Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Broniukas

Members
  • Pranešimai

    55
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Broniukas turinys

  1. 1) Broniukas 2) 26 3) Vilnius 4) CA M15A4 (105-110 m/s), Cyma CM.028 (110-115 m/s), KWA/KSC Glock 17 (90m/s) 5)
  2. 1) Lapėnas 2) 25 3) Vilnius 4) CA G36C (90 - 100 m/s) 5)
  3. 1) Imis 2) 27 3) Biržai 4) Cyma CM.028 (110 - 115 m/s) 5)
  4. Pries diskutuodami geriau isigilinkime i LARP trumpinio reiksme: Taip, kad vaziuodami i betkoki Airsofto zaidima mes esame priversti dalyvauti sioje temoje diskutuojamame LARP'e Vadai, buriai, snaiperiai, kulkosvaidininkai, priesiska puse, granatos, ginklai, peiliai, aprangos..... Visa tai yra LARP. Airsoftas yra visiskai tokspat kaip ir jau minetu fantastu "Medieval" karai (Lietuviskas pvz: http://www.viduramziai.lt/)
  5. Kažkas Bergete paliko: Helikon dzemperi Ruda USMC maike Termosini puoduka (zalias(atrodo)) Jei kas pasigedot 68240551 arba PM. Nuotrauku greitai nesitikekit (bus po ~2sav)
  6. Yra dvi vietos is 4 automobilyje i Bergeta Marsrutas Vilnius-Ryga-Keltas-Stoholmas-Härnösand (atgal per Talina, nes bilietu nebebuvo) Keltas is rygos 28d 17:30. pasiulymus i PM
  7. Del suvio nuotolio: - Jeigu nuori but snaiperis - "one shot - one kill" = booring (pradedanciam, neskaitant jeigu tau tikrai tai patinka) - kitaip: imi geresnes firmos AEG ~110-120fps, dedi jam precizika 6.03-6.02 ir kuo ilgesne kiek leidzi pistono galimybes (450-500cm ilgio) + hopupo gumos + duslintuvas precizikos issikisimui is vamzdzio paslepti. Naudoji kuo sunkesnius sratus (0.3-0.4g) pasirenki optimaliausia varianta. Ir tu jau esi pasiekes didziausia atstuma vos uz ~2000lt investicijos vien i AEG (Auto Electic Gun) aisku gilesni tunai prideda dar didesni atsuma uz dar didesne kaina. Jeigu gali sau ta leisti, galiu tikrai pakonsultuoti ir padeti issirinkti sautuva atitinkancius tavo reikalavimus kuriais tikrai nenusivilsi (kalbant paie Lietuvos airsofto bendruomenes limutus) Patarimas: nusipirk paprasta AEG ir pazaisk kelis zaidimus, nepatiks, nusipirksi tinkama ir gelesi sena naudoti kaip atsargini. Yra taisykles kuriu turi laikytis, ir suvio galingumas, bei nuotolis yra ribojamas organizatoriu saugiam zaidimui uztikrinti p.s. Lietuvos airsofto veteranams: tikrai neiko blogo neparasiau, nenorejau nieko izeisti, ir ir jokiu LSB taisykliu pazeidimo nepadariau. Jei klystu, galite pataisyti. Aciu.
  8. Li-po akumai dazniausiai buna pakrauti 80% taip kad tik nusipirkes gali iskarto ir pliauskinti http://www.vasilikos.com.gr/images/products/212_large p.s. kraudamas su tuo pakroveju gali akuma nesunkiai susprogdinti.
  9. turi buti: "Li-Po/Li-Ion". Padek i sali ta pakroveja! kai uzstatai ant 2ju celiu, jis krauna ~3V itampa. Li-Po akumas pakraunamas TIK per ta maza jungti, o naudojamas per didele
  10. Lygiai dvi celes :D Ni-cd/ni-mh 1 cele = 1.2V Li-po 1 cele = 3.7V p.s. lipo akumuliatoriai kraunami per atskira jungti, kuri kiekviena cele krauna atskirai, t.y. 3,7v vienai celei
  11. 3x valiooo :D gal jau teks suzaisti vienoje puseje ;)

  12. Dekui, Kazkokiais budais, laiskas su linku nukeliavo i spama. O beje, mokant kortele nenuskaiciavo uz pervedima? P.S. Dabar uzsiregistrave: AlbertoGrechasZakasKlaus_FShturmasKaratekaDrONVitalijEgozStalkerGivenKairysBroniukasDed VovailgasMoonRokasKazakRaudonbarzdisDragonLukashenkaT0shisAidasSaulius
  13. Kolegos, Kokiu budu ir kaip sumokejot uz bilietus? Tipo banko pavedimu? gal galima moketi iskart uz kelis bilietus? reiktu tikslesniu duomenu :) Aciu
  14. paprasciausiai, gerai nusveisti visa pavirsiu, ir tada dazyk. Zinoma tai priklauso nuo paciu dazu kokybes. O jei deklas minkstos plastmases, tai betkokiu atveju nusilups dazai. Patarimas: mesk si reikala, liks patiokai, is po juodos prades lysti originali spalva. Nebent jis stoves parodoje ir bus nedroziamas
  15. Nusipirkes savo pirma AEG, net nezinojau kas tas bunkeris ar mechana. Bet ta barskandi detuve buvo didziausias bugas visoje ginklo komplektacijoje :ph34r: Isidejas pirmaji midkapa, bunkerio liesti net nebenorejau. 1 ar 2... lygio zaidimai, zymiai mieliau zinoti, kad soviniai turi baigtis, ir nezinai, kiek ju ten dar liko. Ir niekada nenaudosiu bunkerio (nebent kulkosvaidyje). Visas A Team prisideda prie sios akcijos!!!
  16. na ir kainos atzvilgiu, padorus KWA ar KJW pistoletai kainuoja 300-400lt + su viena detuve nepazaisi, teks pirkti kita uz 100lt, dujos, deklas, bbs.... sumoje gausis >500 lietuvisku. Perkant kinietiska AEG, kaina bus tokia pati. O zodzio "Kinietiskas" neturetum bijoti, nes tokie kaip lietuviu pamegtieji JG G36* yra ganetinai patvarus ir problemu su jais retai pasitaiko.
  17. Zaidimas buvo gan idomus, kad ir puse laiko praleidziau prie generatorines ant stogo :) Galiu pasakyti tik tai, kad nuo tvoros iki stogo sunkiai bbs daskrenda, nes pucia priespriesinis vejas (kas buvo ant stogo, tas zino). Didele klaida buvo palikti kopecias priesams :) niekaip nebutu ant stogo uzlipe :D Sis zaidimas siaip buvo I lygio, ir skirtas nuomininkams pasifraginti, patys organizatoriai neplanavo tokio airsofteriu antpuolio 130 zaidejuGal organizatoriai galetu patikslinti sita skaiciu?
  18. Ziurint kokio dydzio tas "fixed stock", jei telpa didzioji ni-cd, tai tilps ir sita, o jei ne, tai teks platint skyle. Siaip pries pirkdamas nusinesk buoze i parduotuve ir ten paziures ar telpa.
  19. visos cymos eina nuo CM.028, o tokios kaip .022 skirtos vaikams pasizaisti.
  20. Milzinas, neneik, keikeisi Birstono zaidime, kad nedekingos vietoves, kai visi i pastata sulindom
  21. Is posto supratau, kad 170m/s su 0.4g, o tai jau smarkiai virsija normas. Na esme tame, kad snaiperiam kai kurios vietoves nera tinkamos zaidimams. Siaip ir pats vengiu is AEG'o sauti i zmogu arciau nei 10m.
  22. 170fps su 0.4g = 70m/s su 0.2g tai prie 40m sratas jau turetu voliotis ant zemes "jei atstumas 40m/s" :D
×
×
  • Sukurti naują...