Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ANTIGRIPIN 2010


olegas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

ANTIGRIPIN 2010

 

Dinamiškas, nuotaikingas ir originalus žaidimas kuriame „gyvieji“ kartais pavydi „mirusiems“ nes darbo labai daug ir priešai nesnaudžia, o situacija labai greitai keičiasi.

 

Dalyvausite asmens paieškoje, lydėsite VYP‘ą ir jį saugosite, saugosite gyvybiškai svarbius objektus, dalyvausite nutrūktgalviškuose reiduose ir kitose operacijose kurios jums pasirodys reikalingos tikslui pasiekti.

 

Keliausim į šalį kur chirurgija pasiekė tokį lygį, kad užtenka sužeistajam perrišti galūnę ir draugas vėl kupinas jėgų grįžtą į mūšį, o biologinis ginklas tėra tik priemonė tikslui pasiekti.

 

Tiesa, turint daugiau sužeidimų tenka ir ligoninėje pabūti kur, kaip mums visai įprasta, už tam tikrą atlygį netgi laikas greičiau bėga...

 

Čia kas antras vietinis gyventojas mokslininkas ir kas antras iš jų nešiojasi po lagaminėlį su preparatais tinkamais virusui sukurti. Vis dėl to vyriausybė stengiasi kontroliuoti savo „genijus“- draudžia vienam asmeniui turėti abu viruso reagentus.

 

Taigi veiksmo apylinkėse be jokio kilnaus tikslo šlaistosi 2 mokslininkai su savo „kūriniais“ ir laukia kada juos užverbuos kokia nors garbinga grupuotė...

 

O abi „garbingos grupuotės“ yra kaimyninių miestelių gyventojai, kurie laisvalaikį leidžia koreguodami savo šalies demografinę padėtį. Jie žino, kad jeigu kaimynui į šulinį pripilt ką nors negero, kaimynas ilgiau ligoninėje gulės, o jeigu kaimynai neturės švaraus vandens, jie niekada ir nepasveiks.

 

Trumpai apibendrinam:

2 biologai turi skirtingus reagentus kuriuos sujungus gaunamas reikiamos spalvos „virusas“ (kiekvienai komandai skirtingas) taip pat kiekvienas biologas turi priešnuodį pašalinantį viruso neigiamas pasekmes.

Abiejų komandų tikslas užkrėsti kaimynų 3 „šulinius“ gripu kurio simptomas yra ilgesnis reabilitacijos laikas po sužeidimo:

1 šulinis +5 min.

2 šuliniai +10 min.

3 šuliniai niekada

Kad sukurti virusą komanda turi surasti ir užverbuoti (užrišti savo komandos spalvos raištį) abu biologus. Tuomet palydėti juos į virusams kurti palankią vietą ir laukti kol bus sukurtas reikiamas virusas (užtruks apie 10 min.)

Virusą mokslininkai perduoda komandos nariams ir jau komandos rūpestis kaip jį nugabent iki priešininkų šulinių. Užkrėstus šulinius gali „išvalyti“ tik biologas.

 

Mokslininkai kovoje aktyviai nedalyvauja, tačiau paklusniai vykdo nurodymus kur ir kaip judėti.

 

Žaisime spalio 23d. Ignalinoje arba apylinkėse.

registracijos mokestis bus simboliškas- 10 lt.

pilnesnį aprašymą ir taisykles paskelbsime vėliau.

 

Olegas tel. 8 672 04329

garejevas@gmail.com

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

jau turim 25 žaidėjus. taip pat žada dalyvauti RPG meistrai iš Visagino.

 

pastate nekariausim- ten įsikurs:

virtuvė su arbata ir sausainukais,

karo ligoninė, kurioje už atitinkamą atlygi pasveiksite daug greičiau,

operatyvinis štabas, kur galima bus gaut naujausią info apie mūšio eigą.

jeigu bus šalta, pakursim "buržuikę"

 

ir visa tai vyks žaidimo metu- bazės teritorijoje kariniai veiksmai griežtai draudžiami.

 

Komandų "med. punktai" atskirai, už žaidimo teritorijos ribų.

 

abi komandos turės pasiskirti vadus, kurie bus įgalioti, esant abipusiam sutarimui nustatyti ne karo zonas.

 

vietovė labai raižyta, miškas kai kur labai tankus, komandų sėkmė nemažai priklausys nuo visų narių sugebėjimo dirbti bendrai.

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...