Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Wustrik

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Wustrik turinys

  1. jei neklystu, rodos GSP toki turi. jo aprasymas irgi buvo idetas kartu su foto.
  2. VOVKA S DNIOM Rozdenija!!!!!!!!!!
  3. ziurek kuris tau patogesnis. shiep pasirinkimas geras. ir ne tik kaip naujokui. ateciai pasiliksi kaip atsargini.
  4. arba dizainerio patarimo klausk kas prie sirdies, ta ir imk.
  5. pirma bandziau derinti safo phantom'us su akiniais, bet kaip kolega teisingai pastebejo uzrasoja labai greitai (net nuplesus paralona). tada iseitis yra labai paprasta vienkartiniai lesiai (uzsidedi namuose pries zaidima, po zaidimo isemi). patogu, nerasoja. Pritariu Romeliui, lesiai yra praktiskiau. yra "kvepuojantys" lesiai, kurui galima ir neisimti nakciai. bet kuriuo atveju pasikonsultuoti reikia optikoje pas gydytoja. tik nesiojant lesius yra savu niuansu: reikia laikytis higienos. aisku na vkus i cevt tovariwej net.
  6. o kaip gi saugumas? juk su gyvais zmonem zaist, o nei i taikinius saudysi. idejus galingiausia spiruokle kojom uztaisynesi? rankom bus per sunku :rolleyes:
  7. "Prizrak as ne apie atsisukancius varstelius, jie visur atsirisa, nes pas mane darbe ant kelias desimtis tukstnacio kainuojancio siurblio, tai normalu." na as irgi ne apie varztus norejau pasakyt. ne taip isreiskaiu minti.... kalbejau apie ginklo gyvybiskuma paliakancius sudedamasias.. tavo minetas skirtumas yra ir tai negincijama..
  8. "Turiu ash ir VFC AKS74 ir jo kopija DiBoys AKS74. Pirmas skirtumas paemus i rankas, VFC medis zymiai malonesnis. Po poros minuciu sakai, DiBoys plienas dishovas. Dar po savaites sakai DiBoys dazai pradeda bireti salin. Taip jei nesi vaziaves su Liukso klases mersedesu tai ir golfas atrodo geras." kiekvienam daiktui reikia skirti tinkama prieziura, atlikti profilaktinius veiksmus ir aisku saugoti. ir jis tarnau ilgai ir patikimai. aisku kiniska ginkla reiketu po kiek laiko perrinkt, kad jis butu surintas rankom, o ne kojom. bet kiekvienas renkas dazniausiai pagal galimybes... su Matu sutinku, su laiku islenda china gun minusai.... tad vadinas reiks i ji dar investuot... keiciant tam tikras dalis...
  9. Prizrak (призрак) 23 m. Vilnius AK74n 120 m/s (baze)
×
×
  • Sukurti naują...