Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki noreciau jusu nuomuones apie si sautuva Ak47 s metal, firma manau imciau Tokyo Marui arba CYMA( neapsiprenciau CYMA daug pigesne ). Esu naujokas ir galvoju koki pirkt pamaniau sitas visai nieko, sulenkema rankena patogu, gan legvas, kompaktiskas, pradziai galios uztektu man atrodo. Tik nete skaiciau kad biski rankena ta juda, bet man atrodo neproblema nes viska galima sutvarkyti. Kaina tikrai nedidele, pradziai noriu nebrangaus, o paskui ziuresim.

 

Prasome pareiksti savo nuomuones. Siulykit savo variantus. Dekui uz atsakymus. :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pradziai tai tikrai imk CYMA labai geras.

kai pradejau zaist mano pats pirmas AEG buvo CYMA AK74, tada juos gamino tik is plastiko, bet dar iki siol jis pas mane yra ir puikiai veikiantis nors dalyvavi kokiose 50 zaidymose ir ne viena karta gelbejo kai sugesdavo AEG pas draugus.

IMK CYMA!!! :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Sveiki!

 

Tik dabar galvoju ar pirkti:

 

CM042A AK47 Tactical

ar

CM.042 AK47

 

Kuris jūsų nuomonę geresnis?

As nerekomenduociau AK47.

 

Visu pirma del to, jog jie yra nemodernus ginklai, o airsofte, kuri zaidziame Lietuvoje pagrindas yra modernus karas. Rusu armija jau nenaudoja AK47 (nebent kur nors sibire). Greiciausiai juos naudoja tik taip vadinami teroristai ir kai kurios kovingai nusiteikusios Afrikos gentys.

 

Kita priezastis yra ta, jog nera komandu, kurios zaistu su AK47. Pvz. nemaciau, kad komandoje Vilkai (Rusu jusu pestininkai) butu naudojami AK47 - tik AK-74M.

 

Taigi, rekomenduoju rinktis AK-74M ar AKS-74.

 

Tik rekomenduoju. Jeigu nori tik AK47 - viskas ciki, bus smagu ir su juo. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip BOYI/DBOYS firmos AK74n ?

 

Jau panasiai. Tik ir sitas dar senas :D. Nezinau kodel Dboysai deda prie pavadinimo N raide. Bet Dboysu AK (AK-74M arba AKS-74, ne N) tikrai rekomenduoju del to, jog jiems tinka tikru AK ginklu mediniai ar plastikiniai apsodai bei tikros detuves.

 

Pvz. mes persidarome AEG detuves is tikru AK detuviu - labai tikroviskas vaizdas ir geras jausmas. Lygiai tas pats ir su mediniu apsodu - ne vienas gamintojas negamina tikrovisko medinio apsodo del to ji noresi pasikeisti i tikra.

 

Jeigu nori tikroviskumo, bet be blowbacko, mano nuomone, geriausi AK-74M ar AKS-74 yra VFC arba Dboys.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dboys AKS-74 (su mediniu apsodu) yra keleto versiju. Vienas yra senesnis is sudmetalio ir sudmedzio, o kita versija is plieno ir laminuoto medzio, kuri atrodo tikrai gerai.

 

Viduriu as perdaug kometuot negaliu, bet saudo gerai. O jeigu pakeiti hopupo guma, tai isvis zveris buna. Dboys klonavo VFC.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Desantintinke - zmogus nori pradėt ?aist (pirmas ginklas) , o tu jam nori MILSIM įpūst... man jau ir dabar galva susisuko pa?iūrėjus į daugelius airsofto ?aidėjus po tokių tavo i?ai?kinimų...

 

Viskas gerai su tais zaidejais :D pripazystu, kad bet kuriuo atveju (su bet kokiu ginklu) airsoftas yra nuostabus. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

N raide rei?kia kad yra "lastočkin hvost" ir gali det Naktinio matymo prietaisa =) Bet hibridas AKC-74MH is tikruju klaidina, nes pries tai buvo AK-74Н (nesudedamas medinis su reilu) o po to atsirado plastikinis AK-74M, kuris buvo ir su sudedama plastikine buoze, ir su planke.

Mes naudojam AKC-74(Н) tai tas medinis su sudedamu metaliniu prikladu ir reilu taip atseit vadinasi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...