Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

sDesantas

Members
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas sDesantas turinys

  1. Pirkciau G36 granatsvaidi. Gerai butu Vilniuje.
  2. Aciu labai organizatoriams uz superines pratybas ir idealu organizavima. Viskas buvo neitiketinai paprasta ir kokybiska. Net nesuprantu kodel uz dyka - mielai mokeciau uz toki rengini. Be to, super aciu musu vadui Klausui. Visa kelia be pertraukos pliurpdamas sugeba ne tik savo skyriu nuvesti teisingu marsrutu, bet dar ir suorganizuoti gera pasipriesinima. Zodziu, Klausas kieciausias. Kaip ir visi kiti skyriaus kolegos. Buvo jega - iki kito karto.
  3. Aidas (AKS-74 120 m/s) Saulius (SVD 160 m/s)
  4. Manau egzistuoja zemo lygio Vismaliuku tipo zaidimai (zaidzia naujokai, zaidimas trumpas, mirstama reciau, mertvekias arti, viena ar dvi pigios deziu panesiojimo uzduotys) ir auksto lygio Vismaliuku tipo zaidimai. Stai jums auksto lygio Vismaliukai: Balkan Conflict 201): http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=7390&st=0 , Bergetas (jeigu turetume omenyje, jog LARPeriai nuo airsofteriu buna pakankamai grieztai atskirti) Briefingas, konkrecios uzduotys, dekoracijos ir jokio LARPo. Kiek suprantu beveik visiems tai patiko. Butu idomu isgirsti daugiau istikimu (senu ir nauju) airsofteriu nuomoniu.
  5. Nuosirdziai smagu skaityti TK komentara. Tikra diskusija. Pilnai sutinku, jog zaidimo aprasyme turi buti patikslinta ar tai yra airsofto geimas, ar LARP, ar misrus. Bet kodel sakot, kad medikas yra LARPeris? Nesutikciau vien del to, kad medikas juk neprivalo vaidinti, jog jis yra medikas - jo uzduotis yra leisti tureti dar viena gyvybe ir viskas. Jis kaip taisykliu dalis. Ir dar, pavyzdys apie Simfonini Orkestra kaip ir aiskus, bet as siulyciau pabandyti palyginti airsofta palyginti su krepsiniu, o LARPa su futbolu. Kazin kaip atrodytu krepsininkai truputi paspardydami kamuoli. Nors abu zaidimai atskirai yra vienodai geri.
  6. Kartoju Tamstai ka praleidote: Isivaizduokite jeigu rupesti apie tai kaip cia dialogus suregzti, kaip priversti airsoftininka vaidinti kaimieti ar seika ar Al Kaida nukreiptume i operaciju briefingo ir paciu operaciju kokybe, dekoracijas ar idejas. Butu smagiau diskutuoti normaliai.
  7. Negana to, jeigu organizatoriai ismestu LARPinima is airsofto zaidimo scenariju ir orientuotusi i airsofto operacijas - zaidimu kokybe iskart pageretu 2 kartus. Isivaizduokite jeigu rupesti apie tai kaip cia dialogus suregzti, kaip priversti airsoftininka vaidinti kaimieti ar seika ar Al Kaida nukreiptume i operaciju briefingo ir paciu operaciju kokybe, dekoracijas ar idejas. Siuo metu vyksta AirLARPo zaidimai, kuriuose nei vienam nei kitam neskiriamas pilnas demesys.
  8. Na, tokiu budu mastant viska galima "pritempti" prie vaidybos. Manau, kad yra skirtumas tarp vaidybos ir naudojimo. Komandos ar zaidejai naudoja atkuriamu pajegu iranga ir taktikas, bet tu kariu nevaidina. Nemaciau, kad kas nors vadintusi kokio nors garsaus kario vardu ir kalbetu kaip tas karys ar kaip nors panasiai vaidintu kari :) Kuo tiksliau atkartoji kovinio vieneto isvaizda ir taktika tuo geresnis rekonstruktorius esi. Geresnis LARPeris esi jeigu labai tikroviskai kalbi kaip koks nors tas karys. Be abejo, isijausti i savo kaip operacijos vykdymo vieneto veikla yra labai geras dalykas, bet tam nereikia isijausti i kazkokio personazo vaidmeni - laisvai gali buti ir dazniausiai buni pats savimi ir tik naturaliai rupiniesi kaip nukauti priesa. Juk supratai kas yra airsofto privalumai?! Tikrai ne galimybe LARPinti su ginklu rankose :) Atvirksciai, airsoftas gali buti privalumas LARPeriams pagyvinti savo vaidinimus.
  9. LARPas - vaidinimas personazus Airsoftas - karinio tipo operaciju vykdymas be personazu ir vaidybos elementu - tik naturalus rupestis kaip tvarkingai, galingai ir efektingai nukauti priesa. Be to: • Didziausia Airsofto jega yra airsofto privalumuose • LARPas, ar bet kokio tipo pigi vaidyba, gadina airsofteriu morale ir menkina zaidimu kokybe. • LARPa galima pakeisti kokybisku operaciju briefingu • LARPinio tipo bendravima (jeigu tokio isvis truksta) galima pakeisti naturaliu, truputi sukarintu stovyklavimu Ir dar be to: • Rekonstrukcija nera LARP'as. Rekonstrukcija airsofte yra pasirinkto vieneto ginkluotes, ekipuotes bei taktiku naudojimas.
  10. Gal kas nors noretu parduoti savo Bergeto 9 bilieta? Mielai nupirkciau.
  11. is Oro Desanto bus aidas sDesantas linas* algisb
  12. As taip pat labai noreciau tokio tipo zaidimu.
  13. Viskas gerai su tais zaidejais :D pripazystu, kad bet kuriuo atveju (su bet kokiu ginklu) airsoftas yra nuostabus. :)
  14. Jau panasiai. Tik ir sitas dar senas :D. Nezinau kodel Dboysai deda prie pavadinimo N raide. Bet Dboysu AK (AK-74M arba AKS-74, ne N) tikrai rekomenduoju del to, jog jiems tinka tikru AK ginklu mediniai ar plastikiniai apsodai bei tikros detuves. Pvz. mes persidarome AEG detuves is tikru AK detuviu - labai tikroviskas vaizdas ir geras jausmas. Lygiai tas pats ir su mediniu apsodu - ne vienas gamintojas negamina tikrovisko medinio apsodo del to ji noresi pasikeisti i tikra. Jeigu nori tikroviskumo, bet be blowbacko, mano nuomone, geriausi AK-74M ar AKS-74 yra VFC arba Dboys.
  15. As nerekomenduociau AK47. Visu pirma del to, jog jie yra nemodernus ginklai, o airsofte, kuri zaidziame Lietuvoje pagrindas yra modernus karas. Rusu armija jau nenaudoja AK47 (nebent kur nors sibire). Greiciausiai juos naudoja tik taip vadinami teroristai ir kai kurios kovingai nusiteikusios Afrikos gentys. Kita priezastis yra ta, jog nera komandu, kurios zaistu su AK47. Pvz. nemaciau, kad komandoje Vilkai (Rusu jusu pestininkai) butu naudojami AK47 - tik AK-74M. Taigi, rekomenduoju rinktis AK-74M ar AKS-74. Tik rekomenduoju. Jeigu nori tik AK47 - viskas ciki, bus smagu ir su juo. :)
  16. Tokio tipo zaidimas ir yra airsoftas. Visa kita - paintbolas. Juk kam reikalingi tikroviskai atrodantys netikri sautuvai?! Ats: MILSIMUI. Lietuvoje kolkas teko dalyvauti keliuose panasaus tipo zaidimuose: Sun City ir uzdaruose (arba dar treniruotese). Nors is komentaru matau, kad ir pats Sun Citis ne visiems buvo MILSIM'as. Taigi, Oro Desantas visu 1000% uz tokio tipo zaidimus.
  17. 1) Oro Desantas (Saulius) 2) SVD 3) 130 m/s 3) Burio shaulys
×
×
  • Sukurti naują...