visi renkasi arba VFC arba DBoys del panasumo i tikra).

 

Neuzilgo (gal Kovo gale) taip pat turetu iseit KWA AK serija, kuri bus su dujom ir tures lengva atatranka. Ar bus patikimas neaisku kolkas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...