Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

KADA PLANUOJAMAS KITAS SUSISAUDYMAS SIAULIUOSE?


Warbeast
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 1.4k
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

O gal tiesiog būtų galima ir nesusirinkus po 10 žmonių susirinkti 2-3 valandoms vakarais pažaisti? Nes jeigu laukti tų žaidėjų, kurie važinėja po Big-game, tai niekad nesusirinksime. Galima ir darbo dienomis ~6h kur nors susirinkti trumpai pažaisti po 2-3h . Ir netik po vieną kart į savaitę o po kelis kartus ar daugiau. Galima ir kad būnant 4-8 sužaisti trumpomis partijomis, vis geriau nei leisti dulkėti ginklams lentynose...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na ir kur gi Jūs, mieli kolegos, žadate tais vakarais susitikinėti? Tuo labiau kai jau pradeda temti vis anksčiau ir anksčiau :) Na apšvieskit mane!

Yra Pabaliuose pora vietų, žaidimai trumpi gaunasi ~10-15 min. Na suprantu, kad Šiaulietiškas temperamentas pas Jus, bet jeigu Jums visiškai neįdomu, kodėl klausiate? O jeigu susidomėjai rimčiau - parašyk į PM savo numerį, kai judėsime - paskambinsime ;) . Susirenkame ~5:30 ir žaidziame iki kol sutemsta. O daugiau gal ir savaitgaliai būtų galima kažką planuoti... Vien tik Morda organizuoja, tai visi kaip matau ir priprato, kad padėta ant lėkštutės. Nebūkime tokie, ir jeigu kas turi kokią vietą kurioje galima žaisti airsoftą - rašykime į forumą, gal po 4 ar daugiau ir susibėgsime, vis geriau negu "Na apšvieskit mane!" (nieko asmeniško, įžeisti tikrai nenoriu) ir sėdžiu vakare namuose, net nepabandęs nei kart susibėgti į mažesnius žaidimus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Per daug imi į širdį  :huh: Pabaliuose net? Na na, sudominai tu čia mane! Kur gi Pabaliuose yra pora vietų, kurios yra saugios aplinkinių atžvilgiu? :) Ar čia iš serijos radau apleistą pastatą? Tu nepulk į kraštutinumus ir atsakyk normaliai į klausimą, būčiau dėkingas. Beje, man tikrai nereikia, kad pasakotum apie nebūtą šiaulietišką temperamentą, tuo labiau apie mažesnius žaidimus. Šitą pasilaikyk sau.

 

Draugiškas patarimas - jei jau nori organizuoti kažką, tai daryk tą pateikdamas detalią informaciją. Jei netenkina dabartinė sistema (kuri, beje, atsirado su laiku ir patirtimi), tuomet imkis iniciatyvos ir pats kurk postus su kvietimu dalyvauti. Visa reikiama informacija kaip organizuoti žaidimą yra nurodyta LSB taisyklėse. Taip pat, siūlyčiau užsiregistruoti prie LSK jei to dar nepadarei. Ir kaip matau reikia paaiškinimo, jog niekas nelaukia žaidėjų iš komandų. Kvietimas savaitgalį yra pateikiamas bendrai visiems ir jei pažiūrėtum senesnius postus, matytum, jog paskutiniu metu dalyvavimas yra prastas ir iš LSK ir iš komandų pusės. Susitaikyk, kad vasaros metu, judesio yra kur kas mažiau ir taip yra kiekvienais metais. Džiugu, jog esi "užsivedęs" ir nori prajudinti Šiaulius. Jei padarysi viską, ką prieš tai minėjau, tuomet ir aš sutiksiu prisijungti. Sėkmės ir manau ne aš vienas lauksiu tavo kvietimų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na renkames čia:
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=213775321251559052715.0004e5968b6b6e3b9e35b&hl=en&ie=UTF8&ll=55.907748,23.351269&spn=0.001221,0.004128&t=h&z=19&vpsrc=1&iwloc=0004e5968b6cf5c069fe4

Toli nuo žmonių, o nuo keliuko nesimato kada žaidžiama. Judinti Šiaulių nesiruošiu, tiesiog būtų visiems smagiau "susibėgti" ir turėti šiokį tokį šiltesnį tarpusavio bendravimą. Dėl kvietimu į susišaudymus, kurie buvo siūlomi savaitgaliais - dėl asmeninių priežasčių, man savaitgaliai būna užimti, na o kada būdavo vienas kitas laisvas - kaip tyčia žaidimai nevykdavo. Na todėl ir norisi gal ne rimtai, bet bent jau aktyviai praleisti laisvalaikį. O juolabiau, manau, kad tokių kaip aš yra ir daugiau, kuriems netinka paprastų susitikimų laikas, ar kuriems reikia ieškotis susisiekimo priemonių važiuoti kur nors toli. Aš nežinau kokie santykiai yra tarp LSK (laisvai samdomų) ir tų žaidėjų, kurie yra komandose, bet man iš šalies kažkodėl atrodo, kad kiekviena "grupelė" verda savoje "košėje", aš tikiu, kad komandos daro treniruotes, tik nežinau ar negirdėjau, kad LSK ar šiaip pavienius žaidėjus kviestūsi į tokias treniruotes :) , o manau, kad būtų smagu ;) . Na būtų smagu, kad patys žaidėjai pradėtų daryti postus, apie tai, kad jie su savo komanda ar draugais tokią dieną ir tokią valandą tam tikroje vietoje ruošiasi daryti treniruotę ar šiaip pažaisti ir kad būtų galima prie jų prisijungti. Manau, kad tikrai atsirastų daug norinčių ir galinčių. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...