Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

CandyMan

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

CandyMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. aciu, kiek supratau apie ilgaamziskuma neprasitariai tai atitarnavo normaliai, pirksiu assasin :)
  2. ačiū lb :) nieko tokio izoliacija dar niekam nepamaišė, o letenos mano kai lokio tai problemos būt neturėtu, o kaip dėl taiklumo? :)
  3. na tiesiog susidarė tokia nuomonė, nes neradau temu pistoletams išsamiai paaiškintu ir +sako visada tik stumia kai naujokai paklausia, kažkuriam poste. Juk gražiai prašiau, argi negalima patart
  4. nusprendžiau imti GNB, nes pigesni ir nebūtinai metalinį, neteikiu jiem pirmenybės GNB MK23 ASSASIN, pagal charakteristikas sitas modelis man labiusiai patiko. Turėtu gan stipriai "kalti" didelis vamzdis suteikia daugiau taiklumo ir padidėja nuotolis? Gal yra, kas toki turi ir galėtu patart GNB pistoletas M92F KHC, šito jau kaina aukštesnė, bet greitis ir jėga ir mažesnė, kaip dėl taiklumo? GNB STI LAWMAN šitą turi draugas, taiklumas iš 20m i stulpa lengvai, tačiau esant didesniam vėjui lb reguoja, ir šiaip nėra lb malonus. Tačiau taiklumas neblogas tikrai iš 30m-40m i žmogų lengvai pataikau Aeg nenoriu, nes airsoft man nėra hobis, pasišaudyt, bet apsaugų, kad brangiai neišeitų.(akims ir veidui apsaugas naudojam) Taippat tai butų esant maximum 40m-50m nuotoliui. Su dujom ir šoviniais iki 350lt. Ką patartumėt? Žinau stumsit, sakysit pirk iškart metalinį, GBB, nes bent i ginklą panašiau ir t.t. Šitai man nerūpi, norėčiau patarimo iš mano pateiktų modelių arba panašia kaina kitų :)
×
×
  • Sukurti naują...