Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

airsoft pistoletai


Rekomenduojami pranešimai

nusprendžiau imti GNB, nes pigesni ir nebūtinai metalinį, neteikiu jiem pirmenybės

GNB MK23 ASSASIN, pagal charakteristikas sitas modelis man labiusiai patiko. Turėtu gan stipriai "kalti" didelis vamzdis suteikia daugiau taiklumo ir padidėja nuotolis? Gal yra, kas toki turi ir galėtu patart

GNB pistoletas M92F KHC, šito jau kaina aukštesnė, bet greitis ir jėga ir mažesnė, kaip dėl taiklumo?

GNB STI LAWMAN šitą turi draugas, taiklumas iš 20m i stulpa lengvai, tačiau esant didesniam vėjui lb reguoja, ir šiaip nėra lb malonus. Tačiau taiklumas neblogas tikrai iš 30m-40m i žmogų lengvai pataikau

Aeg nenoriu, nes airsoft man nėra hobis, pasišaudyt, bet apsaugų, kad brangiai neišeitų.(akims ir veidui apsaugas naudojam) Taippat tai butų esant maximum 40m-50m nuotoliui. Su dujom ir šoviniais iki 350lt.

Ką patartumėt? Žinau stumsit, sakysit pirk iškart metalinį, GBB, nes bent i ginklą panašiau ir t.t. Šitai man nerūpi, norėčiau patarimo iš mano pateiktų modelių arba panašia kaina kitų :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Patarti negaila, bet nereikia iskarto su nuomone tokia ateiti kad stumsim... Jei jau taip, tada nera ko kaltinti "Senius" kad jie nusistate nuomone apie naujokus.

 

Anyway Assasssin esu turejas. Saudo labai galingai. Galingumas ir pigumas vieninteliai jo privalumai mano manymu. Siaip rankoje man jis nepatogus, nes mano rankos smulkios. Nuleistukas gana sunkus ir ilgas, tad greitai nepasaudysi is jo. Megsta kristi detuve nuo menkiausio detuves fiksatoriaus krustelejimo (visada laikant rankose, nemanau kad bus problema didele). Jausmas... na kaip didelis plastmases gabalas rankoj, ginklo neprimena.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Tema visdelto AIRSOFT pistoletai, tad ir klausiu.

 

Planuoju sau elektrini pasiimt USP is airsoftas.lt

 

Bet ir G18C mielas, bent jau dujinis tai tikrai, o su elektriniu tai teko tik su M9 zaist, pastate, gan maloniai palaksciau.

 

Tai va. KLAUSIMAS.

 

airsoftas.lt aprasymuose raso, kad G18C ant 10m/s silpniau sauna, nei USP, tai ar jaustus apciuopiamas koks nors skirtumas?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Aš turėjau 2vnt. G17, šaunūs daiktai, bet kai pamačiau G18C tai pardavęs 17 us nusipirkau 18C. Dabar jau jam kokie 2 metai, dėl minimalios priežiūros kertasi auto rėžimas, bet rudenį planuoju pirkt naują G18C. Beje chronas rodydavo apie 100 m/s. :D ne visi automatai tiek duoda :D. Žinoma sklaida dvigubai didesnė negu automato, ypač auto rėžimu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...